arhiva: 13/07/2005


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
TRANCANEALA NEARISTOCRATA
de anisia la: 13/07/2005 23:46:00
mic si mare vorbaret // de te stii petrecaret // te invit de-acum la "chat" // sa mai spui ce s-a-ntamplat/ de la ultima-ti adapa // la rascrucea luminata.// gluma ia-o la subrat // si cafeaua cea cu zat // vino ca s-o bem acuma/ pana nu apare vreuna // sa iti spuna ca nu-i bine // sa te intalnesti cu mine .// nu conteaza cine esti // dar de vrei sa imi vorbesti // nu spune doar verzi, uscate / despre feluri nemancate // ori retete ”importante”; // spune-o vorba mai cu tâlc - / unele-or sa taca… mâlc! // sensul daca n-or sa-l prinda / sa se caute prin tinda // de-o briosa, ori chiftea // sau sa-nvarta o sarma :))/
3543 comentarii
modifica
Vanilie
de sureya la: 13/07/2005 20:40:00
cum poate un parfum sa evoce atatea amintiri? oare cum se face ca incerci sa uiti atatea lucruri dragi sufletului tau, pentru ca amintirea lor iti face rau, si totul se duce de rapa in clipa in care parfumului dulce al vaniliei iti inunda narile si totul incepe sa prinda viata.imaginile se perinda in fata ochilor tai ca intr-un dans, iar tu te afli intre agonie si extaz si nu sti daca sa mergi sa te speli pe maini, sa alungi parfumul, sau, sa te sufoci cu propriile maini, de placere./ nimic nu rascoleste mai tare sufletul unei femei ca adierea unui parfum atat de familiar simturilor sale. cu toate ca te doare preferi sa alegi sa te torturezi, inchizi ochii si lasi simturile sa-si faca de cap,  ...continuare .
comenteaza!
modifica
7.00 - 7.53 AM
de Horatiu Tanescu la: 13/07/2005 19:04:00
7.00 - 7.53 am/ de horatiu tanescu/ an de apariţie: 2005/ / scurta descriere:/ doi oameni care trăiesc împreună au nevoie de un singur cuptor cu microunde. dacă locuiesc separat, au nevoie de două. e în interesul producţiei economice să locuiască separat. să nu-şi unească destinele. să rămână singuri. (...) totul se reduce la cifre. muncim pentru cifre. trăim pentru cifre. murim cifre. (...) fără contact uman. ca un download de pe internet. (...) rezultatul unui studiu care confirmă că depresia poate fi combătută cu success prin shopping. (...) 1 trilion de dolari anual bugetele militare. 3 miliarde de oameni (jumătate din populaţia planetei) trăiesc în sărăc  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Teroare - Terorism
de erzsebet la: 13/07/2005 17:18:00
teroare – terorism/ zilele trecute posturile tv si-au intrerupt emisiunile obisnuite anuntand un nou atac terorist, in tocmai inima angliei, la londra. o tara superprotejata si bine echipata atat in ceea ce priveste al pregatirii oamenilor de securitate cat si al tehnologiei de ultimul racnet. in ultimul timp suntem din ce in ce mai obisnuiti cu astfel de stiri. asemenea evenimente incep, parca, sa intre in "normalitate" in viata noastra de zi cu zi. doar jurnalistii mai incearca sa ne sensibilizeze prin emotiile cu care transmit stirile de acest gen. / ei, de! viata merge inainte. de atata teroare cu care ne-am inconjurat nici nu-i de mirare ca devenim din ce in ce mai putin sensibili la  ...continuare .
6 comentarii
modifica
Love Story
de Valeriu Cercel la: 13/07/2005 17:16:00
s-au cunoscut în mod banal,/ pot spune chiar, accidental;/ parca aşa dintr-un facut,/ Şi el şi ea, au aparut/ pe o straduţa-n mahala,/ prin bucuresti pe undeva./ ea, sprintena în roşu-aprins,/ iar el, în negru chiar distins,/ robust şi mândru, ca un munte,/ un “fat frumos” cu stea în frunte,/ se-apropiau parca pe ape,/ unul spre altul prin hârtoape,/ ce se-aratau în luna plina,/ ca nu ardea nici o lumina;/ Şi-n seara-aceea cam târzie,/ cu iz de flori de iasomie,/ doar stelele sclipeau pe cer,/ Şi luna cu al ei mister,/ a fost de-ajuns doar o secunda,/ c-au fost furaţi de-a vieţii unda:/ pe ulicioara-ntunecata,/ unde nici câinii nu mai latra,/ ei s-au trezit îmbraţişa  ...continuare .
1 comentariu
modifica
ajutor umanitar-Un suflet de copil necajit?
de un_suflet_de_copil la: 13/07/2005 15:22:00
ma numesc silviu am 15 ani si sint foarte fericit ca m-ati primit in familia dv. minunata. navigind pe net am gasit acest site si am convingerea ca se v-a gasi cineva care sa ma ajute. eu am crescut doar cu mama si bunica si amindoua sint bolnave. bunica a facut un accident vascular cerebral, este cardiaca cu risc inalt si asta nu-i tot, iar mama cardiaca, reumatism articular,crize jaksoniene, tromboflebita , si o boala incurabila la sin. as vrea mult de tot sa-i fac o surpriza dar fara ajutorul dv. nu pot.dupa ore eu fac diverse servicii ca sa-i pot duce mamelor mele o portocala, o banana...acum as vrea sa-i pot cumpara o masina de spalat ca i s-au deformat miinile si o dor tare. apoi la aso  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Voi cei de pe forum ce credeti
de Tofan Ana Isabella la: 13/07/2005 13:44:00
sa incetez a mai scrie sau sa apuc de altceva?
4 comentarii
modifica
Mafia etatizata
de ampop la: 13/07/2005 13:26:00
in romania nu exista o mafia privată. ar fi bine să existe indivizi gen corleone, cu trabuc şi “prune în gură” pe care “băieţii buni” să-i aresteze, să-i trimită în judecată şi să fie condamnaţi definitiv şi irevocabil. nu, aşa ceva este un vis prea frumos. “sistemul” atotputernic, de stat este aberant, unic in europa civilizata. gangrena corupţiei este etatizată. nimieni nu riscă să facă “afaceri” serioase pe cont propriu. fiecare are nevoie de forţa şi sprijinul “sistemului” corupt. studiam mai demult fenomenul şi am constatat că actele aşa-zis de corupţie din românia nu implică în mod necesar infracţiunile de dare şi luare de mită, tra  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Albastru
de bluearisto la: 13/07/2005 00:30:00
albastru,o culoare/ fara un gînd ascuns/ si fara destramare./ surîs tainic, ascuns/ în valurile marii,/ un soare a apus/ si a venit albastrul./ Înca o zi s-a dus./ a venit din nou noaptea,/ cu-albastrul ei ascuns,/ o hoarda de secrete/ si luna este sus,pe cer/ albastru./ ochiul de vis albastru/ în brate mi-a adus/ un colier de stele/ pe ramuri de nespus.../ albastru,ca si gîndul / tot mai liber,mai sus/ si-apoi s-a dus./ un infinit albastru,un gînd abscons,nespus.../
5 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: