arhiva: 06/08/2005


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Raspîntie
de bluearisto la: 06/08/2005 23:40:00
În noaptea-ntunecata,pe rive ratacite,/ plutea încet o barca de lemne putrezite./ luna-i ghida cararea prin ceata mult prea deasa,/ si valurile spume îi aruncau des ape./ plutea,fara oprire,/ pe o carare rupta,/ o carare ce-odata,/ marinari cunoscuse./ dar timpul ,asasinul timpurilor noi,/ a înghitit cararea cunoscuta de noi./ si vîntul cel salbatic cu sare e umplut/ ca sa ascunda drumul odata cunoscut./ raspîntie de valuri ,de drumuri si carari/ de ape si de lacuri,/ de-oceane si de mari/ de munti ce ne ascund./ doar scoica-si aminteste/ de-un vis neterminat / ce valurile marii/ de mult a înecat./
comenteaza!
modifica
turul virtual al Brasovului
de VRBrasov la: 06/08/2005 07:15:00
http://www.vrbrasov.ro/ acum puteti calatori in mod virtual in zona brasovului prin intermediul imaginilor panoramice imersive 360x360 de grade.in curand acestea vor fi disponibile fullscreen ceea ce va fi cu adevarat o experienta.aveti nevoie numai de pluginul quicktime.shift-zoom in ctrl-zoom out lmb-navigare/ va mai recomand urmatoarele siteuri: / http://www.panoramas.dk / http://geoimages.berkeley.edu/wwp304/ / astept parerile voastre!
5 comentarii
modifica
Doar un gand
de laura_ana la: 06/08/2005 00:39:00
ma provoaca sa gandesc. la ce m-as putea gandi in noaptea asta? daca am ganduri inseamna ca gandesc? sau ca-mi vin pur si simplu in minte, fara sa ma gandesc la ele? depinde de celebrul sistem de referinta. m-am incurcat intre atatea ganduri. un exemplu. melodia care imi sculpteaza acum auzul ma duce cu gandul la octombrie. acel octombrie in care m-am scuturat de praful verii si am invins destinul. sau viata. sau..ce-o fi. important e ca am invins. ca eu, o fiinta gingasa, plapanda, aparent fara putere, am gasit picatura aceea de fericire care, paradoxal, iti ajunge toata viata. da, dincolo de parfumul cafelei, de fumul de tigara, am mirosit fericirea. nu, nu era trecuta in meniu. as fi cumpa  ...continuare .
1 comentariu
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...