arhiva: 28/07/2005


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Timp spart
de Mik la: 28/07/2005 18:07:00
curgi pe lângă un timp spart/ În aşteptarea lui mâine./ azi e în pântec ferecat/ Şi nu mai vine./ de te muşcă pereţii/ cu dinţi de tăceri/ ascultă-ţi nămeţii/ Şi gustă din ieri.
1 comentariu
modifica
Atatia copii se sinucid in oamenii mari
de Radu Herjeu la: 28/07/2005 16:43:00
la dracu/ viata se duce/ viata se scurge/ vecinii de deasupra/ s-au certat iar/ afara se-aud din ce in ce mai des/ sirene / oamenii mor pe strazi, sub poduri, pe cheiuri,/ in cimitire locurile se vand la suprapret,/ ne mai privim in ochi/ doar cat sa nu innebunim/ in albiile secate se construiesc autostrazi/ ne batem cu pietre, cu cuvinte, cu singuratati/ pe scari se coboara mai mult decat se urca/ atatia copii se sinucid in oamenii mari,/ ochii nostri, colectie de monitoare/ impanzesc inutil imprejurimile/ ne-ascundem de noi/ caini nedresati ne cauta prin rape/ nu mai lasam nici urme/ pamantul refuza sa-si mai aduca aminte de noi/ in biblioteci nu mai sunt decat carti despre sex/ si ce e rau  ...continuare .
6 comentarii
modifica
Despre eticheta de pe frunte si nu numai...
de Intruder la: 28/07/2005 13:38:00
mocanitza cu cinci roti / rupe-le gura la toti...
21 comentarii
modifica
genul de muzica
de dyana_5 la: 28/07/2005 12:10:00
de multe ori am auzit ca genul de muzica pe care il ascultam poate influentza f mult caracterul unei persoane (nu numai interiorul ci si exteriorul:aspectul fizic)./ despre cei care asculta muzica rock se spune ca sunt nishte persoane `reci`,dure,sadice(ca sa nu mai vorbim despre aspectul lor fizic,despre modul lor de a se imbraca)/ iar cei care asculta manele au un caracter total opus rockerilor.../ voi ce parere avetzi?..potzi sa caracterizezi o peroana dupa genul de muzica pe care il asculta?
3 comentarii
modifica
Fragmente de amurg
de almeria la: 28/07/2005 10:03:00
clipele par veacuri fara de sfarsit / gandurile-mi nasc gesturi incremenite / ecoul viselor se destrama-n asfintit / totul e ca un bol ce clocoteste ispite. / pasesc pe caldaram, catre nicaieri / viata trece chiar pe langa mine / doi motani se tolanesc, stingheri / pe o bucata de carton; arata bine. / strazile-s pustii si marea-nvolburata / bucati de ziare se lasa spulberate / un trecator arunc-o privire demodata / spre doua liceene urate si distrate. / cersetorul din colt primeste un banut / si se inclina umil strainului grabit / un tip cu chitara, suplu si dragut / ii face concurenta, imitand un hit / noaptea se asterne rece, fioroasa, / o stea-i oglindita intr-un ochi de balta / oh  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Pe drum spre Ignoranţei
de Sorina Comsa la: 28/07/2005 09:37:00
am încuiat uşa muzeului? nu mai ştiu. mă întorc. apăs clanţa, uşa se deschide şi bag capul să verific dacă a intrat cineva. nu se văd decât ceasurile care transpun vizual şi auditiv trecerea timpului: tic…tac. observ o muscă obraznică şi îmi pregătesc ziarul ca să o iubească năbădăios de tocul uşii, dar ea îmi citeşte gândul (şi nu vrea să citească presa) şi iese afară bâzâind războinic. am o stare ciudată, dacă aş fi muscă, aş bâzâi şi eu, nemulţumită, de mine poate, de tine poate… Încerc să fac uitată starea asta, înfundând-o parcă într-un crater lăuntric, şi îmi impun un sentiment de preţuire pentru vestigiile care se găsesc în  ...continuare .
3 comentarii
modifica
PARINTII
de MOGECRI la: 28/07/2005 06:42:00
sant cei care ne aduc pe lume...sant cei care ne modeleaza in cei 7ani de acasa... si isi lasa amprenta in viata noastra pentru totdeauna. cum v-au influentat viata? ce a-ti fi dorit si nu au facut? ce au facut si nu v-a placut? ce a-ti fii facut in locul lor? ce ar fii putut face si nu au facut?... etc
6 comentarii
modifica
messenger de seara
de Intruder la: 28/07/2005 00:01:00
doua umbre, doua vise, doua lame de cutit/ se-ntalnesc la porti inchise unde nimeni n-a iubit,/ unde sunt numai cuvinte, unde nu-s imbratisari.../ adevarul poate minte sau minciuna-i adevar./ unde pomul nu rodeste, unde lacrima nu seaca,/ unde toti zambim prosteste, unde-s vaduri fara apa.../ doua umbre surdo- mute, doua ganduri calatoare,/ doua soapte stau tacute intre tari fara hotare./ doua inimi sub cenusa care ard in foc de paie,/ doua guri pecetluite tac in fumul din odaie./ doua maini incatusate de distanta si de timp/ se tin strans ca sa nu scape si sa nu le fie frig.../ mii de pasi nenumarati, zeci de nume peste-o lume/ si doi oameni strans legati sa nu cada in genune./ isi vorbesc s  ...continuare .
32 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: