arhiva: 15/08/2005


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
FINIS/NUANŢE - Proză în 2 acte
de Noschuna la: 15/08/2005 23:47:00
prolog/ tânărul îşi lipi mâna de corpul neînsufleţit al fetei întinse pe jos şi murmură:/ - dar oare a simţit ceva?... adică...a simţit cum te-ai apropiat, a simţit cum i-a pătruns ranga în gambă?... a rostit ceva?/ - nu cred, îi răspunse candid a treia persoană care se mai afla în poiană. n-a durut-o nimic, înţelegi? s-a întors şi m-a sărutat./ - Şi asta ce crezi că însemna? ceru absent août./ - asta... îl fixă cel de-al doilea tânăr şi îl împinse către trunchiul mesteacănului bătrân ce veghea lângă ei, strecurându-şi mâinile pe sub tricoul lui, asta nu înseamnă nimic./ août îşi rezemă capul de o denivelare a scoarţei şi îşi trecu u  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Dezvaluie-ti secretele!
de rac la: 15/08/2005 21:53:00
avem, fiecare din noi - barbati sau femei - unele zone interzise, asa-zisele secrete, inca de copii... unii din noi am ajuns oameni mari: ne-am realizat visele? ce s-a ales din acestea, pastrate in secret atatia ani? ce dorinte secrete am avut? mai pastram ceva din ele azi? / iata cateva intrebari la care va provoc sa raspundeti..., dar numai cat puteti sa o faceti, atat cat va permite sufletul, inima, sa "o tradati"./ am sa fiu primul care isi va deconspira vechi iluzii: am avut visul sa ma intalnesc cu... oana sarbu! nu stiu cati din voi o stiti, a jucat in "liceenii", apoi s-a remarcat ca interpreta... in fine, poate intra pe acest sit si isi va pune parerea./ dar, ... secretul raman  ...continuare .
74 comentarii
modifica
NU POT OPRI DEZLANTUIREA LOR..
de serban alexis la: 15/08/2005 19:08:00
o alta zi ca altele demult uitate/ ratacitor cu ganduri muiate-n otrava/ cutreier cuvinte prin stihuri tocite,/ balade morbide prin minte purtate./ la nori de orizont inchin pasteluri/ trasate prin linii de foc necrutator,/ oricat as incerca nu pot.../ opri dezlantuirea lor./ si tac.../ si stiu ca nu ma auzi/ caci viata a fost cruda ratand ratati./ as vrea sa fii aici sa poti opri/ ganduri de fier, totemuri topite / si nori contorsionati./ soptesc.../ dar stiu ca nu ma asculti,/ caci vocile teresre iti impregnaza lumea/ stapani materiali chinuitori in vis/ ratati inaripati./ vorbesc.../ dar un cuvant nu iese / ratez in fata lui paianjen trecator/ ce-n gura mea o panza-si tese./ si zbi  ...continuare .
7 comentarii
modifica
Povestiri fara sens - Etajul III
de Radu Herjeu la: 15/08/2005 17:48:00
plange. discret, ca si cand n-ar fi vrut sa deranjeze pe nimeni. plange elegant, asa cum e si imbracata. intr-un colt, cu fata la perete, cautandu-si in geanta, cu miscari grabite, dar fara umbra de brutalitate in ele, o batista. corpolenta, dar fara sa para masiva, se strange toata si lacrimile ii curg pe obraji. nu se gandeste sa si le stearga cu dosul palmei. maini ingrijite. deja au inceput sa picure pe pielea intinsa a gentii, facandu-i model... plange incet, fara zgomot, fara tremuraturi... nu plange pentru cei de pe hol, nu plange ca sa fie vazuta, ca sa fie intrebata cu compatimire, s-a-ntamplat ceva... probabil s-ar jena enorm daca mi-ar vedea privirea. nu e batrana. nici tanara. oam  ...continuare .
18 comentarii
modifica
Barurile de streaptease
de cico la: 15/08/2005 03:32:00
sint de mult parte integranta a aproape oricarei societati. ma refer doar la acele baruri in care intri, comanzi o bere, servesti uneori gratuit chiar lunch-ul in pauza de prinz si asisti la spectacolul oferit pe scena de o fata, deseori foarte frumoasa, ce se dezbraca sub ochii tai. pentru chiar numai $5, poti comanda un dans privat, intr-unul din separeurile special amenajate sau la\pe masa ta. regula e simpla: privesti, dar nu pui mina. ma refer iar numai la barurile in care n-ai nici o sansa ca vreo dansatoare sa accepte continuarea erotismului cu acte intime, prin vreun motel. multe din ele sint studente, deci a nu se confunda cu stoarfele sau alte nespalate./ tot mai numeroase devin s  ...continuare .
133 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...