arhiva: 23/08/2005


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Poveştile la (politicienii) români
de PARAU la: 23/08/2005 22:40:00
scufiţa roşie/ e o poveste, cum se ştie,/ de când eram doar atâtica,/ venită dinspre vremea-n care/ scufiţa, lupul sau străbunii/ utilizau aceeaşi cale/ pentru probleme personale:/ cine ajunge primul, frate,/ confiscă patul, casa şi bunica./ În varianta cunoscută, sunt semnale,/ povestea ne-o spuneau să ne educe/ cred, pentru vremurile mai de-aproape/ când, cu un zâmbet ne seduce,/ cel cu chemarea pentru animale./ dar ascultaţi ce spune moşu`/ nu scufiţa, ci bunica/ era cea vopsită-n roşu./ */ ursu păcălit de vulpe/ un urs, băiat finuţ şi vorbăreţ,/ a vrut să inspecteze un coteţ./ să vadă dacă vulpea-ntr-adevăr/ se adresează către orătănii  ...continuare .
comenteaza!
modifica
necontrolat 5
de niko la: 23/08/2005 18:33:00
plangi.../ si asta nu prea te-ajuta la nimic.../ incerci prea putin sa mai respiri...si totul devine prea greu dintr-o data.../ astepti...pe cine?de ce inca astepti?/ esti inutila...hai te rog inceteaza...inceteaza sa mai fi copil...
4 comentarii
modifica
O scrisoare spre necunoscut...
de serban alexis la: 23/08/2005 18:26:00
soarele nu a rasarit inca si poate nici nu o sa mai rasara...pasarile insa canta trist dincolo de geamurile aburite ale camerei in care el scrie pierdut printre aburii tutunului. / fumul iese greu, inabusind atmosfera creeata astfel incat sa provoace o stare inerta, din care nu mai ai scapare. ingenunchezi in fata lumanarilor rosii si iti pui dorinta pe care o rostesti din adancurile blestemate ale sufletului si fiind sigur ca o sa se indeplineasaca in catea secunde. / ceaiul nu mai are gustul de altadata pentru ca acum trupul este poluat de fum, un fum alb profund care ramane in interior si trezeste tot timpul dorinta aceea de mai mult si mai mult. unde este ceaiul de altadata? ace  ...continuare .
comenteaza!
modifica
cine sunt eu ?
de tanar domn la: 23/08/2005 15:05:00
/ eu sunt/ toti iubitii pe care i-ai avut pana acum,/ eu am comis toate faptele lor,/ eu te-am inselat, eu m-am lasat parasit, eu / am pus mainile la ochi de cal/ si am plecat. / pentru ca sunt ca o umbrela... mare,/ doar mare/ cuprind in mine taina lor,/ pacatele lor, esenta lor, mirosul lor, atingerile lor,/ povestea voastra./ pentru ca sunt un caleidoscop/ imens cat palaria ta / eu am in mine pielea lor, privirea lor/ si scarile pe care cazi cand ma atingi / sau ma privesti. / in mine vezi orice/ ...dar nu pe mine/ in ochii mei vezi tot ce-a fost,/ toate cartile de joc pe dos, toate-nceputurile, albumele de poze rasturnate./ in mine vezi vorbele lor, dorinta lor, / amorul lor. pe mine  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Te gandesc
de Radu Herjeu la: 23/08/2005 14:31:00
te gandesc/ ca pe o dimineata racoroasa de mai/ pe care trebuie s-o mestec usor/ inainte de a deschide ochii,/ ca pe un mar verde/ gandul meu te decojeste/ si te pune pe plita/ ca sa miroasa frumos in toata casa/ te gandesc tot drumul,/ intre mine si mine/ e un pamant intreg/ cateodata si-o noapte prea lunga/ iar tu, caderea mea de stele/ e si asta o chestie/ sa-mi umplu golurile cu meteoriti/ in rest, toate cum le stii,/ eu, cu sinceritate, un tip rational,/ tu, mereu, bonus al fiecarei idei/ care-mi trece prin minte,/ tot timpul, acolo, in mansarda/ te-aud, te simt, te recunosc/ ridicand praful de pe mobile/ cate cearceafuri alb-gri in ferestre/ gandurile mele devenite corabii/ tu, sextantu  ...continuare .
6 comentarii
modifica
Priveşte!
de daria2002 la: 23/08/2005 13:43:00
priveşte!/ sunt trandafirul dintre spini/ …doar tu mă poţi culege fără să te-nţepi/ priveşte!/ sunt steaua ce noaptea-ţi luminează chipul/ şi raza ce-ţi sărută genele adormite/ priveşte-mă şi tu/ …ce vezi?
2 comentarii
modifica
Eveniment "HIP-HOP LIVE ART"
de anndrea la: 23/08/2005 12:11:00
c.r.b.l (come ride black label), hip hop usa si blue buffalo au organizat in data de 20.08.2005 la plaza romania prima editie a miscarii “ hip-hop live art”. graffiti, breakdance, dj, mc si beat box sunt principalele elemente ale culturii hip-hop prezentate prin acest eveniment./ graffiti. evenimentul a debutat cu un concurs de graffitii cu tema „stop terrorism”. au participat 20 de echipe, fiecare dintre aceasta incercand sa-si arate indemanarea. castigatorii sunt : locul 1- brasov, locul 2 - cluj napoca, locul 3 – bucuresti. juriul a fost compus din c.r.b.l, din partea come ride black label, „shakespeare” (bluebuffalo), francezu’ (trupa simplu), dana (hip hop usa). pr  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Sabina - la 7 luni intre viata si moarte
de Lucia Csoma la: 23/08/2005 04:54:00
ajutorul tau poate face diferenta dintre viata si moartea unui copilas de numai 6 luni./ unesco uk a sunat spitalul in care este sabina si a pubicat cazul pe site-ul www.unesco.co.uk - prima pagina./ sabina este un copilas care sufera de o forma rara de cancer la ficat. din fericire sansele ca acest tip de cancer sa fie tratat sunt de 70-80%, dar a aparut problema banilor - 25 mii lire sterline este doar costul operatiei la care se adauga costurile ingrijirilor post operatorii care pot dubla suma, de aceasta suma depinde viata sabinei, fabuloasa la prima vedere, dar totodata o suma care se poate strange cu putin efort din partea mai multor oameni. / cu niste bani imprumutati pentru avan  ...continuare .
1 comentariu
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...