arhiva: 16/09/2005


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
poezie...
de andleia la: 16/09/2005 20:19:00
as vrea tacerea sa alunece intreaga/ si sa inghita lumea toata.../ sa ma trezesc a doua zi, de dimineata,/ cu mana ta pe mine / si cu gheata.../ in patul gol, strain si fara tine,/ sa am doar firmituri de paine.../ si daca nu te am pe tine,/ sa imi ramana ziua cea de maine.../ as vrea fiinta ta sa fie langa mine/ si-a treia zi de dupa inviere;/ si numai soarele cu miere/ sa fie azi deasupra noastra.../ tacerea sa inunde lumea,/ si mie nici ca mi-ar pasa;/ doar tu sa imi ramai de maine/ si asta ar fi viata mea...
1 comentariu
modifica
IROSIRE
de chupanga la: 16/09/2005 13:56:00
se-apropie, cu pas năucitor, / ca un gând de taine încărcat,/ noaptea, şi parcă simt al ei fior – / un murmur lung de dor neîmpăcat./ făurit-a dintr-un pumn de stele,/ ce nu-şi mai ştiu nemărginirea,/ vise brăzdând clipele grele,/ să nu-i mai fie goală nemurirea./ trecut-au ore prin vacarmul/ vremii ce se risipeşte,/ caută prada – îşi vor omul,/ să-i ia ‘napoi ce-i prisoseşte./ au aşteptat... şi hoţii s-au ivit;/ scurgeri de clipe abia că mai lucesc,/ zâmbetul vremii, acum e amorţit –/ găsit-au nemiloşi ce-o irosesc.../ a-nvăluit în ritm suav de vals/ timpul şi cerul de taine încărcat,/ noaptea, şi parcă-i simt surâsul fals –/ un murmur lung  ...continuare .
1 comentariu
modifica
BA SE SCUtura de frunze toamna
de MacDonald la: 16/09/2005 01:42:00
dupa 1989 (cred ca) adeptii taiatului cozii dintr-una, sustineau ca n-o sa ne putem ridica din negrul intuneric al comunismului pana nu ne prabusim cu totul. adica (se putea interpreta ca) nu poti sa ai o perspectiva inevitabil optimista decat daca nu mai exista nici-un rau mai rau decat raul prezentului. aceasta fiind reteta unica si obligatorie pentru a gasi optimismul ce poate trezi energiile creatoare intr-o masa de oameni obisnuiti prea mult sa le fie frica./ dar uite ca, "dupa 15 ani de grozavii in care ne-au tot prabusit diversii "fosti" sau odrasle de "fosti"" (incheiat citatul), s-a indurat nestiutul si nenumitul de noi sa ni-l trimita in fine pe mesia cel promis sa ne salveze. / si  ...continuare .
comenteaza!
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: