arhiva: 05/09/2005


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
autoportrete
de florin golban la: 05/09/2005 22:01:00
*/ intr-un mar, doi viermi/ fac dragoste/ sarpele priveste pe gaura cheii./ */ printre primii fulgi/ porumbei arhitecturali/ intr-o gara pustie./ */ trup fara frunze/ alergand pe strazi / inundate de toamna./ */ zamislesc durerea / copacilor rastigniti/ sarutand apa.
1 comentariu
modifica
clipe
de florin golban la: 05/09/2005 21:52:00
/ / femeia este o clipa/ cat lumina unui amurg/ restul sunt plasmuirile/ noastre erotice/ cum pata de intuneric/ a unei nopti/
comenteaza!
modifica
Raspuns...
de niko la: 05/09/2005 20:26:00
nu mai e nimic la fel./ tot ce incerci acum e inutil./ degeaba faci lucruri ce ar fi trebuit sa le faci demult/ te-ncurci;/ nimeni nu te crede.../ sunt prea multe.../ incearca doar sa uiti.../ incearca sa nu mai plangi.../ incearca ce nicicand n-ai incercat.../ incearca...incercand...
2 comentarii
modifica
Nu cititi, va rog!
de n_sinddariani la: 05/09/2005 11:20:00
fara diacritice, doar critice/ cand doua lumi se prabusesc una-ntr-alta, cand cartea prostului educat din mine deschisa-n capitolul principal se-nchide-n afara eului din mine, cand vreau sa traiesc viata fara atatea morti si doar cu nasteri, nu ca mort viu sau viceversa, cand zambetul e fals si-ascunde ura fata de cei care nu ma inteleg, cand scriu nu doar de dragul de a scrie si de a fi simtit in poezie, cand doar dumnezeu mi-aminteste ca desi asa-i natura mea trebuie sa ma controlez, cand ghearele mele ma sfasie fara sa ma atinga de pe dinauntru ca un foc care ma soarbe-n cenusa atotrenasatoare, histrion care nu-i melomanul vostru si-aduce doar pareri care nu pot fi emise cand totul e par  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Cuvinte,muzica,constante
de FrodoBaggins la: 05/09/2005 04:07:00
• evanescence-"my immortal...".sentimente care trec dar niciodata nu se ingroapa...am invatat sa pretuiesc nu fiinta de care se leaga acel trecut,ci sentimentul in sine,senzatiile,acea sublima renastere...nu,nu din aroganta ori remuscari am lasat acea fiinta in umbra celor simtite ei,datorandui-se in egala masura,ci din dare de spirit, evolutie ori autoaparare,la care as adauga,in consecinta,si prezenta dare de modestie...iata:chiar nu poate fi omul deasupra marelui intamplator,nu se poate adauga ecuatiei intr-o cat de neglijabila constanta...constanta de suflet,minte,sange si carne...noi,introspectii,ne incapatanam a crede ca ,functie de straduinta si reusita rezolutiva, ne putem adaug  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Neputinta
de pentafro la: 05/09/2005 00:07:00
neputinta/ / ma intreba odata un copil daca stiu cum se plange si nu i-am raspuns, mi-a fost frica sa nu invete si el suferinta. credeam ca-l ajut sa evite delirul noptilor mele ude si sarate l-am invatat sa se bucure in schimb , nu m-a intrebat cum se rade dar eu i-am aratat ,printr-un suras naiv, in schimbul unei grimase de neuitat. consternat de prostia gestului meu incerca sa gaseasca in ochii mei intelesul vesnic al spiritului deslusit de un zambet. ma privea de parka m-as fi dezbracat in fata lui sin u-i intelegeam atitudinea. ar fi vrrut sa ma mai intrebe ceva dar rasul meu devenea isteric, nu ma mai puteam stapani …insa am simtit cum imi picura in suflet lacrimi…erau lacrimile  ...continuare .
comenteaza!
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...