arhiva: 17/08/2005


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Plang....
de ruby la: 17/08/2005 23:40:00
doar seara si numai seara/ ma simt in largu' meu,/ ca-ngrop in perne capu' si pana-n zori,mereu/ tot plang ca o nebuna...si perna-n brate o strang/ si plang,ca nu ma vede/ iubirea mea ca.....plang!!
21 comentarii
modifica
Visul e mai puternic decat experienta
de laurentiudiegis la: 17/08/2005 20:43:00
de ce? simplu. pentru ca experienta este un efect al visului. pentru ca visul este cel care te ghideaza in viata, iar experienta, ochelari pentru a vedea bolovanii din drum./ si e normal sa ai vise. pentru ca de cand casti ochii pe lumea asta, te trezesti intr/un namol de neputinta. nu stii ca nu poti sa zbori, nu stii ca de ce iti este foame. afli pe parcurs si plangi, ca un bebelus. apoi, cand inveti sa vorbesti, deja experienta te aduce la tacere. si nu te mai plangi. stii deja. asa ca inveti sa visezi. la lucruri care iti sunt imposibile. si restul vietii este o incercare de a te reintoarce la idilul copilariei. / asa este./ unii sunt mai norocosi, pornesc fara grija supravietuirii./ alti  ...continuare .
10 comentarii
modifica
Evolutie
de Valeriu Cercel la: 17/08/2005 16:12:00
saracu’ darwin (!), a avut dreptate:/ numai privind maimuţele în pom,/ gasim ca sînt la fel organizate,/ precum se vede bine şi la om,/ caci fiecare-i la câte-un nivel/ pe ramuri, însa foarte diferite,/ iar daca vr’una a mişcat niţel,/ cele din vârf devin neliniştite;/ Şi-apoi, cele de sus privind în jos,/ zaresc mereu doar feţe zâmbitoare/ ce râd adeseori chiar copios,/ ca-n sus privind vad numai funduri goale;/ iar daca vr’una vrea sa se ridice/ pe-o ramura mai sus, fara sa-i pese ,/ Îşi face loc cum regula ne zice/ uşor, doar sarutând…câteva fese!/ valeriu cercel/
18 comentarii
modifica
MARTI (Din ciclul "Zilele Saptamanilor tale")
de no_find la: 17/08/2005 09:22:00
sunt marti!/ sora buna cu luni!/ desi cam nervoasa,/ o sa imi bat capul,/ pentru tine,/ sa fiu o zi cat de cat frumoasa./ azi nu iti aduc minuni,/ dar te servesc cu zambete simple,/ adunate de pe la prietenii tai buni./ in picaturi de cerneala,/ iti reamintesc,/ de acel pahar de vin alb,/ sorbit la plural,/ de aseara. / iti aduc in plic sigilat,/ stransul in brate de azi-noapte si,/ sarutul lui de neuitat./ azi te agit./ si te amestec./ te fac sa razi in hohote,/ te fac sa ai idei geniale,/ cand te gandesti doar la curmale./ si sa te joci,/ sa te invartesti,/ in cercuri mari si strengaresti,/ printr-ale lumii colorate zgomote,/ caci colorata vreau sa-ti fiu,/ sa nu ai sufletul pusti  ...continuare .
4 comentarii
modifica
LUNI (Din ciclul "Zilele Saptamanilor tale")
de no_find la: 17/08/2005 09:21:00
ma numesc luni./ si de obicei vin cu un sarut,/ pe o gura adormita,/ pe o pereche de ochi inchisi,/ pe o bucata de piele incalzita prin ochiul de geam,/ de soare./ ma numesc luni./ eu vin cu noi inceputuri,/ cu noi senzatii ale lucrurilor pe care,/ le faci in fiecare dimineata a mea./ ma numesc luni./ eu sunt cel care deschide,/ noile siraguri de zile,/ prin care te joci tu. /
3 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...