arhiva: 20/08/2005


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Ce stim si ce nu...sau ce suntem?
de ina_undercover la: 20/08/2005 21:14:00
/ prima parte/ / priviri si doar priviri cand vorbele isi neaga esenta.si nu mai are rost nici macar un gest care sa demonstreze ca totul isi cere schimbarea;si totusi o face,dar nu cu voce tare s-o poata auzi si altii , ci doar gand.acum se striga la ceva pentru care nu avem putere a cunoaste si se lasa locul unui altceva strain de noi.insa pentru cine se lasa,cand noi ne indepartam de tot ce ieri ne unea?!si daca ar fii privirea una limpede si vizibila ar insemna ca nu s-a pierdut nimic,insa nu este...deloc asa de simplu.si cat de usor ai putea spune ca nu mai ai nevoie de ele,dar te multumesti si cu atat de vreme ce restul nu se mai permite sa-l atingi sau sa-l simti.durerea i  ...continuare .
comenteaza!
modifica
CUCHI
de michi la: 20/08/2005 15:51:00
picura secundele stropii de tarziu, si ma gandesc in noapte la cum au fost niste oameni, care, unii dintre ei salasluiesc acum doar in amintirea mea./ intre amintirea lor si mine nu este nici o poarta./ flutura crampeie de imagini, fulguratii ale altor clipe traite de mine si de altii.../ oamenii cu omenia si neomenia lor./ imi amintesec de ziua-aceea-n care, copila de 5 ani imi intindea un ceva inform cu rochita.../ ma uit mai bine si vad ca din rochita frez cu picatele grupate cate doua-trei, colorate alb/grena, se iteau doua manute si doua picioruse din nanchin roz deschis, modelate destul de grosier./ in locul capului, o terciuiala de carton presat si smalt. un ochi ramasese sa priveasca  ...continuare .
comenteaza!
modifica
AMINTIRE
de michi la: 20/08/2005 15:48:00
atat de schimbatoare / si de ploioasa, / vara asta / se anina-n clipa care sta sa cada.../ atuncea m-am grabit eu / sa gasesc o scoica cu doua valve, / si,/ intre doua ploi / am alegat sa inchid marea in ea,/ cu cerul ei senin, / cu aerul de dimineata.../ un pescarus mi-a smuls agoniseala . / a plecat in slavi sa o arate cerului./ pagubasa, / am adunat doar scoici / cu o singura valva.... /
comenteaza!
modifica
poti pleca si iesi din tara ?
de soarecegri65 la: 20/08/2005 15:09:00
de cam trei luni ( desigur dupa indelungi nervi mincati , bani si zile libere) am depus cerere pentru pasaport romanesc la consulatul romanesc din m√ľnchen. ei acuma am primit un telefon urgent de la vecini ca mama (85 de ani) este tare bolnave si ca ar trebui sa vin in tara. stie careva de ce fel de acte am nevoie ca sa primesc macar un pasaport provizoriu sau asa ceva ca sa intru in tara ca sa o vizitez pe mama. si inca ceva... mai pot apoi intra inapoi la nemit unde am domiociliul sau cum sa procedez mai exact....
1 comentariu
modifica
Ati facut vreodata sex anal ?
de cinnabar la: 20/08/2005 13:19:00
intrebarea face apel la sinceritatea voastra, indiferent daca sunteti barbati sau femei./ sa discutam despre sex, cu alte cuvinte. pana unde poate merge "imaginatia" ? ce e perversiune si ce nu e ? cat conteaza intr-o familie "a te intelege la pat" ? este esential ?
33 comentarii
modifica
Rugaciune!
de newmann la: 20/08/2005 12:12:00
inainte de a merge la culcare, ce rugaciune obisnuiti sa spuneti?
28 comentarii
modifica
Fara mine, fara tine
de Dani I. la: 20/08/2005 02:42:00
cand lucrurile incep sa o ia razna, trebuie sa te opresti pentru o clipa din fuga disperata din fata dezastrului, sa te asezi si sa te intrebi ce naiba ti se intampla. il vei simti in spate ca o rasuflare grea, te va strivi incet, ca pe o insecta, iar tu, pentru a rezista, va trebui sa gandesti. echilibrat si senin ca intr-o zi de vacanta la munte, in care auzi doar izvoare si glasuri familiare. dar va fi acolo, in spatele tau, si te va cuprinde ca un miros acru si ucigator. vor fi zgomote. va fi groaza nebuna, si vei inchide ochii, rugandu-te sa te mai lase o clipa, cu un dor disperat de viata. va fi dezastrul.../ e cu atat mai trist cu cat eu insumi l-am provocat. am aprins o tigara intr-o  ...continuare .
2 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: