arhiva: 11/07/2005


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Prin lumea aceasta
de Iuliana S la: 11/07/2005 16:33:00
hai sa facem o scurta plimbare/ prin lumea aceasta/ in care copacii s-au ascuns de noi/ si ne asteapta rabdatori/ la intersectii./ ne-au lasat cate un rand de frunze/ in drum,/ pentru captusit deserturi./ oamenii se inchid intre ele/ si încep sa vorbeasca despre viata/ prin gaura cheii,/ ajustandu-si ideile/ la dimensiunea potrivita./ o sa ne ridicam / vreo doua trei dune/ printre randuri./ sa ne tina loc de suflet.
2 comentarii
modifica
Invidia
de Tofan Ana Isabella la: 11/07/2005 11:06:00
invidia este semnul unui cacter marsav,de persoana lasa,fara scrupule. de ce sanu te bucuri daca aproapele tau e mai bun, mai frumos sau mai destept decat tine si sa incepi sa carcotesti si sa comentezi. m-am confruntat adeseori cuaceasta problema : am avut chiar o prietena aporpiata care ma invidia.voi ce credeti ?
11 comentarii
modifica
GELOZIA si atat
de dax la: 11/07/2005 07:28:00
ce e, cum e, cum se manifesta, poate ajunge boala, la ce duce, de ce, cum, cand, unde..../ exemple de povestiri cu gelozii/ poate la sfarsit gasim un leac si publicam un best-seller
1 comentariu
modifica
HAIKU
de dax la: 11/07/2005 06:54:00
piele de ploaie marunta/ fire de vant, picuri de nisip,/ amintirea marii
2 comentarii
modifica
sper sa va placa
de davia2005 la: 11/07/2005 01:14:00
un episod care face parte din jurnalul unui emigrant./ ***************************************************/ : 12. aug./ : -ne-am cumparat o casa noua in canada./ sunt foarte emotionat./ aici e atat de frumos./ muntii sunt de o splendoare nedescrisa./ abia astept sa ii vad acoperiti de zapada./ : 14. oct./ : -canada. e cea mai frumoasa tara de pe pamant./ frunzele au primit toate acele minunate nuante/ de culoare galbena si portocalie./ m-am plimbat cu masina prin natura si am vazut cativa cerbi./ sunt atat de gratiosi./ cerbii sunt cele mai frumoase animale./ cred ca am ajuns in paradis./ iubesc canada./ : 11. nov./ : -ziua sarbatorii nationale./ in curand incepe vanatoarea cerbilor./ nu im  ...continuare .
7 comentarii
modifica
galagia se asculta, muzica se simte
de brambura la: 11/07/2005 00:32:00
sufletul meu, un meloman trist si nebarbierit, isi cara in spate o chitara de vise si iluzii pasind linistit in inima serii pe o alee strajuita pe de-o parte si alta de castani batrani. din cand in cand, se opreste pe langa targuri boeme si isi cerseste un dram de iubire cantand cuminte la chitara. ce viata...
6 comentarii
modifica
Verdict la viata.
de brambura la: 11/07/2005 00:04:00
nici ingerii nu ne mai poarta vina,/ cand ora de sfarsit e-aproape-n prag/ ne suntem noua si preoti si gropari/ cand dumnezeu bolnavicios a stins lumina./ iertati-ne pacatul de-a iubi frumos,/ aveti de noi un dram de mila/ caci dupa gratii de nimic sunt curios/ de va urasc sau doar mi-e sila./ si-n coma dragostei ma zbat neputincios/ imi scot perfuziile cei din jurul meu/ m-au condamnat si m-au trimis pe lume/ si n-am murit, si n-am iubit frumos./ purtati pe frunte crime si razboaie/ n-au sa va judece sarmanii din pamant,/ caci printre noi se scurge sangele-n shiroaie/ iar ca verdict, n-avem nici un cuvant./ voi vinovatii pentru " a muri "/ va odihniti in balti de sange rece/ iar noi  ...continuare .
2 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...