arhiva: 14/08/2005


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Zodia calului
de michi la: 14/08/2005 21:18:00
alerg prin viata/ cu vantul de mana/ cu vantul in plete/ pe fuga stapana./ pe urme de cai alerg./ alearga campia cu mine,/ caii sunt inainte, alearga,/ iar ploaia carea trecut/ a ramas in urme de cai./ eu si campia/ alergam de mana./ ne este sete/ si bem din urme de cai/ din fuga nebuna !
comenteaza!
modifica
HAMBARLAI
de michi la: 14/08/2005 20:59:00
copila fiind, la poarta casei mele batea nea aliosa cu pestele./ cand batea, batea si aducea ceva bun si proaspat./ alta data, trosnea cu pumnul, putin ciupit, si aducea un monstru mare, iar cand mau iesea si-l intreba de ce bate asa tare, el spunea ca a dat pestele cu coada-n poarta. ca de, atat era de mare si de proaspat.../ si venea el din pisc, iesind din mahalaua "intre craci" - doua brate de apa - purtand de-a umere sacul miscator si puticios./ deserta pe la clienti, mai se oprea prin colt de strazi,si bea la fiecare, cate un toi de vodca.../ ca de, om muncit de cu noapte cu lotca pe unde... de la curul diminetii cu navoadele-n curmezis, lat, lung.../ cu mainile batucite si noduroase,  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Top Absolut.
de Joe King la: 14/08/2005 11:21:00
topul absolut seamana cu un dialog:/ / o conversatie cu dinu lazar, fotograf./ / -o cola, va rog. dar sa fie rece./ / -ati facut vreodata sex oral ?/ -romani din strainatate:/ sufletul este nemuritor./ -femeia ?/ -cicciolina, actrita porno - o meserie ca oricare alta./ trancaneala aristocrata./ trancaneala aristocrata "2"./ trancaneala aristocrata "3"./ trancaneala aristocrata "4"./ / -de ce ai decis sa nu emigrezi?/ -oamenii devin homosexuali/lesbiene ..../ / -downloadul de mp3-uri si filme de pe internet ?/ -despre spiritualitatea ortodoxa, cu parintele iulian nistea./ / -carti ce ne-au marcat existenta ?/ -florin firimita despre experienta emigrarii si "arta  ...continuare .
15 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: