arhiva: 28/09/2005


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
ganduri pentru tine
de silver la: 28/09/2005 11:03:00
e trecut de miezul nopţii. casa s-a liniştit. Şi strada. numai eu nu. Şi încep aceste rânduri – gânduri pentru tine. totul în viaţă ar trebui să fie mai simplu: se iau doi oameni, se pun alături şi totul merge şnur, fără evenimente majore. de fapt, e puţin mai complicat pentru că oamenii sunt fiinţe complicate./ s-a terminat week-end-ul. te-am văzut de câteva ori, am încercat să te ating, dar te simt atât de distant şi străin încât am senzaţia că s-a terminat totul. Şi, deşi am încercat să te trag de limbă, nu ai dat nici un semn că aş mai avea vreo şansă. puteam să-ţi greşesc mai rău, să te mint sau să te înşel, şi atunci cu siguranţă aş  ...continuare .
1 comentariu
modifica
"Romani, va cer: nu mai dati spaga!"
de Daniel Racovitan la: 28/09/2005 10:33:00
"presedintele traian basescu a lansat ieri „campania antispaga”. seful statului i-a indemnat pe romani ca, de astazi, sa nu mai dea bacsis doctorului, judecatorului, profesorului, vamesului sau functionarului public./ „apelul meu catre 22 de milioane de romani este ca, incepand de maine, sa refuze sa mai dea la institutiile statului acea pacatoasa de spaga, care a devenit sport national”, a spus presedintele./ sunati sau scrieti la evz!/ daca apelul presedintelui ar fi respectat de toti romanii, ar insemna ca de azi inainte sa dispara spaga din romania. pentru a lua pulsul realitatii, „evenimentul zilei” va pune la dispozitie un numar de telefon si o adresa de e-mail. sunati  ...continuare .
30 comentarii
modifica
Fugind cu norii
de auroraneagu la: 28/09/2005 02:33:00
Şi mâna-mi pe foaie aleargă/ iar gândul departe goneşte/ iubirea ce-n suflet vesteşte/ o dragoste-ntreagă./ nu-i nimeni sa-mi spuna de-i bine/ cuvântul ce astazi se naşte./ cuprinse sunt zările-ntinse/ Şi setea ce-n suflet mă paşte. /
comenteaza!
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: