arhiva: 14/09/2005


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Middleagecrises
de rac la: 14/09/2005 23:21:00
ati avut asa ceva? cum s-a manifestat?/ influenteaza si viata in familie?/ v-ati indragostit de altcineva? v-ati inselat partenerul? v-a tentat? ati divortat?/ v-ati schimbat?/ eu... am trecut (si cred ca inca mai trec prin criza varstei de mijloc), dar... sper sa o las cu bine in urma./ (inca) n-am facut nimic rau.../ uf!
69 comentarii
modifica
Timpul perilor
de Valeriu Cercel la: 14/09/2005 21:28:00
În fiecare toamna retraiesc,/ aceleaşi amintiri cu nostalgie,/ când perele in pomi se rumenesc,/ ma aflu în a mea copilarie:/ la noi în sat pe-atunci aveam de toate,/ gutui şi prune şi atâtea mere,/ toţi pomii erau plini de fructe coapte,/ ce nu aveam, mi-aduc aminte, pere;/ ca ne-adunam târziu, pe înoptat,/ baieţii toţi, ca-n sat nu erau fete/ Şi-apoi plecam la pere, la furat/ În satul dinspre lunca-n doua cete;/ Ştiam cu toţii foarte bine locul,/ ograzile cu perii cei de soi,/ ca-n fiecare toamna faceam jocul,/ dar şi satenii ne ştiau pe noi (!)…/ Şi câte garduri am sarit, mai frate (!)/ prin maracini cu sânul plin de pere,/ cucuie-n cap si muşcaturi de…sp  ...continuare .
8 comentarii
modifica
Averea
de ADAM la: 14/09/2005 21:04:00
averea creatorilor si producatorilor e binecuvantare divina;/ averea vamesilor, fie ei bancheri,comercianti sau bugetari e furt;/ averea juristilor, medicilor si preotilor e blasfemie./ d'alembert spune:luxul este o crima impotriva umanitatii ori de cite ori un singur membru al societatii sufera, si se stie ca sufera./ dumneavoastra ce parere aveti?/ homo homini deus
10 comentarii
modifica
dezamagirile adolescentie
de ciresik la: 14/09/2005 18:16:00
si eu sunt o adolescenta de 15 ani care pt varsata mea am trecut prin multe...mult prea multe si am avut parte de dezamagiri care mau inchis in mine mau schimbat mau facut sa-i urasc pe cei din jur chiar si pe parintii mei. am fost ispitita de prietenii mei mai mari ...cei din anturajul meu ...am ajuns sa ma droghez sa fug de acasa....sa fac multe altele....sa ma bat .....sa fur din casa...a fost gru sa ma cumintesc acum stau numai in casa ..incerc sa ma schimb sa uit ce a fost dar e greu nu stiu daca rezist tentatiei....viata e plina de surprize bune si rele..mai multe rele...viata e un cosmar din care nu poti sa te trezesti esti tradat de prieteni....barfit...nimeni nu tie prieten cu adevar  ...continuare .
11 comentarii
modifica
Divortul - o solutie buna?
de Tinuta la: 14/09/2005 15:09:00
<p> in primul rand, va salut pe toti ! eu sunt tatiana si as vrea sa fac un simplu comentariu in privinta divortului.... </p> <br></br>/ intr-adevar este dureros.... dar este mult mai dureros atunci cand traiesti alaturi de un barbat caruia cuvintele - respect, incredere, comunicare, nu ii spun nimic. la un moment dat, simti ca te lasa puterile: nu poti lupta cu persoana care nu recunoaste ca are nevoie de-o schimbare: sa invete definitia cuvantului respect, sa aiba incredere si sa-si dea seama ca gelozia este o boala pe care daca nu o tratezi la timp, devine incurabila, sa stie sa comunice cu persoana pe care o are alaturi. si atunci te-ntrebi: va fi un esec viata alatur  ...continuare .
4 comentarii
modifica
codul lui da vinci/
de Lennia la: 14/09/2005 09:03:00
cartea sta a lui brown combina in mod excelent romanul politist si setea de mister. pe asta se bazeaza succesul cartii; exploateaza la maxim dorinta omului de a cauta secrete si avenurile unor eroi, totul invaluit in aura mistica a evului mediu. nu conteaza ca datele sunt uneori eronate, nu conteaza amalgamul de informatii pseudo stiintifice, flash beckurile fara nici un sens, pt ca autorul este incapabil de reda altfel aceste informatii. ideea de baza se pierde pe drum. si de fapt nici nu conteaza atat timp cat cartea se vinde.
1 comentariu
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...