Pentru a accesa aceasta pagina trebuie sa fii conectat

arhiva: 29/09/2005


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
10.000
de admin la: 29/09/2005 23:19:00
cifra e sexy rau, si e id-ul utilizatorului "wendi". :)/
15 comentarii
modifica
va masturbati?
de A_Carmen la: 29/09/2005 20:27:00
imi cer scuze ca intreb asta... nu sunt obsedata de sex..., nu mai mult decat un om obisnuit./ dar, in ultima vreme mie mi se intampla, ma intreb daca si voi o faceti, si cat de des. / mi-a venit ideea sa deschid acest subiect asa, intr-o doara, dar imi imaginez ca va "deranja" pe multi si pe multe, provocand astfel discutii aprinse, ce nu pot fi decat in beneficiul animarii sit-ului si a distractiei./ sper./ oameni buni, va masturbati ?
254 comentarii
modifica
nea' Grigore vrea sa se-nsoare (2)
de Intruder la: 29/09/2005 20:07:00
grigore se trezise brusc. cateva muste obraznice il gadilau la gura si el le alunga cu mainile mari cat niste lopeti. se scula intr-o rana, se uita piezis la sticla cu tuica. o lua cu un gest tandru, bau o dusca si-i puse dopul la loc...azi e ziua cand vine jeni...sa ma barbieresc.../ se duse-n casa, dadu drumul la casetofonul vechi si lua cu el un lighean mic si ustensilele de barbierit. vara se barbierea in curte. umplu lighenasul cu apa rece de la cismea si se duse cu el la oglinda care atarna de zidul casei deasupra unei etajere late. puse pe etajera trusa lui veche de barbierit si lighenasul cu apa. cu spuma pe obraz semana cu un mos craciun. / - ba, nea' grigore! hai noroc, bre!  ...continuare .
27 comentarii
modifica
Dr Love
de Yuki la: 29/09/2005 19:51:00
cafegii intreaba, dr love raspunde./ aceasta conferinta este dedicata exclusiv problemelor in amor. l-am plasat la " creatie" deoarece multe dileme sentimentale se afla doar in capul nostru. succes!
9 comentarii
modifica
nu am mai compus de mult, dar am gasit o poezie de a mai veche
de deedee2003 la: 29/09/2005 16:55:00
in fata cea de catifea, infipta sta/ o intrebare, ce fata tot, si-o tot punea./ clipele ce se scurgeau in numarul cel milenar,/ ajunsera in pragul mahnirii in amar;/ ea tresari deodata si ochii inclina,/ o randunica mica privirii sale se arata/ de-un ces, un an, o vara nimeni nu stie cand,/ a rasarit in iarna un inger din trecut.
1 comentariu
modifica
Vindecare
de Iulian Popa la: 29/09/2005 16:23:00
când am intrat în baie/ mă gândeam la apa care mă va spăla./ Îmi spuneam:/ ‘trebuie să-mi spăl păcatele,/ descurajările,/ neputinţele./ trebuie să mă spăl pe mine însumi/ de mine însumi!’/ Şi parcă în glasul meu/ erau lacrimi şi implorare,/ neputinţă şi descurajare,/ păcatul turbat./ când apa mi-a atins pielea/ Şiroind pe frunte, pe ochi,/ pe piept şi pe mâini,/ căderea ei/ era parcă ploaie mocănească./ mintea/ nu ştia dacă să se bucure/ sau să strige în continuare după ajutor./ / ne vom putea spăla vreodată vieţile?/ ne vom lămuri vreodată cine suntem,/ Şi de ce suferim,/ Şi de ce strigăm după ajutor,/ Şi de ce murim?/ apa s-a dus.  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Feng-shui
de gaga la: 29/09/2005 15:51:00
ce părere aveţi despre influenţa feng-shui în amenajarea locuinţei? nu credeţi că are multe puncte comune cu obieciurile tradiţionale din satele româneşti?
46 comentarii
modifica
Nu dau spaga, nu iau spaga.
de Joe King la: 29/09/2005 14:47:00
cuvant inainte:/ gicule, te-ai gandit vreodata , dupa ce ai parasit o discutie si ai crezut ca ai fost inteligent si interesant , ca multi au zis imediat dupa ce ai disparut : " doamne, ce idiot " ?/ -------------------------------------------------------/ / eram tanar frumos si vroiam cu tot dinadinsul sa fiu bagat in seama, sa influentez si sa nu ma plictisesc in viata asta de " tranzitie " din romania. totul a inceput de cand am devenit faimosul fotomodel bebe fulger si am aparut pe copertile catorva reviste renumite de moda . dupa aia, interviuri la ziar, teo, si chiar autografe pe strada. dar nu am vrut sa ma opresc la " un frumos de rand " care doar fulgera inimile fanelor, ci am vr  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Dilema
de miraj36 la: 29/09/2005 14:18:00
buna la toata lumea/ sper sa citeasca cineva si ce voi expune eu aici - intamplare reala din viata mea./ pana in 2001 viata mea a fost una - linistita , normala cu o familie obisnuita./ din 2001 totul s-a schimbat. aveam o colega care fusese plecata in alta tara cu sotul cativa ani. la reaintoarcea ei in tara (el ramand acolo) ea s-a reintors la vechiul loc de munca. intre timp in biroul meu se angajase un tanar cu 15 ani mai mic ca ea, si de cum l-a vazut s-a aratat f interesata de el, azi asa maine asa ca au ajuns din 8 ore 6 sa stea impreuna,. au inceput sa iasa impreuna la restaurante etc etc,...ce mai era totul pe fata nici macar nu se fereau. in timpul asta sotul ei lucra acolo dep  ...continuare .
comenteaza!
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...