arhiva: 12/08/2005


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
budinca frantuzeasca
de lipici la: 12/08/2005 18:25:00
intr-o oala se pune putin unt, apoi un strat de cartofi fierti si feliati.peste cartofi se pun cateva felii de oua, cascaval ras ,smantana si sare.se reia operatiunea, incepand cu cartofii, pana cand se termina ingradientele, dupa care se baga la cuptor, pana cand compozitia devine aurie la suprafata.
comenteaza!
modifica
ceas
de lipici la: 12/08/2005 18:13:00
deschizand o usa mica / din multimea cea de usi/ am vazut cum trece timpul / intr-o casa de papusi./ iar copilul ce se joaca/ fara sa-nteleaga timpul/ vede-afara ca-i zapada/ si ca trece anotimpul/ interesul lui e mare/ pentru tot ce noi numim/ cel mai des banalitate/ c-am uitat cum sa traim./ inteleg ca timpul trece/ mult mai repede acum/ as fi vrut sa fac ceva,/ dar ma tem ca nu stiu cum./ raportez acum la timp/ tot ce fac, ce planuiesc/ viata prinde-atunci viteza/ si nu simt ca mai traiesc/ asadar ma tot intreb……./ -s-ar putea sa pot vreodata/ sa percep ca un copil/ viata asta minunata?/ din pacate cred ca stiu/ tot cu timpul am aflat./ tineretea e un dar/ cu efect intarzia  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Adam si Eva
de Ioana P. la: 12/08/2005 16:20:00
adam şi eva / după hristos/ “--- nu-mi mai lăsa inima să cadă pe jos! te-am rugat de mii de ori! nu poţi oare s-o ţii de-o mână sau să-i faci acoperământ în palmele tale?de ce taci şi mă priveşti muritor?”/ / odată, când era toamnă şi încă soare, eu îmi ţineam inima cu puterea de sânge. iar tu o ţineai pe o altă parte. / Şi când a-nceput să plouă, sângele cu care-mi ţineam inima s-a diluat. Şi-atunci nu ştiu cine a dat drumul dar inima mea a căzut, şi căzând, s-a-necat. / am rămas goli de ea. Şi-atunci amândoi ne acopeream cu frunze. / dincolo de pânzele unui mare ca  ...continuare .
2 comentarii
modifica
cosul de gunoi
de Ioana P. la: 12/08/2005 16:16:00
coşul de gunoi/ Ştiu că ai uitat…de asta-ţi spuneam şi-ţi respuneam că-n dupamiaza aceea mă legănam în braţele tale lângă coşul de gunoi. / Şi erai atât de tare că mi-a rămas drag coşul de gunoi. Şi erai tare, de asta-ţi spun că era dupamiază. Şi soarele era tare. Şi coşul de gunoi, că atunci când am căzut peste el m-a durut. / dacă aş fi căzut peste tine nu m-ar fi durut. atunci o fi coşul de gunoi mai tare ca tine?nu! e mai dispreţuitor. m-a-mpins! de-asta m-a durut! / e, las’ că-ţi spun, eu îl iert pe el dacă m-a lovit cu dispreţ. Îl iert pentru că-mi aduce aminte de braţele tale mai moi. mai moi decât dispreţul, mai moi decât coţul  ...continuare .
2 comentarii
modifica
LA CE NU PUTEM RENUNTA?
de MOGECRI la: 12/08/2005 10:46:00
vazand ca traim o viata plina de comoditati, mai stim oare ceea ce este intradevar util sau chiar si ceea ce este inutil ne-a devenit indispensabil? pentru a supravietui avem nevoie de hrana, imbracaminte, adapost.... in rest de ce avem nevoie si nu putem renunta? nu ma refer numai la aspectul material.
30 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: