arhiva: 18/09/2005


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
nedumerire
de tomazian la: 18/09/2005 23:52:00
în principiul as avea multe de spus, la un pahar de vin ("cana" e aici nepotrivita ), fiind un subiect de care ma ocup intens de cca 25 de ani. nu doar ducând paharul la gura ci fiind participant activ la multe etape din viata vinului, iubitor de vin, cumparator, cutreietor de crame si podgorii, producator, vanzator (ordinea e destul de bine respectata). din pacate vad ca e cam greu de luat parte la discutii deoarece nefiind confirmat nu prea mi se publica contributiile, iar ca sa pot fi confirmat e musai sa am cât mai multe contributii..../ autoarea(orul ?) anisia acestei discutii are întrebari interesante,ce parere aveti de faustino....ei bine bodega faustino are mai multe  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Cum mintzim ?
de hub la: 18/09/2005 22:26:00
a scrie, pare-mi-se ca-i un privilegiu de care beneficiaza numai cei foarte sinceri. sau cei foarte entuziasti. te pierzi insa - cel putin eu o fac- in balariile frazarilor pretioase, nu rezist sa nu strecor o metafora, un artificiu, o basina, uite-asa, incet, deviez, deviez, deviez...maniera, stilul, confortul retetelor deja bine exersate ma trage din nou, incet si sigur, catre somn.../ adevarul e, ca sunt un fals. pana si impresia asta, spoiala asta de sinceritate de care ar parea ca dau dovada, e o minciuna sfruntata, pentru ca adevarul din gura mea, sau ,ma rog, din degetele mele, suna complet altfel.../ eu stiu ca sun puternic. sun ca un tais de sabie incrucisand o alta, scrasnit, du  ...continuare .
2 comentarii
modifica
italia
de sabrina la: 18/09/2005 21:48:00
stiu ca sunt multi romani care s-au stabilit in italia.stiu ca sunt multi ce vor asta./ eu ma numar printre ei.../ intrebarea mea ar fi ... care ar fi cea mai buna , indicata facultate pe care ar trebui s-o urmez/ pentru a-mi fi usor sa plec acolo imediat dupa./ adica ... sa fie recunoscuta pe plan international./ intr-adevar , nu-mi pot alege o facultate numai dupa criteriul acesta , mai trebuie sa ma si pregatesc pentru aceasta eventuala facultate./ si daca nu ar fi fost dorinta mea de a pleca in italia , cred ca as fi optat pentru administratie publica , jurnalism sau ceva din iatc./ astept pareri cu nerabdare.
5 comentarii
modifica
Hotii de idei
de Kormoran la: 18/09/2005 11:24:00
am auzit multi oameni care se tem sa vorbeasca despre ideile lor. foarte bine. sie eu ma tem de hotii de idei pentru ca exista. poate ca si eu sunt hot dar nu vreau sa recunosc... sau nu stiu... din interior se vede altfel, nu ma cunosc pe mine insumi foarte bine si nu stiu cata putere am asupra mea. dar... catre toti ganditorii, hai sa ne organizam si ideile fiecaruia sa devina ale tuturor membrilor si sa luptam pentru ele. va rog nu trimiteti comentarii dure... am doar 18 ani
7 comentarii
modifica
verba volant
de Intruder la: 18/09/2005 09:42:00
scripta idem. / admin, nu imi sterg toate textele, doar fo 3 si atat...thank you.
1 comentariu
modifica
NORI CALATORI
de MOGECRI la: 18/09/2005 09:10:00
luna ma privea in zorii\ prin fereastra ei de nori\ si de la fereastra mea,\ ma uitam si eu la ea\ si la norii trecatori\ ca pribeagii calatori.\ vantul incet cand batea,\ ca margele-i insira.\ unu'acum mi se parea \ ca un inger, cu o stea\ si daca l-asi fi rugat \ sigur m-ar fii ascultat. \ altu'n urma lui venea \ si parea si el o stea , \ insa stea de cinema.\ si in urma lui grabit,\ venea unul necajit\ si saracul arata \ ca un orfan ratacit. \ iar apoi incet la pas,\ ca un caiine de pripas\ venea unul zdrenzuit, \ ca un cersetor smierit\ altu' apoi, venea in graba,\ ca un cal fara potcoava\ alerga si el asa \ si nimeni nu-l calarea. \ altu' acum locul ia luat\ si parea un om de stat\ dup  ...continuare .
1 comentariu
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: