arhiva: 08/09/2005


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Surpriza zilei de maine
de onita la: 08/09/2005 22:10:00
imi tot repet ca sunt o persoana puternica , care trebuie sa se bucure de tot ce are in prezent. de cele mai multe ori asa gandesc, dar, astazi, nu stiu de ce, ma gandesc la tot ce imi lipseste si as vrea sa am… cred ca incep sa ma mint singura, pana intr-o zi cand poate voi izbucni, si voi arunca toate minciunile . dar, acum, cu sinceritatea as pierde multe… si stiu ca atunci voi izbucni intr-o mare de lacrimi. imi este frica de multe, nu vreau sa risc, mi-e frica…/ nu stiu daca, tu, cel care citesti aceste randuri, a-i trait vreodata sentimentul meu, dar nici nu iti doresc. simti cum incet, incet te macina ceva in interior, nici nu stiu daca acel ceva are nume, nu-i pot gasi un nume.  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Ce este frumosul?
de lipici la: 08/09/2005 22:09:00
sau cum trebuie sa fie ceva ca sa fie frumos?/ m-am trezit si eu acum sa pun intrebarea.problema s-a discutat inca din antichitate, dar eu vreau sa vad cum vede omul contemporan cu mine problema asta./ s-o fi schimbat ceva de atunci?/ ma uit in jur si vad ca "frumos" e in functie de ceea se poarta , de ceea ce este la moda.cine spune ce este la moda, cum se poarta mobila anul acesta (cum am auzit intamplator azi la tv si m-am inspaimantat).?/ nu vreau sa vorbesc mai mult pentru ca vreau sa fiti spontani.lista pe care o voi face cu lucrurile pe care le considerati frumoase o voi prezenta intr-un proiect in domeniul esteticii pe care-l pregatesc.daca scrieti aici, inteleg ca v-ati dat acordul p  ...continuare .
160 comentarii
modifica
Joe King cu legea
de Joe King la: 08/09/2005 18:55:00
legea: un barbat poate sa-si bata nevasta cu o curea de piele, daca latimea acesteia este sub 5 cm; el poate folosi o curea mai lata daca sotia îi acorda permisiunea./ (los angeles)/ joe king: sa nu va lasati indusi in eroare, asta nu e o lege de la tribunal, e o declaratie de dragoste a femeii unui un cuplu care practica sex sado-maszo. declaratia barbatului suna asa : o femeie poate sa-si biciuiasca barbatul cu un bici de 5 m ; poate sa o aduca si pe ma-sa cu un par de baseball daca sotul ii acorda permisiunea. / ------------------------------------------------/ legea: e interzis sa pui o capcana pentru soareci fara sa ai permis de vânatoare. / (california)/ joe king: zise jerry ca  ...continuare .
2 comentarii
modifica
ce facem cu copiii nostri?
de aez la: 08/09/2005 17:38:00
am vrut sa am copii inca de pe vremea cand eram copil.nu cred ca este stare mai buna a materiei decat cea in care este copil,e buna,curata,pura.au trecut anii,am doi copii(multumesc la fel :-)),de 6 ani sunt mama de scolar si mai sper inca sa ma trezesc intr-o zi in care sa ma bucur ca-mi oblig copilul sa mearga la scoala zi de zi.am un copil destept,inteligent,dornic de a stii,care ma intreaba disperat de ce-l oblig sa mearga la scoala unde se plictiseste si unde profesorii zbiara la copii,unde pe nimeni nu intereseaza ce parere are el./ si nu pot sa nu ma intreb ce avem cu copiii nostri de-i chinuim sa faca ce nu au nevoie,sa invete ce nu le trebuie,pentru ce secol trecut ii pregatim?!
4 comentarii
modifica
Downshifting
de alysa la: 08/09/2005 13:43:00
spicuiesc dintr-un articol al aurorei liiceanu. reflectati asupra subiectului; este deosebit de incitant./ "downshifting-ul se refera la etica muncii, la valorile individului si felul in care el isi bugeteaza ca timp viata si la sensul pe care il da vietii in raport cu motivatiile lui, cu aspiratiile lui. / ownshifting-ul s-a nascut din acest refuz al societatii occidentale (care de fapt este o expresie postmaterialista) de a nu te inregimenta, a deveni sclavul valorilor materiale si de ati consuma toata existenta alergind dupa bani, dupa o pozitie ierarhica./ ideea de baza este ca de fapt calitatea vietii individului, care este data nu de felul in care se pozitioneaza el din punct de vedere  ...continuare .
17 comentarii
modifica
Despre Poezie
de Iulian Popa la: 08/09/2005 10:04:00
/ În faţa durerilor ce vin peste noi/ zi după zi/ Şi a zilelor senine/ ce vin peste noi/ după chinuri lungi de toamnă mocănească,/ În faţa gunoaielor,/ Şi a înjurăturilor,/ Şi a prostiei omeneşti/ care, de multe ori avem impresia/ că ne sugrumă,/ În faţa dezamăgirilor/ Şi eşecurilor,/ În faţa constatării că viaţa n-are rost/ Şi că totul este goană după vânt,/ Şi că suntem doar pământ,/ În faţa zgomotului/ sau a liniştii,/ a codrului cu frunza ruginie/ sau a blocurilor mute şi palide,/ Şi a singurătăţii/ Şi răutăţii,/ În faţa tuturor acestora/ ce am eu/ decât o peniţă şi o foaie de hârtie?/ plăpânde/ ca tremuratul inimii în mij  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Lumini si Umbre !
de Emma Brad la: 08/09/2005 01:51:00
vremea aceea afurisit de frumoasa/ ma tragea la somn/ dar refuza sa vina si timida surase/ cu zambet de prunc/ imi venea sa rad de gandurile ce se adunau,/ al dracului de metodic,/ pe smaltul danturii cariate de strigatul acela surd/ undeva, uitarea privea in viitor/ din cataracta oglinzilor / ce-si revarsau apele in terenul arid/ cand lumea de dincolo de metru devine vid/
2 comentarii
modifica
Tu Taci !
de Emma Brad la: 08/09/2005 01:50:00
/ tu taci!/ pasind incet, pasind desculta/ de priviri straine-ascunsa o secunda/ in bataia vantului mai calda si mai blanda/ auzi! iti canta marea. asculta!/ tu taci !/ cu timpul lunecand printre picioare/ cu soare risipit pe sanii-floare/ cu bolta-n licar de smarald/ tu taci! eu tac si rabd/ tu taci!/ plutind prin spatii. vocea ta/ de o iubesc? privirile mi-s frante/ si fiecare soapta-a mea, cuvinte mute/ tu taci!/ acolo printre nori aievea ori naluca/ eu zac aici ucis de o secunda/ a dragostei, pururea flamanda/
16 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: