arhiva: 29/07/2005


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Totul despre sex.Ce-i nou,rar e adevarat;ce-i adevarat rar e nou
de sissy la: 29/07/2005 21:14:00
citatul nu-mi apartine , nu am atata inspiratie la ora asta si eu ,dealtfel ,sunt o fire cu o dispozitie mai mult "jucausa" decat filozofica , dar astazi pur si simplu nu ma pot abtine. imi propun sa fiu serioasa , nu stiu cat o sa-mi reuseasca insa.../ il am in fata ochilor pe robert de niro, fioros , in fata oglinzii , vorbind cu el insusi in oglinda:"are you talking to me?"/ nu stiu de ce atunci cand citesc comentarii ale textelor care apar in cafenea , texte timide , indraznete , amuzante , amare lirice, melancolice, academice , absurde, ma rog , toata gama de specii literare , de cate ori le citesc , spuneam , ma gandesc la scena aceea./ doamne ,iarta-ma , oameni buni , parca stam cu  ...continuare .
5 comentarii
modifica
Să nu vă scape unul
de Mik la: 29/07/2005 17:32:00
de ce mă bucur în dimineaţa asta?/ În fiecare noapte mai vine câte un şarpe să îmi spună că în deşert s-a infiltrat un terorist, un grăunte de nisip, şi predică, stârneşte revolte, vrea să transforme deşertul într-un muzeu de sticlă./ reptila mă întreabă cum să înăbuşe revolta, să pedepsească revoluţionarii... ei bine, seara trecută am strâns toţi şerpii şi le-am spus: "aveţi dreptate, deşertu-i deşert, aşa să rămână!"/ le-am dat brichete şi butoaie cu benzină. "să nu vă scape unul, daţi-le foc !"/
comenteaza!
modifica
De Ce....
de anamar la: 29/07/2005 08:58:00
de ce de fiecare data ne lasam indusi in eroare de propria noastra minte? de ce atunci cand sufletul nostru lupta pentru stropul lui omenesc de fericire nu facem decat sa ne pierdem si mai mult in propriile noastre trairi ridicand intrebari la care credem ca doar altii ne pot raspunde. de ce transferam sentimentul de iubire pe umerii altcuiva care poate nici nu banuieste adevarul. de ce nu incercam macar sa constientizam ca nu e nevoie intotdeauna de doi pentru a simti ceva. iubirea nu vine niciodata din exterior. si cand spun niciodata n-o fac la intamplare. e o samanta care incolteste in noi si pe care doar sufletul nostru si sinceritatea nostra o pot intretine. nici macar nu ne apartine. n  ...continuare .
1 comentariu
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...