arhiva: 08/07/2005


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Strainul din viata mea
de evil13dark la: 08/07/2005 21:55:00
merg pe strazile pustii si imi aduc aminte de ce am avut si de ce puteam sa am. inainte nu credeam ca este asa de importanta o zi in liceul meu. o zi normala din saptamana o zi ca toate .acum as da orice pentru o zi in liceul meu alaturi de el. as da orice sa stiu ca este ina acelasi liceu cu mine in aceeasi tara . dar viata nu vrea nimic de la mine in schimbul lui , pentru ca nu vrea sa imi dea inapoi ce iubesc.nu am stiut sa apreciez clipele petrecute alaturi de el in acelasi liceu in aceeasi tara . nu am apreciat soarele si luna la care ne uitam amandoi. drumul spre autobuz era unul banal, nu ma gandeam ca pe acolo merge si el. holurile liceului erau aceleasi in care amandoi ne pierdeam p  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Exploziile din Londra - Al-Qaida strikes again
de desdemona la: 08/07/2005 17:21:00
ieri pe la 14.00 am primit un e-mail de la un prieten din londra spunand ca in urma exploziilor din acea dimineata in oras domneste haosul. parca nevenindu-mi sa cred am deschis rapid televizorul, dar nici urma de stiri sau coloane informative pe cele 5 canale nationale franceze, nici la radio. noroc cu internetul, prin care am putut viziona televiziunea britanica, si sa fim la curent cu evolutia situatiei, sa aflam ce se intamplase, intr-un oras care din anii stundentiei mi-a devenit metropola favorita. cel mai tare m-a indignat nepasarea francezilor cu privire la aceste evenimente. pe nici unul din canale nu a aparut nici macar un subtitlu care sa informeze audienta despre evenimentele grav  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Vreau parerea voastra.
de Amalia.C la: 08/07/2005 15:42:00
ma numesc amalia,sunt din bucuresti si am 24 de ani,o varsta la care orice fata vrea sa se distreze cat mai mult.nu este si cazul meu,sunt o fire mai matura,as spune...nu am o situatie prea stralucita,dar imi permit sa fac ceea ce fac si restul celor de varsta mea.am cunoscut un barbat de 35 de ani,foarte dragut,cu simtul umorului,....din momentul in care am vorbit si pana in prezent este in permanenta in gandul meu,imi este foarte drag.ar trebui sa va mai spun ca nu ne-am cunoscut fata in fata ci pe internet....ar mai trebui sa stiti ca eu sunt in bucuresti de 5 ani,de cand am inceput facultatea.cu aceste amanunte presimt ca voi primi mai multe sfaturi contra decat pro .daca indraznesc sa sp  ...continuare .
6 comentarii
modifica
prostitutia - vina sau prostie
de nefertiti la: 08/07/2005 14:36:00
nu e vorba de vina. dealtfel rar in probleme strict sexuale e vorba de vina. este mai degraba o gresala metafizica, fata de tine, decat o gresala morala. o fi prostitutia cea mai veche meserie din lume, dar sexul e facut sa fie placut si, de ce nu, chiar frumos. vei purta vina de a-ti distruge un element deosebit de important in viata. cat priveste imbinarea utilului cu placutul, ar fi o idee. ramane o singura problema: crezi ca exista dragoste?
1 comentariu
modifica
Când ne-am numit iubirea
de Mik la: 08/07/2005 14:31:00
ne dureau fericirile grămadă/ ca o noapte de crăciun/ prea albă să ne vadă/ Şi poate atunci uitam să tac/ Întâia dată./ vuiau doar îngerii pe stradă/ buna ţesea dulceaţă în iarna cea de vată/ Şi eu citeam prin fire/ furtuni de nea din perna-ceastă/ zvonind că nu-i simtire/ nedureroasă-n lumea noastră./ pasăre nesmulsă din penel./ ghioceii gem sub lut/ zboruri de primăvară./ ai scris vreodată/ pe o frunză necăzută ?/
1 comentariu
modifica
Penibilul
de Tofan Ana Isabella la: 08/07/2005 12:06:00
ce va faceti cand va confruntati cu situatii penibile?
27 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: