arhiva: 11/08/2005


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Comentarii vesele din ziarele romanesti de pe internet.
de Joe King la: 11/08/2005 18:41:00
ia o stire sau mai multe din ziar si fa misto de ele./ unul mai vechi de al meu:/ ziarul:/ ce ii cer romanii lui dumnezeu/ autor: marian ghiteanu/ mihaela se roaga "sa fie bine vazuta la serviciu de sefi si colege, sa ia si ea bacalaureatul." nicoleta "se roaga la sfanta treime la fecioara maria si la toti sfintii pentru ajutor andreei la invatatura si la activitatile sportive pe care le desfasoara zilnic"! ana maria vrea "reusita la examenul de capacitate", iar alexandrina "un an agricol prosper"! de altfel, avand in vedere perioada de examene scolare, multi parinti sau elevi ii cer lui dumnezeu sa "ingrase porcu' in ajun" si sa-i ajute la capacitate si bac! sa vedeti "sesiunea de acat  ...continuare .
7 comentarii
modifica
Acu' doi ani...
de admin la: 11/08/2005 18:35:00
http://www.cafeneaua.com/node/view/3
11 comentarii
modifica
Pericolul informaţional
de L0r3 la: 11/08/2005 16:29:00
povestea pe care astăzi m-am gândit ca să v-o spun/ sper să fie de-ndreptare-a unora pe drumul bun/ aşadar, a fost un nene, om bătrân şi însurat/ copt, numai pe dinafară, şi în rest... modest dotat/ totuşi, omul scria versuri, tot felul de lucruri culte/ Însă nici tata bătrânu` nu stătea să i le-asculte/ căuta noi ocupaţii dorea schimburi de idei/ de ce n-ar intra şi dânsu-n lumea informaţiei?/ Într-o zi de dimineaţă se prezintă la obor/ Şi fără să stea pe gânduri cumpără calculator/ Şi începe omul nostru printre link-uri şi adrese/ zilnic să-şi petreacă timpul, de-altceva să nu-i mai pese/ Şi-ntr-o oarecare seară fiind foarte afectat/ după o ceart  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Farsa
de Iuliana S la: 11/08/2005 15:28:00
oare unde sunt oamenii/ care au plecat din mine?/ daca ii intalnesti cumva/ intamplator,/ pe strada/ sa le spui ca am trait si pentru ei/ intre timp,/ cate o viata./ am imbatranit incet/ prin anii mei si-ai lor/ atat de firesc/ incat lumea nu si-a dat seama/ de farsa./
11 comentarii
modifica
bărbaţi! (să ne capsăm...)
de cella seni la: 11/08/2005 13:43:00
hai sa ne capsam unul de celalalt / astfel încât câinii să ne rânjească în faţă/ ai zice că suntem trecuţi de vară/ că buzele-mi sunt uscate de sânge/ aş zice că ciotul acela nu-i mâna ta/ în care nici putere nici vlagă seacă nu-i / sunt o mică perversă ştiai?/ te-aş inşela cu toţi bărbaţii lumii/ fără nici o remuşcare/ pe retina mea tocită sunteţi toţi unul şi-acelaşi/ - doar gustul pielii e uneori diferit-/ cum spuneam te-aş înşela uşor/ nu aş clipi o secundă în remuşcări banale/ apelul la conştiinţa şi puritate nu-s cheia cea mai potrivita azi/ m-as inlanţui cu toţi bărbaţii lumii/ cu prosti spirituali idioti urati scarboşi criminali p  ...continuare .
7 comentarii
modifica
spui ca orice femeie...
de cella seni la: 11/08/2005 13:42:00
sunt ca orice femeie pe care o poti zări/ - oriunde, locaţia e mereu trista si memorabila-/ la un pahar la terasa cocheta din centru/ la o ţigară pe banca din dos/ la o plimbare la colt de stradă nespusa-/ desigur, în mintea ta ai vrea să fim diferite/ măcar cinci femei diferite să întâlneşti în viaţa asta/ iar poate pe cea perfectă în cea viitoare/ ha ha ha, neştiutorule mascul!/ suntem toate la fel fără diferenţe/ mamă soră soţie amică fiică şi-amantă/ poetă vânzătoare actriţă- ce vrei?/ ne-ai vrea originale frumose bune / cu sâni de pamelă şi fund de-angelină/ ne-ai vrea cu minte de virginie/ şi suflet de fecioară/ în nici una din noi n-ai să găseş  ...continuare .
8 comentarii
modifica
Pretuiesti ceea ce ai?
de lipici la: 11/08/2005 13:14:00
eu cred ca singurul lucru care face ca oamenii sa fie asa de diferiti este sensibilitatea, care in functie de cum este dozata,face ca unul sa ajunga hot iar altul filosof.cred ca cei carora le plac sporturile extreme, sau cei care se drogheaza sau beau pentru a se simti bine, au un deficit de sensibilitate.in functie de aceasta sensibilitate si educatia poate deveni relativa.eu am vorbit mai sus de extreme.o vorba spune insa, la modul general: "daca omul ar trebui sa aiba trei lucruri esentiale si dintre acestea ar avea numai doua, el nu s-a bucura pentru cele pe care le are, ci ar fi trist ca nu-l are si pe al treilea."/ cred ca aceasta este reteta fericirii: sa pretuiesti ceea ce ai, dar sa  ...continuare .
51 comentarii
modifica
moment de slabiciune
de lipici la: 11/08/2005 12:33:00
uneori ma simt tampit,/ stau cu capul intr-o parte…/ am crezut ca m-am gandit/ dar si gandul- mi e departe./ nu aud ce lumea spune./ rad de fraieri cat mai pot./ ma distrez si fac la glume…/ ma mir singur cum le scot./ trebuie sa rad de toti/ caci doar asta e scaparea/ cand vazand doar idioti/ ma cuprinde disperarea./ ei , nu chiar, exagerez,/ de cei dragi sa nu-mi bat joc./ stau acum si ma distrez:/ -i-am pus iarasi la un loc…/ *compusa la 17 ani.
1 comentariu
modifica
lupta contra naturaletii
de maria30 la: 11/08/2005 10:22:00
traiesc intr-o lume scindata... din punct de vedere al resurselor, al posibilitatilor, al drepturilor... oameni albi si negri, buni si rai, bogati si saraci, activi si pasivi, frumosi si urati... daca de cele mai multe ori celelalte categorii de diferente se dezvaluie doar in circumstante speciale, frumusetea e cea care se vede si pe strada... / acceptanta sociala e direct proportionala cu dezirabilitatea si carisma personala... studiile indica diferente salariale si de nivele de satisfactie personala si profesionala intre persoanele frumoase si cele urate... evident, intra in discutie si un coeficient de incredere in sine, dar pentru marea masa, e un procent plus/minus nesubstantial.../ lupt  ...continuare .
25 comentarii
modifica
Monologul betivului
de Ovidiu Scarlat la: 11/08/2005 10:09:00
priveam fără de ţintă-n jos/ Într-o carbonică splendoare/ vedeam paharul că e gol-/ de ce te-ai golit tu oare?/ priveam fără de ţintă-n zare/ vedeam o sticlă de spumos,/ un uriaş sau făt-frumos,/ ca pază la pahare./ privirile de-alcool bete/ mi le-am întors către marin-/ noi să fim sănătoşi, mai adă' una!/ o nu, nu-i drept să te-ndoieşti/ pe după masă-l văd / c-apare cu-ncă una!/ la ea, eu sar deodată./ după şapte ore:/ pe lângă patu-n care tremur, somnoros şi greu mă zbat/ văd o apă mare-ntinsă-/ atât oi fi transpirat?/
comenteaza!
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...