arhiva: 02/07/2005


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Cum pot sa obtin o viza de munca ( work permit )
de adrian_23 la: 02/07/2005 22:40:00
salut,/ eu am obtinut un contract de munca, permanent job, la o firma din uk. stie care va cum ar trebui sa procedez ca sa imi obtin dreptul de munca si a ajunge acolo ?/ thx,/ adrian
2 comentarii
modifica
cand am deschis un caiet ...
de sabrina la: 02/07/2005 16:36:00
"sunt iar in parc.este 6 si 10 - am chiulit de la orele de engleza. stau rezemata de copacul nostru si soarele imi bate in ceafa.ma incalzeste intr-un fel tare placut...acum a inceput sa adie usor vantul si firele de iarba tremura.chiar si eu am inceput sa tremur usor . vezi , marius , nu numai tu ma faci sa tremur ! ... dar de tremuratul acela mi-e dor .../ soarele a intrat in nori.imi suna mobilul, dar stiu ca nu esti tu ... zambesc.tocmai imi revad un fost prieten ... un sobolan pe care-l vad adeseori cand vin aici ... l-am botezat chiti , de la chitaila :) . sincer , nu stiu daca e acelasi de fiecare data ...e!,atunci toti sobolanii din ior au acelasi nume :))))/  ...continuare .
5 comentarii
modifica
Vand viata perfecta la pret rezonabil
de Dani I. la: 02/07/2005 02:43:00
nu-mi pasa ca ma simt batran, ca incep sa mor si ca sunt din ce in ce mai multi tineri in jurul meu. / nu-mi pasa ca aproape uitasem sa iubesc. ca aveam propria lume, ca nimeni nu ma cauta, ca primaverile murisera demult. ca am uitat sa plang si ca tinerii acestia vin, ii vad venind.../ nu-mi pasa ca am lasat in urma sufletul de piatra, ca am fugit nebun de anii in care am ridicat zid langa zid, pana cand nimeni n-a mai vazut nimic... ca pot sa renunt intr-un sfert de ora (atat a durat!) la visul meu de a fi perfect de rece si de singur./ nu-mi pasa ca va veni si ziua in care ea o sa plece./ nu-mi pasa ca o sa plang in ziua aceea. vreau sa-mi vand fericirea singuratatii si sa raman cu gro  ...continuare .
1 comentariu
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...