arhiva: 12/07/2005


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Intamplare sau destin
de sureya la: 12/07/2005 22:53:00
oare viata noastra este condusa de intamplare sau de destin?/ sau poate cate putin din fiecare. ceea ce cred este ca fiecare din noi avem un destin, stiut dinainte.poate daca am fi mai atenti la ceea ce se intampla in jurul nostru, poate ca am fi mai fericiti, mai repede si pentru mai mult timp. dar suntem prea preocupati sa alergam dupa himere, sa fim orgoliosi, sa avem o imagine pozitiva in ochii celorlati.dar oare cine hotaraste cum trebuie sa fim? cine decide ce este normal si ce nu? oare nu ar fi mai corect ca fiecare sa traiasca in dreptul lui? sa aiba normalitatea lui? sa aleaga doar pentru el fara sa se gandeasca inainte cum va fi privit de societate?/ cand ne indragostim pierdem ata  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Iluzie...sau poate vis.
de sureya la: 12/07/2005 16:24:00
niciodata nu fusese mai fericita ca acum si parca totusi, ceva lipsea. da, asa era, ii lipsea implinirea profesionala. terminase facultatea de ceva vreme si dorea sa lucreze ca designer. bine spus, dorea...pentru ca stia ca nu are nici o sansa, nu avea experienta, nu avea relatii si traia in romania./ intr-o seara in timp ce se afla intr-un club cu prietenii, stand si meditand asupra vietii privind indelung la ultima picatura de martini, ce-o avea in pahar, privira ii fu atrasa de un tip. era contrariata, nu intelegea de ce un tip care nu se potrivea deloc cu decorul, era acolo!!?!/ un amic, de la masa, vazand ca il priveste pe misteriosul barbat imbracat in negru, ii sopti:/ - daca vrei  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Castanele sunt bune?
de donquijote la: 12/07/2005 16:00:00
titlul unui film italian minor de pe la inceputul anilor 70 care pe mine m-a impresionat. poate era varsta, dar subiectul si mesajul mi-au ramas intiparite in memorie./ e vorba de un reporter de televiziune din roma care ‘iesea’ cu o studenta originara din sudul italiei. conflictul intre indragostiti pornit de la diferenta de conceptie asupra vietii (ea optimista, atitudine pozitiva, vedea frumosul si binele din oameni, el cam acru, cinic, negativist) ajunge la o ruptura cand reporterul face un reportaj (ca sa-si demonstreze punctual de vedere) in care arata cat de rai si individualisti sunt oamenii: <i>un actor simuleaza atac de cord pe o strada din centrul romei, si arata trecatorii car  ...continuare .
15 comentarii
modifica
Deconstructia unei carti deconstructoare
de Dan Patrascu la: 12/07/2005 01:13:00
deconstrucţia unei cărţi deconstructoare/ / / fără îndoială, se poate afirma că trăim în secolul „deconstrucţiei”, un secol în care mulţi oameni, mai mult sau mai puţin pregătiţi, se lansează în a deconstrui întreaga cultură (se deconstruieşte istoria, arta, creştinismul etc.) pentru a propune o altă viziune şi o altă interpretare a acesteia. aşadar se deconstruieşte un establishment stabil şi bine închegat, pentru a fi înlocuit cu altul nesigur, dezorganizat, fără cap şi fără coadă (aceasta în cazul în care ceea ce se deconstruieşte este şi înlocuit cu ceva, deoarece există şi nenumărate cazuri în care se deconstruieşte de dragul deconst  ...continuare .
comenteaza!
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: