arhiva: 28/08/2005


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
partaj
de dorin la: 28/08/2005 10:41:00
am trait recent o experienta interesanta si simt nevoia sa-o partajez !/ dupa 22 de ani de la absolvirea facultatii ( ar la brasov in 1983), am reantalnit pt. 48 de ore trei fost colegi impreuna cu familiile./ pana aici nimic special, veti zice, dar hai sa va spun cateva amanunte:/ totul a inceput pe colegi.ro (in trecere o excelenta realizare - felicitari !!),/ unde m-am inscris in urma cu 5-6 luni./ am primit doua semne de viata de la doi fosti colegi ( doru care traiese in preznet in franta si arpi care traieste in toronto - canada). nu mai stiam nimic de ei de 22 de ani !!/ eu traiesc de 8 ani in montrĂ©al, si am un fost coleg stabilit cu familia de 10 ani la otawa (capitala canadei) - cu  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Ce e iubirea????
de Natalia Micalona la: 28/08/2005 02:01:00
iubirea e un vant ce adie prin sufletul tau,e un uragan care daca te prinde... ai incurcat-o,nu mai scapi;iubirea e o boala incurabila,nu se poate trata,numai prin iubire.iti pierzi mintile cand iubesti si vezi tot frumosul care te inconjoara si iti doresti sa poti atinge infinitul,visezi la o lume care chiar nu exista,e doar in mintea ta,dar tu o vezi,fiecare vis pe care il ai cu persoana iubita,iti trezeste noi vise,noi sperante.sa stii ca iubirea e cel mai frumos sentiment!asa ca ai grija de ea.../ de fapt iubirea este adevaratul "subiect" care da sens vietii noastre,iubirea creaza vise,iluzii,tot frumosul din lume./ ce e de fapt iubirea?raspunsul cel mai corect il gasesti in inim  ...continuare .
32 comentarii
modifica
Dor de tine...
de Natalia Micalona la: 28/08/2005 01:33:00
as vrea sa-ti spun povesti de-amor,/ dar nu pot... mi-e dor,mi-e dor;/ chipul tau, in umbra s-a ascuns/ de dorul tau,eu,multa vreme-am plans./ mai plang si-acum,in suflet te pastrez,/ noaptea,chipul tau il visez,/ iar dimineata-n zori,cand ma trezesc/ tu-mi esti aproape... si-ti spun ca/ te iubesc...
1 comentariu
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...