arhiva: 30/07/2005


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Autenticitatea Internetului
de irina fiorentina la: 30/07/2005 19:01:00
as vrea sa inteleg de ce multi din cei ce navigheaza pe internet si se inscriu in diferite comunitati sau la diverse conferinte ajung de multe ori la a fi obsesionati, dependenti de aceste activitati.../ cat este de reala comunicarea pe internet, cat de reali , autentici suntem noi in ceea ce spunem sau facem pe internet?/ e o lume virtuala, cu o populatie virtuala, in continua crestere, o scena fara cortina unde actorii pot alege multiple personaje de interpretat si totusi de multe ori aleg pe ei insisi, orgoliosi si siguri de a putea spune si partea lor!/ voi ce credeti, care e opinia voastra privind aceasta noua moda de a servi "ceaiul" sau "cafeaua" pe internet, palavragind de lucru  ...continuare .
14 comentarii
modifica
Sunt omul lacrimii
de Sanja Cristea Tiberian la: 30/07/2005 14:25:00
sunt omul lacrimii/ sunt omul lacrimii si-al cetii/ in mana mea adun inele/ si plang in ochiul diminetii/ mestecenii cazuti din stele/ sunt om de lacrimi si de ploaie/ strang pasii tuturor in mine/ strang crengile care se-ndoaie/ si frunzele ce n-au rusine/ imi port pe umeri luna noua/ si inca-o luna de secure/ si stau cu lunile -amandoua/ pe culmi de dealuri si-n padure/ va fi un arbor sa ma creasca/ va mai ramane-n cer o pata/ va fi o floare sa-nfloreasca / si va mai fi un plans de fata/ atata e ce se mai poate/ purtandu-si linistea stelara/ in pasii mei se-aduna toate/ cuvintele ce-au plans afara/ sunt omul lacrimii si-al ploiii/ sunt amandoua impreuna/ si-mi  ...continuare .
comenteaza!
modifica
FILOSOFIA FARĂ AERE IV (Despre Sex; Cum vă place?)
de George Avramescu la: 30/07/2005 04:51:00
extra information: - trase pe condei, dintr-o orgie de idei* / atenŢie, Şocant!!! material obscen! numai pentru persoane cu facultate. obligatoriu aceea mentală, restul sunt benevole. / *(aberaţie liberă despre psihologia plăcerii, lilith şi logica motivaţiei) / motto: mereu acelaşi. / să vorbim astăzi despre sex. spun pentru început numai atâta: “sex”. ochii voştrii citesc, minţile voastre cugetă la multitudinea de semnificaţii ale acestui cuvant. ne-am putea gândi la aceasta, ca gen gramatical al persoanei noastre. tot la fel de bine, am putea crede ca se referă la actul de manifestare al acestei identităţi. sexualitatea noastră îşi pune amprenta, aproape pe  ...continuare .
10 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...