arhiva: 06/09/2005


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Azi, am atins noaptea…
de neia la: 06/09/2005 22:51:00
cu pasiune si valtoare m-a cuprins, / m-a izbit de un nor alb,/ si mi-a turnat peste chip o ploaie de gheata. / m-a chemat apoi, aproape, / mai aproape de pamant, / sa-i simt raceala de vise, / si locul unde ma voi intoarce, candva,/ cand nu voi mai avea putere sa mai cred, / cand nu voi mai atinge cu genele vantul, / cand nimeni nu va mai dori sa imi cunoasca sufletul si viata…/ azi, am atins noapte cu trupul / si buza mi-a devenit pala, ca de inger./ azi, am simti cum viata fuge de mine prin vene, / in pamant./ azi, am invins noaptea./
1 comentariu
modifica
Povestiri fara sens - Alex
de Radu Herjeu la: 06/09/2005 18:06:00
alex colectioneaza goluri. asa cum altii strang timbre, cutii de chibrituri, pitici de gradina, neveste... alex strange goluri. cu pasiune, cu entuziasm, cu inconstienta... ca orice colectionar care se respecta. le simte de departe, le adulmeca, ii sticlesc ochii. le ia, le intoarce pe fiecare parte, le trage in piept mireasma, le apropie, apoi le indeparteaza de ochi. ce mai? o betie a colectionarii de goluri. alex iubeste golurile. golurile il iubesc pe alex. golurile ii iubesc pe toti oamenii. dar alex crede ca e privilegiul lui de a schimba, astfel, pareri cu viata. alex e un om bun. dar bunatatea n-are ce cauta in arta colectionarii de goluri. iar povestea noastra, despre asta este. nu d  ...continuare .
30 comentarii
modifica
Drum degeaba...
de andleia la: 06/09/2005 13:40:00
sufletul meu bate la poarta nemuririi:/ intreaba de drumul catre tine;/ si de acolo se iveste o mana ce-mi arata/ o cale lunga, de spini/ e strabatuta... toata?!/ cum dumnezeu?/ ce poate fi mai greu de-atat?/ ma-ntreb si-mi sterg sudoarea de pe fata/ si repornesc la drum, / din nou la viata.../ toti spinii mi-au calcat piciorul,/ si fiecare tep eu l-am simtit in mine!/ toata durerea asta m-a facut sa simt/ ca sunt, de azi, pe langa tine.../ tacere si durere se impletesc in jurul meu/ si ma-mpresoara, si m-apasa,/ dar stiu ca tu esti telul meu/ si langa tine sunt acasa./ eu merg atat de singura,/ te caut cu privirea / si te rog in gand/ de maine sa apari pe langa mine/ sa-mi spui macar tu un c  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Joe King cu ziarul Ziarul.
de Joe King la: 06/09/2005 12:10:00
ziarul online actualitate/ victima stiintei/ autor: (a.c.)/ un sucevean in varsta de 23 de ani a fost internat, in weekend, la spitalul judetean, in stare de soc anafilactic, dupa ce s-a lasat muscat, de bunavoie, de o vipera. victima a refuzat sa ii fie administrat serul antiviperin, pentru ca, spune el, voia sa vada efectele veninului asupra sa, in scop stiintific./ joe king: de ce imi place mie ziarul ziarul ? titlurile articolelor par la misto dar sint precis serioase. " victima stiintei " suna de parca elena ceausescu ar fi baut cianura dizolvata in loc de apa distilata. ca se credea orhidee si vroia sa se ude cu apa distilata ca sa-i tina permanentul trei luni. ( pentru cine nu s  ...continuare .
8 comentarii
modifica
Singuratate: de ce?
de silviudima la: 06/09/2005 01:03:00
nu te simti singur acum, nu-i asa?/ sau, chiar daca ai face-o nu ai recunoaste nici macar pt tine insuti. ne este frica sa ramanem singuri. multi dintre noi, anticipand tristele momente al siguratatii ce va sa vina, nu cufundam in marea adanca a prieteniilor nesabuite. si le numesc nesabuite pentru ca sa le pot zice prietenii. ca nu-s de fapt. sunt niste asocieri temporal-economico-fructoase care functioneaza pt scurt timp. celebrul termen "singur in multime" se adapteaza atat de bine mediului nostru actual incat este greu sa il refutezi. suntem singuri, si in momentele noastre de absoluta sinceritate fata de id (freud: constiinta) acceptam. nevoia avida a omului de a cunoaste , de a avea pe  ...continuare .
7 comentarii
modifica
asteptari
de lidiana la: 06/09/2005 00:27:00
cand eram mica mama m-a invatat sa nu astept nimic de la nimeni.si bine-a facut! pentru ca acum astept numai ce vreau eu, numai ce pot eu...si astept in continuare sa pot darui, mereu si mereu, si sa fie primit, dar cati dintre noi stiu sa primeasca, sa se bucure de clipa, de aceea care in eternitate poate insemna atat de mult si e totusi atat de putin...
14 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...