arhiva: 27/07/2005


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Un nou roman de Marcel Tohatan
de Tatamare la: 27/07/2005 23:29:00
se lăsase întunericul. poveştile lui tatamare erau şi ele pe sfârşite, undeva către vest se întuneca pe cer o dungă sângerie./ - aşa că i-am spus lui rafailă... când s-o coace! când s-o coace ele, mă, neică. acuma e verzi, de! n-are de unde.../ râse liniştit şi se ridică anevoie de la masa învelită în plastic la care ne strângeam seara, în dreptul prispei. un zâmbet îi rămăsese în ochii obosiţi şi semăna, cred, cu dunga sângerie de deasupra salcâmilor./ - nu e prost nici rafailă, nu e, continuase tatamare cu un gest larg al mâinii, de parcă împăcat cu toate câte le orânduise în sine îngăduia tuturor puţină minte, de acum încolo, ca să nu  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Cine stie sau are, muzica si versurile cintecului asta?
de Mishu la: 27/07/2005 23:07:00
incerc de multi ani sa gasesc cine cinta si sa il am chiar daca se pote cintecul "ecaterino". / ecaterino, eşti damă bine/ m-aş da la tine, dar n-am palton./ sictir, golane, fugi de munceşte/ Şi te-nţoleşte, şi-ţi ia palton./ ecaterino, vedea-te-aş moartă/ cu dric la poartă, şi cai mascaţi./ asta e tot ce am putut sa gasesc despre el din nefericire./ daca cineva stie mai mult din versuri sau daca il aveti pentru download, va rog din suflet sa ma ajutati... e un cintec care pe mine ma leaga de tinereti si imi trezeste multe amintiri frumoase.../ multumesc anticipat./
8 comentarii
modifica
"Academia Cafeavencu"
de cico la: 27/07/2005 19:24:00
un loc pentru perlele aparute aiurea prin cafenea, pe care hai sa le insotim bine dispusi de cate o remarca nostima si sa ne amuzam pe seama lor./ ati gasit deci un asemenea text publicat, comentariu, personaj, situatie sau gafa? puneti un link pentru accesarea lui directa, insotit eventual de titlul sau, unul sau mai multe citate si remarca voastra./ sa radem binevoitori cu si chiar de epigonii nostri. sa-l trezim pana si pe conu' leonida.
274 comentarii
modifica
LA CE PUTETI RENUNTA?
de MOGECRI la: 27/07/2005 18:16:00
omul decand naste si pana in ultima clipa a vietii, acumula , acumula, acumula si greu este dispus sa renunte la ceva. totusi, la ce a-ti putea sa renuntati?
30 comentarii
modifica
V-ati plictisit de politică?
de stancosty1 la: 27/07/2005 14:14:00
in preajma alegerilor, discutiile de pe forum erau, în cea mai mare parte, legate de politică./ acum, constat că, practic, acest subiect a dispărut cu desăvârsire./ oare de ce, tocmai acum, când politica dă în clocot?
comenteaza!
modifica
Dezgolirea femeii
de plic la: 27/07/2005 13:27:00
acum cateva zile am avut ocazia sa ma intalnesc cu o femeie frumoasa. este vorba despre o intalnire profesionala. femeia, o doamna bine la 31 de ani cu forme si atuuri bine reprezentate, s-a prezentat la biroul nostru intr-un taior frumos mulat pe trupul ei. fusta scurta, sacou cabrat si tricou mulat pe sani. o frumusete la care greu poti rezista. incercam cu disperare sa nu-mi fuga ochii spre sanii ei. culmea este ca ea era constienta de atractia ce o manifesta tinuta ei si incerca din cand in cand sa-si mai acopere sanii cu sacoul. avand in vedere ca intalnirea noastra avea rolul de a conlucra pe o tema definita si eram din aceeasi tabara (firma) nu am inteles modul acesteia de a se manifes  ...continuare .
346 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...