arhiva: 25/09/2005


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Concurs
de Yuki la: 25/09/2005 18:43:00
m-am gandit sa incep un joc.o sa dau un citat mai jos dontr-o opera literara, iar voi sa ghiciti titlul si autorul. pasajul nu o sa fie prea lung, dar nici foarte scurt, gen 'vorba de duh', nu foarte explicit ( 3 locatii si 5 nume de personaje), dar nici foarte abstract ( de genul " stateam pe malul unui lac si priveam apusul de soare cum etc, etc). / daca va place ideea, contribuiti si voi cu texte. ideea ar ca persoana care da citatul sa dea raspunsul peste1--2 saptamani pentru a da tuturor posibilitatea sa participe. daca nimieni nu ghiceste, cel care a pus textul da indicii.iata primul text:/ " mama, e clar ca n-ar mai vrea sa te-ntalneasca, zavalita:te urasc, tata.ne punem intrebari da  ...continuare .
387 comentarii
modifica
Am putea face posibilă întâlnirea cafegiilor ?
de rac la: 25/09/2005 17:32:00
ce-aţi zice dacă am organiza o întâlnire? vorbeam pe messenger cu teadrinker şi... ne-am zis: ce-ar fi dacă ne-am întâlni în realitate cu toţii.../ undeva de sărbători, ca să fie timp de organizare, de confirmare a participărilor... sunteţi amatori de aşa ceva? eu cred că ar fi super dacă am reuşi asta. hai să discutăm aici dacă vreţi, cum o vedeţi, unde, cât să ţină şi alte amănunte care vi s-ar părea importante.../ sigur, problema cea mai mare ar fi cu cei departe de casă, dar... cine ştie: poate unii vor putea să ajungă. măcar să ne întâlnim noi, cei de acasă, şi tot ar fi ceva./ teadrinker chiar a venit cu ideea ca din locaţia în care ne vom  ...continuare .
257 comentarii
modifica
Amintiri din armata
de rac la: 25/09/2005 15:47:00
cine a facut armata e barbat, se zicea. cine nu a facut-o e barbat... destept! dincolo de gluma care circula acum 20 ani, se ascund multe aventuri hazlii, ori chiar demne de adevarate invataminte.../ si unele din fete au facut armata..., au si ele povesti de depanat, sunt sigur./ ori, daca nu, isi pot aminti de prietenul care facea armata, cate scrisori ii trimiteau, cum se comporta cand il vizitau duminica, la unitate./ va propun, asadar sa depanam povesti din armata. am sa incep chiar eu./ mai intai, ca am facut armata la turnu magurele, intr-o unitate de geniu-pontonieri. am facut si "dilibau", dar si poduri si portite peste olt si dunare./ intr-o dimineata ca oricare alta, ca de obice  ...continuare .
60 comentarii
modifica
Cartea mea preferata...
de jasminne la: 25/09/2005 14:17:00
cartea mea preferata...un subiect cam complicat...uhm...cartea mea preferata "veronika se hotaraste sa moara". m-a ajuatat foarte mult int-un moment in care eu eram la rascruce...am fost in acea stare in care nimic pe lume nu mai are nici un rost pentru tine..si aceasta carte,a acestui minunat autor paulo coelhio m-a salvat...m-a ajutat...si sa stiti ca m-a determinat sa ma fac doctor psihanalist :) serios...v-o recomand din toata inima :)
11 comentarii
modifica
Cum schimbam un om?
de BlueAngel la: 25/09/2005 13:29:00
de fapt intrebarea ar fi "cum schimbam un barbat...afemeiat?". stiu ca suna ciudat dar chiar mi-ar prinde bine niste puncte de vedere. ideea e ca am cunoscut un tip foarte interesant si desi stiam ca este genul mai "din floare in floare" am simtit ca trebuie sa risc, sa vad daca il pot schimba. adevarul e ca dupa ce a aflat ca nu prea sunt genul pe care il frecventa nu prea mi-a mai dat atata atentie, dar eu as vrea cumva sa-i intru pe sub piele si sa-i devin prietena,confidenta si poate mai tarziu ca el sa realizeze ca a devenit dependent de mine. cer cam mult nu? daca aveti vreo idee prin care as putea sa-mi ating scopul chiar v-as fi recunoscatoare. va multumeste si va saluta blueangel.
28 comentarii
modifica
Poporul elf
de oana23 la: 25/09/2005 01:07:00
poporul elf/ personaje:/ eurice – elful de pădure (cea mai frumoasă tânără din neamul elfilor)./ torr – stăpânul elfilor (tatăl euricei, bătrân înţelept)./ gerr – un muritor (îndrăgostit de eurice)./ larr – elf (comandantul armatelor regale, îndrăgostit şi el de eurice. În cele din urmă devine trădător)./ amod – elf (ostaş în comandamentul i al armatei regale)./ alkor – stăpânul întunericului (deşi la început prieten, devine duşman al elfilor, având puterea de a se transforma în orice fiinţă doreşte)./ denis – zâna pădurilor albastre (păduri pline de mistere, ascund magia de ani de zile)./ inice – stăpâna gromilor (asemănători unor pi  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Memoriile unui demon
de oana23 la: 25/09/2005 01:05:00
oana stoica-mujea/ memoriile unui demon/ / cerul îşi chemase cei mai negrii nori în speranţa că îi va speria pe muritori. păsările nu se mai auzeau de mai bine de un ceas şi doar tunetele mai întrerupeau liniştea ce se lăsase ca o povară peste micul sat. adevărul este că niciodată o rază de soare nu îndrăznise să pătrundă în acel paradis al demonilor, aici nu exista zi sau noapte ci doar agonie. dureri din cele mai crunte aşa cum o minte normală nu şi-ar fi putut închipui. Şi nu e vorba de durerile trupeşti care în acel mediu erau frecvente, adânc întipărite pe pieile înegrite de vreme, este vorba de acele dureri lăuntrice ce te făceau să te trezeşti  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Cosmar de Craciun
de oana23 la: 25/09/2005 01:04:00
coŞmar de crĂciun/ ajunul crăciunului. cerul, curat ca licrima, soarele strălucea puternic nici urmă de fulgii de nea. o uşoară adiere trecea sfioasă printre crengile goale. din când în când, câte o vrăbiuţă, poposea pe citura casei. câinele cel mare, azor, rodea un os, aproape adormit; cel mic, patrocle, alerga un boboc de raţă, abia născut./ bărbatul, a tras două fumuri din ţigară şi-a zâmbit mulţumit. o zi frumoasă, tocmai bună pentru pescuit. Şi-a scos ustensilele din cămară, şi-a încălţat cizmele din cauciuc şi a pornit spre lacul din spatele grădinii./ atâta linişte, nu mai avusese de mult timp. se simţea tot una cu natura. soarele strălucea cu  ...continuare .
comenteaza!
modifica
pe umarul stang
de florin golban la: 25/09/2005 00:33:00
sărutul tău,/ ca un tatuaj/ pe care îl ard,/ mă mistuie/ Şi nu îl pot/ Şterge./
2 comentarii
modifica
***
de florin golban la: 25/09/2005 00:30:00
mă doare tăcerea dintre cuvinte,/ câmpiile-s goale./ doar norii formează/ pe cer/ figuri umane./
comenteaza!
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...