arhiva: 30/09/2005


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Cine pe cine?
de Iasmina Ionescu la: 30/09/2005 22:12:00
a dori, a avea, a iubi.../ trecem prin viata constienti de aceste trei verbe. si totusi, suntem constienti de insemnatea lor? stim oare ce vrem, ce avem si ce iubim? am vrut sa imi gasesc un partener care sa imi ofere securitate, sa ma iubeasca sa... si am cautat ani de zile pana am gasit. ne-am casatorit si suntem... multumiti. nu fericiti, pentru ca am impresia ca fericirea este o chestie relativa. doar multumiti. am aflat, nu demult, ca prietenul meu de o viata ma iubeste. un tip pe care l-am admirat toata viata./ mi-ar fi placut sa stiu treaba asta acum cativa ani dar... am ales. / mi-am dorit, am avut, si iubesc.../ si atunci ma intreb: care pe care? eu viata sau viata pe mine? stau lang  ...continuare .
11 comentarii
modifica
Romania
de casyana la: 30/09/2005 20:38:00
de la inceput vroiam sa subliniez faptul ca scriu dintr-o tara europeana in care mi-am dorit foarte mult sa gasesc ceva de lucru,pentru a depasii problemele financiare pe care le aveam in romania.o tara la care visasem 5 ani.la inceputul acestui an am obtinut un post de munca in spania.mare bucurie si mult tam tam.dar dupa aceste luni mi-am dat seama ca,oricat de bine ma simt aici si oricate posibilitati am sa sa imi constuiesc o cariera pe care nu as putea avea-o niciodata in romania...tot la familia si la prietenii mei ma gandesc./ imi este dor de tot ce inseamna romania...de la sarmalele cu smantana pana la cumpararea unui kg de cartofi in fiecare zi ca sa nu mor de foame(asa cum o f  ...continuare .
7 comentarii
modifica
IUBIRE
de karin la: 30/09/2005 14:34:00
am o intrebare pentru cine vrea sa imi raspunda: este adevarat ca dragostea adevarata nu se uita? daca se uita vreau si eu o reteta si repede.
12 comentarii
modifica
Ţara handicapaţilor şi ologilor
de ampop la: 30/09/2005 12:11:00
românia a devenit prin relaţiile de gaşcă şi corupţie instituţionalizată un sistem anti-darwinist. un sistem absolut neconcurenţial în care cel mediocru sau chiar retardat este împins de motoare puternice în ascensiunea pe scara social-economică./ nu avem de a face însă cu o protecţie a handicapaţilor, absolut normală, existentă în lumea civilizată…cel mai simplu exemplu ar fi modalitatea de a folosi metroul bucureştean de către persoane în scaune cu rotile sau cu cârje. aţi văzut acolo lifturi pentru handicapaţi? nu, nici poveste, vai de ologul care circula pe străzile românesti. avem de a face cu cârje virtuale oferite puilor de stâlp al naţiunii. să lu  ...continuare .
9 comentarii
modifica
carti care v-au refuzat
de zaraza la: 30/09/2005 01:24:00
concursul lui yuki, si faptul ca atata lume il citeste si-l elogiaza pe thomas mann (caruia eu n-am reusit sa-i citesc nici o carte cap-coada) mi-a dat ideea acestei conferinte. / deci: ce carti (considerate bune de publicul cititor relativ educat) ati incercat sa cititi si n-ati reusit? sau ce carti (la fel, bune) ati citit si nu v-au impresionat in nici un fel? ce autori nu digerati de nici o culoare? daca puteti explica si "de ce" e absolut minunat. / incep eu: alaturi de thomas mann si hermann hesse, o surpriza neplacuta "citadela" de saint-exupery. mi s-a parut plina de cugetari si pilde pretioase care de fapt nu stau in picioare, daca le iei putin la analizat. si asta dupa ce "mi  ...continuare .
174 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...