arhiva: 01/08/2005


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Si unde-i afacerea?
de transilvanpop la: 01/08/2005 14:55:00
ai stat vreodata asa, intr-o dulce semivisare, si sa iti vina instantly o idee "indrazneata" (ca sa nu zic trasnita), despre cum ar fi sa ai bani si cum sa ii faci intr-un mod cat mai original? de exemplu sa deschizi o sala de asteptare, sa vinzi doze cu aer de munte, etc. daca da, atunci pune-o pe tapet sa o vedem si noi .inventivitatea romanului nu cunoaste limite, nu-i asa?
3 comentarii
modifica
Singura
de irma la: 01/08/2005 14:03:00
aprope de miezul noptii... caldura nu ma lasa sa dorm, tv-ul e pornit. stau in pat cu ochii lipiti de ecran, dar cu mintea aiurea. maine trebuie sa ma scol la sase. groaznic! partea buna e ca am un drum de facut la cheia. acolo ceva discutii cu unii (groaznic si asta!), dupa care sunt din nou stapana mea pentru cateva zile./ tot cald, aproape ora unu...ma tot invart in pat si-mi tot schitez in minte discutiile pe care le voi avea maine. toate scenariile par sa duca la acelasi punct mort. imi pare ca nu-s buna de nimic...mi-au mai spus-o si altii si incep sa-i cred! dar, cine stie, poate dimineata reusesc sa-mi intregesc gandurile.../ cineva suna la usa: doar o frantura de sunet al soneriei, c  ...continuare .
4 comentarii
modifica
Ce inteleg...
de portocale la: 01/08/2005 13:47:00
ce-nteleg ei/ fara cuvinte?/ norii grei/ s-ale lor morminte!?/ prin scene mute/ tipa-n delir/ vedenii surde,/ recul fara porniri.../ poate simt mantuire/ prin gesturi nedemne.../ sau chinuri obscene / le aduc... multumire?
2 comentarii
modifica
minciuna
de asterix4evr la: 01/08/2005 12:51:00
blanda, candida, sfioasa/ iti astepti cuminte rolul/ cand in scena ai sa intri/ ca apoi sa incurci totul/ mintea s-o sucesti aiurea/ sufletului sa-i dai temeri/ indoiala s-o cultivi.../
3 comentarii
modifica
Acumularea culturala versus faliment social
de veraicon la: 01/08/2005 11:08:00
eu am scris un roman (in realitate scrierea mea apartine unei specii literare hibride). vedeti, admit ''cu serenitate'' falimentul meu social, respectiv neadaptarea la aceasta lume mercantila. pe deplin constient de starea mea de ''alienare in cultura'', vin inaintea voastra pentru ''a ma milogi'' de cateva informatii, pe care nu stiu de unde sa le obtin./ 1. la ce adresa de pe net pot gasi: legea drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si modelul - tip al contractul de editare ?!/ 2. carei institutii sa ma adresez pentru a obtine acel cod ismb ?! (parca asa se spune, daca am facut vreo greseala, imi cer anticipat scuze)./ 3. in ce masura acest cod ismb ma poate proteja pe mine, ca autor, d  ...continuare .
1 comentariu
modifica
ROZI FAN FUFE
de alex porc la: 01/08/2005 09:30:00
- brioşă într-un singur tablou -/ personajele:/ rozencrantz leverkÜhn – scriitor, recent mire, actualmente beat, zis rozi/ inga – recentă mireasă, actualmente prost dispusă/ ghinion manzaten – un fel de admirator al lui rozi/ (baie aproape modernă, faianţată + gresiată, cu vană, chiuvetă, dulap de baie, suport de hârtie igienică, etc. faianţa şi gresia sunt indigo. lângă vană, 2 scaune de cal aproape proaspete. În vana plină cu apă zace rozi, aproximativ 25 de ani, netuns, faţă alungită, ochi mari, îmbrăcat în costum crem, cu o sticlă pe jumătate plină în mâna care-i atârnă în afara vanei. la ridicarea cortinei, rozi e singur şi fredonează „  ...continuare .
2 comentarii
modifica
text vechi nerevizuit
de costin.A la: 01/08/2005 03:08:00
god of small things, ce baiat fain. ce baiat fain daca il stii, ce fraier daca nu il stii./ zeu sub poala caruia ma bagam in momentele in care pesonajele "larger than life" ale copilariei imi tipau subtil "bau!!" la ureche. / zeu care doar pt ca mi-l imaginam ma facea sa ma simt vinovat si cu mintea zburand aiurea./ zeu care dupa ce mi s-a zbatut mai multi ani in cap am ajuns sa realizaz ca nu e doar inchipuire/ zeu lucrurilor mici. al acelor lucruri multe, mici din care e facut facutul. zeu care, odata ce / arunci o privire in orizonturi, dupa ce iti dai seama ca orizonturile nu sunt finite iti spune: "stai frate, unde fugi?"./ unde? ca oricum nu vei ajunge niciodata la un capat. la un  ...continuare .
comenteaza!
modifica
A la maniere des Roumains
de Intruder la: 01/08/2005 01:31:00
pe langa plopii fata mot...
2 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: