arhiva: 07/07/2005


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
casa parasita
de pisica neagra la: 07/07/2005 23:41:00
casa parasita/ -fragment-/ / picaturi de ploaie se scurg lenes pe fereastra in lumina orbitor de aurie a crepusculului.curcubee jucause, incredibil de mobile tremura ametior si haotic pe imobiltatea greoaie a mobilei din sufragerie…afara e totul proaspat, unduitor si fluid iar fereastra usor prafuita in interiorul rigid, zambeste recunoscatoare exteriorului curat si limpede, ploii ce-i lustruieste si-i restituie orgoliul de materie perfect transparenta dar rigida. inauntru aerul inchis, avand un usor iz de mucegai si naftalina ramane pasiv atmosferei proaspete de afara. timpul parea nemiscat in acea casa, singur un ceas vechi se incapatana sa numere secundele ce treceau totusi mute, in  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Cum luam o hotarare?
de Ovidiu Scarlat la: 07/07/2005 23:31:00
am citit acum cateva ore despre un barbat caruia i-a fost schimbat sexul cand era mic(cateva luni) si a fost crescut ca o fata pana la anumita varsta cand a cerut sa fie facut baiat. acest barbat, acum s-a sinucis datorita traumei suferita (a spus ca a crezut la un moment dat ca este un obiect...). si cum a fost vazuta aceasta situatie de lumea intreaga pana acum? (sau pana a fost schimbat iar in baiat) ei bine... toata lumea a azit ca s-a schimbat cu succes sexul, ca este un experiment reusit, ca merita, ca nu trebuie sa fie nici o opreliste in aceasta privinta, asa ca au urmat multe alte persoane care au ales aceasta "solutie"... deci si-au bazat hotararea pe o informatie care acum s-a dove  ...continuare .
7 comentarii
modifica
Versuri din melodiile voastre preferate...
de andleia la: 07/07/2005 16:28:00
ce va fascineaza pe voi la melodiile pe care le ascultati? numa rimtu`? cum suna piesa? sau ascultati si versurile mai ales pe acelea care va reprezinta?
59 comentarii
modifica
Dorinta uitata...
de andleia la: 07/07/2005 16:23:00
poate ca as vrea sa te vad ascuns, salbatic,/ tacut si rece, dar aproape../ sa fii statuia mea tacuta,/ sa fii stafia mea statuta.../ poate ca as vrea sa te sarut atat de tainic/ incat sa nu ma simti nicicand!/ si poate c-as mai vrea sa te ascund in palme/ sa-ti aud vena trepidand.../ poate ca eu, de nerabdare,/ am si uitat ce imi doream.../ si ascunzand in mine toata aceasta unica dorinta,/ eu am uitat sa te mai am...
1 comentariu
modifica
Vanatoare de ingeri
de Radu Herjeu la: 07/07/2005 15:58:00
se trage cu pusca in noapte./ caderi, taceri, haituiri, spaime./ agatati de colturile labirintului/ ingerii se desira,/ firul alb striga dupa minotaur,/ ariadnele se-ascund ingrozite,/ cad stele din cer./ nalucile isi pierd aripile,/ oamenii isi croseteaza pulovere din ele,/ pufoase, moi,/ sa tot adormi in ele/ mai putin zbor, mai mult vis,/ fiecare isi ia ingerul desirat acasa,/ ingerul personal,/ sa-mbrace toata familia, mobilele, catelul,/ sa se laude la prieteni/ cu rezerva lui de scame albe,/ agatate de talpi./ si vanatoarea de ingeri reincepe/
6 comentarii
modifica
Intrebare
de redgold la: 07/07/2005 12:49:00
azi groaznica-ndoiala/ in suflet mi se-nfipse/ si mintea-mi iscodi/ cu-o amara intrebare:/ sa fii tu oare acela/ ce-n veci mi se promise/ sau iar voi fi un flutur/ ce aripa fragila/ in lampa isi va frange?!
1 comentariu
modifica
Ingerashul meu
de de3ply_sick la: 07/07/2005 01:07:00
undeva in intunericul rece care cuprinde aleea ingropata in noapte, ingerash de ascunde de ploaie.se gandeste la frig, la foame si la singuratate.mica ingerash tremura speriata si nu stie unde sa mai fuga.crede ca nimeni nu o iubeste si plange cu lacrimi disperate.acasa nu e nimeni, decat mama inchisa in baie, usa de la exterior e incuiata cu cheia.incet din intunericul noptii care a amutit orasul se strecoara si in inima speriata a lui ingerash somnul.visele trec repede, toate sunt de groaza, in toate ploua.demoni care rad crud din colturi pline de umbra, peste tot suflete inlantuite cu cruzime si fiare reci.de nicaieri in fata ei se desprinde o prapastie fara fund, stie ca acol  ...continuare .
3 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...