arhiva: 22/08/2005


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
... a trecut
de Anca Holban la: 22/08/2005 23:56:00
timpul a trecut, m-am hotarat, ne-am despartit, am terminat si primul an de facultate, m-am angajat.../ ma uit in urma si gandesc: "cat de proasta am fost...".
1 comentariu
modifica
Robot sau Fluture?
de Irina Grigorescu la: 22/08/2005 23:39:00
o adiere de caldura imi mangaie ochii. nisipul uscat serpuieste printre picioarele mele, purtat de vantul tomnatic. am bratele deschise ca si cum as fi pregatita sa te infrunt, sa-ti simt puterea; sunt in stare sa stiu adevarul. deschizi puternic gura si imi soptesti… dar nu te aud: cuvintele-ti sunt marete si ma doboara. cad in noroi; el ma spala, imi reda putere. ridicandu-mi privirile te observ asezat pe o stanca, in fata razelor soarelui apunand. doar tu si eu: fata in fata./ ma inalt din tarana precum o pasare pheonix si-mi sterg buzele pline de lacrimi. zambesti ironic: cum indraznesc sa te infrunt? vreau doar sa stiu - asta mi-am dorit din totdeauna, dar poate ca nu est  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Ultima scrisoare
de Luluk la: 22/08/2005 22:00:00
ultima scrisoare/ / / nu ţi-am mai scris de mult, iubite…/ Şi-a scrie mai curând eu nu mai pot…/ acum rostesc a mele ultime cuvinte/ Şi cu acestea-ţi las, trecutul meu, cu amintirile-i cu tot…/ de-l vei păstra-ţi voi mulţumi onest/ căci mai frumos ca amintirea nu-i nimic…/ acum încerc, dar în zadar – nu reuşesc…/ Şi fără tine, din acest infern, nu pot să mă ridic…/ acum citeşti un ultim gând de bine/ pe care ţi-l trimit pe-aripi de vânt…/ tu pleci pe drumul tău…dar fără mine…/ iar eu, cu fiecare ceas ce trece, mă sting uşor, cu tine-n gând…/ la moartea mea un trandafir sa tai…/ Şi să-l aşterni în inimă cu tine…/ când s-a usc  ...continuare .
comenteaza!
modifica
ras...
de niko la: 22/08/2005 14:29:00
care e adevarul???cand toata lumea se contrazice prin niste carti depasite de timp si obiceiuri?/ care e adevarul cand toate cartile sfinte afirma fiecare in parte ca ea e cea adevarata???unde e adevarul???sau nu exista asa ceva?/ / / / nu exista rau ci doar false interpretari ale binelui
2 comentarii
modifica
Portative
de alex olaru la: 22/08/2005 14:01:00
istoria portativelor iresponsabile incepe acum o clipa, cand totul era diferit, cand orasul–sonat inca mai trepida… si mama, ce vremuri mai erau! abia nascute, portativele isi incepeau dansul sub privirile trecatorilor. se destrabalau pana si in fata batranilor mumificati de ideea rutinei. asa isprava nu s-a mai pomenit vreodata…/ intr-o dimineata ploioasa-morocanoasa, mos vasile isi dezmortea ciolanele si-si incepea cu mare migala ziua.(batranii isi pregatesc executiile in cel mai mic detaliu)(batranii sunt adevaratii eroi, caci, paradoxal, timpul e cel mai aproape de ei) inca se mai aud uralele umbrelor: cinste lor – cinste lor! in fine… batranii sunt cei mai iscusiti calai./ mos  ...continuare .
comenteaza!
modifica
?
de Natalia Micalona la: 22/08/2005 05:39:00
cand inchizi ochii ce vezi?/ cand itzi deschizi ochii ce vezi?/ raspunsul meu:/ -cand inchid ochii vad ce vreau eu sa vad,iar cand ii deschid vad realitatea./ tu ce crezi,e mai bine sa ramai si sa traiesti cu ochii inchisi sau sa te consumi pt orice rahat spus de x sau y?
2 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...