arhiva: 30/08/2005


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
adevarul din ortodoxie
de Moshu3 la: 30/08/2005 22:22:00
nu avem nimic secret totul este in aceste pagini pe internet:oficial3@softhome.net http: //www.geocities.com/oficial1/ www.geocities.com.hristosbiserica_vie/ www.bisericavie.com/ / / ma numesc crihana veronica, sunt maica misionara ortodoxa si in cateva cuvinte incerc sa exprim ce mi s-a intamplat in ziua de 15 august 2005:/ in manastire a trebuit sa intru in "stare civila"; am reusit sa trec peste cateva filtre de politisti care aveau misiunea de a ne recunoaste; cu ajutorul lui dumnezeu am reusit sa patrund in incinta manastirii. acolo era format deja un cordon de politisti (ce sunt platiti din bani contribuabililor) care asteptau pe episcopul casian, care, ca intodeauna s-a lasat  ...continuare .
comenteaza!
modifica
The_Wall
de gabriel.serbescu la: 30/08/2005 22:11:00
dintre cei care ati vazut filmul the wall-pink floyd, ce vi-a placut la el si ce nu, si important, de ce.
3 comentarii
modifica
Redrose
de de3ply_sick la: 30/08/2005 21:58:00
o petala insangerata cade.aluneca usor prin intuneric si lasa in urma parfumul singuratatii.e ultima dintr-un buchet de vise.o fiinta singura si tremuranda, stand pe cuvertura unui pat prafuita se intreaba ce urmeaza acum.plamanii ei bolnavi si slabi inhaleaza aerul statut si murdar ochii ei privind florile ofilite din jurul patului.doar in ei se mai citeste pasiunea copilei de alta data.paloarea ei galbuie ii stalceste maretia iar buzele odata rosu aprins si arzand de senzualtitate acum de un roz-maroniu respingator./ nu intelege ce s-a intamplat… nici nu vrea sa afle.nu…vrea doar sa fie lasata in pace.speranta din ea a secat si incet viata se scurge prin lacrimile varsate i  ...continuare .
comenteaza!
modifica
RAR (*)
de PARAU la: 30/08/2005 20:06:00
nu e nimic de spus în faţa veşniciei/ pe care numai aleşii o regăsesc/ cu indiferenţă mai devreme/ şi asta le vine din sănătatea/ gândului şi faptei/ trăite pentru veşnicia bucuriei lor/ şi a celor cărora se dăruiesc/ acest om rar şi-atât de al nostru/ asta a fost: un om!/ mare în tot ce a făcut, gândit/ scris şi chiar trupeşte/ a plecat de lângă tăriile făgărăşene/ şi s-a îndestulat din istoria şi geografia/ locurilor astea şi ale multor alte lumi/ amestecând vorbele bune cu bunătăţile lumii/ i-a făcut pe toţi cei cu care a schimbat o vorbă/ să creadă în ceea ce li se întâmplă/ l-am cunoscut aproape de începuturile/ comune noua, l-am revăzut  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Un gand pentru mine
de onita la: 30/08/2005 11:58:00
incep sa-mi dau seama din ce in ce mai mult ca tot ceea ce simti trebuie sa tii pentru tine. faptul ca sunt indragostita este luat ca un semn de imaturitate. da, indragostita... de ce spun unii ca e o greseala? de ce toti din jurul meu cred ca dragostea in zilele astea nu mai conteaza? nimeni nu crede in visele mele, nimeni nu crede in mine... eu sunt o optimista si asa voi fi intotdeauna.optimism imbinat cu mult romantism. am o furie in mine pe care nimeni nu o poate stinge in momentul acesta. nici macar tigara... am facut din nou aceeasi greseala... m-am indragostit si am spus-o. de ce? ca toata lumea sa-si bata joc de sentimentele mele... sentimentele mele pentru un om, pe care ele, priete  ...continuare .
5 comentarii
modifica
Cele mai rapide masini din lume
de pitika16 la: 30/08/2005 11:47:00
pune-ti centura de siguranta si descopera cele mai rapide masini din lume:http://www.autoexpert.ro/revista/articol.php?id_material=1460
comenteaza!
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: