arhiva: 19/07/2005


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Intunericul mortii
de bogdan12 la: 19/07/2005 23:31:00
intunericul mortii/ dintr-o data se face noapte/ va dura o clipa?/ becul arde;de lumina nu am parte/ beau apa ;cineva tzipa./ ma asez in pat/ stau pe spate,--imi pun intrebari/ imi raspund imediat/ ma concentrez,ma concentrez si.../ bezna e tot mai deasa/ la fiecare pas adorm tot mai mult/ nu mai aud!/ fiintza mi-este arsa/ se aude un sunet ca un glas/ mintea-mi canta prin vene/ traiesc din nou!se lumineaza ./ razele imi intra printre gene/ si din nou se insereaza:/ fug pe hol ,ma asez pe -o banca/ aerul e plin de ceatza/ si ceatza e cremoasa/ tensiunea vibreaza –urca-fara sange ,fara viatza./ plec afara ,ma grabesc/ ma odihnesc pe o bara/ ceva de baut o sa gasesc/ dar din nou s  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Povestiri fara sens - Wilson
de Radu Herjeu la: 19/07/2005 17:15:00
am revazut de curand naufragiatul. nici prima data, nici a doua oara si nici acum nu mi s-a parut o transbordare convingatoare a framantarilor lui robinson crusoe in universul de celuloid al acestui inceput de secol sponsorizat de companiile de mesagerie rapida. una peste alta, nu e un film rau, cu cateva accente lacrimogene si tentative palide de filososfeli pe marginea timpului./ de data asta ceva a fost altfel. nu, n-am vazut varianta necenzurata a filmului. poate unde eram intr-o stare sufleteasca potentatoare a unei rezonante crescute. de data asta filmul mi-a spus ceva. de fapt, asa cum se-ntampla de obicei, m-a facut sa construiesc un ansmblu de ganduri si trairi care mi-a dat senzatia  ...continuare .
18 comentarii
modifica
cat de importanta este religia?
de left la: 19/07/2005 15:01:00
cu ceva timp in urma, un profesor de-al meu de religie(preot) a inceput sa vorbeasca clasei despre alte confesiuni ale religiei crestine... ma asteptam sa ne spuna despre principii, traditii de-ale lor... de unde! a inceput sa vorbeasca cu o ironie foarte acida la adresa protestantilor, luand in ras dogmele si tot ceea ce tinea de religia lor, iar asta in cazul in care se aflau si cativa protestanti in clasa! apoi, bineinteles, ca multi dintre colegi i-au tinut isonul, razand pe seama a ceea ce spunea el, si povestind cum stiau ei mai bine cat de ciudati erau "ceilalti" din ceea ce vazusera...mie mi s-a parut cel putin degradant pentru societatea democratica in care pretindem ca traim. teoret  ...continuare .
7 comentarii
modifica
Despartire....
de VotcaDeea la: 19/07/2005 00:09:00
acum ca noi ne-am despartit/ cand nu mai ai de cine sa fii iubit,/ acum cand amandoi am suferit/ din cauza ca ne-am pripit.../ eu imi doresc sa fie bine,/ sa te pot uita pe tine/ tu sa fii mai fericit,/ s-o uiti pe cea ce te-a ranit/ atunci cand i-ai vazut privirea/ ai invatat ce-nseamna iubirea.../ acum cand langa tine nu mai e/ stiu ca inca te mai doare.../ un suflet ce ma invata sa iubesc/ acum e prea departe sa il mai intalnesc,/ acum e trist si sufera in tacere/ si nu stiu ce sa fac sa alung aceea durere/ chipul tau neincetat imi da tarcoale/ simt ca dorul e din ce in ce mai mare/ nu stiu cum sa fiu fara tine/ incerc sa ma prefac ca imi e bine...
1 comentariu
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...