arhiva: 15/09/2005


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Emigrare Canada
de dalivia la: 15/09/2005 23:31:00
salutare! e prima "incercare" la cafeneaua.com, sper sa ma intelegeti!/ vreu sa va rog sa ma ajutati cu niste informatii! sunt studenta la fac. de medicina generala din timisoara (anul4) si as vrea la terminarea studiilor sa emigrez in canada.am inteles ca se pot da 2 stepuri pt echivalarea studiilor la bucuresti, unul din primii 3 ani de facultate-respectiv din materiile din acei ani si urmatorul din partea medicala, apoi un examen practic!as vrea sa gasesc pe cineva care a avut aceasta experienta si sa-mi dea cateva detalii,explicatii! va multumesc anticipat
comenteaza!
modifica
Sportul poate naste literatura?
de marc la: 15/09/2005 16:32:00
furia lui marius ghilezan/ am citit recent romanul "furia" al ziaristului marius ghilezan. daca nick hornby si-a ales arsenal, un blazon al coroanei britanice, autorul timisorean m-a surprins cum a reusit sa cuprinda toate trairile, angoasele, frustrariile si - nu in ultimul rand - furiile noastre din perioada vietii noastre din spatele cortinei, intr-o carte jurnal despre viata suporterului care iubeste o echipa timisoreana. personajul sau principal cosmin sfat este un rebel pur sange, un neadaptat regimului, un naravas care cauta revolutia cu lumanarea, se implica in constructia unei legende, calatoreste in vagoane de clasa, isi descopera tara dupa mirosul garilor si zumzetul stadioanelor  ...continuare .
5 comentarii
modifica
A 3 a scriere personala....
de ALYENA la: 15/09/2005 10:52:00
oglinzi-reflexii/ merg pe strada...fie ca ma plimb,fie ca merg cu un anumit scop,si vad oamenii din acest oras;ma uit atenta la chipurile lor...ai zice ca sunt adevarate relicve ale societatii acesteia corupte ce condamna omul,fara drept de apel,la o viata nesigura si-ndurerata,chinuitoare.au niste chipuri ridate,crispate,incruntate,serioase...pana si copilasii,acei ingerasi ai lumii ce sunt complet nevinovati de soarta ce-i asteapta,au aceleasi chipuri.mi se par foarte cunoscute,chiar comune;cand ma uit la ele,imi aduc aminte de mine,de diminetile in care ma trezesc si arunc o privire fugara in oglinda ce zace pe peretele din camera.cu siguranta oglinzile s-au saturat de chipurile noastre  ...continuare .
1 comentariu
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...