arhiva: 09/09/2005


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
long live the stock market!!
de Horia D la: 09/09/2005 22:35:00
deschid aceasta conferinta pentru cei interesati in stock market, atat pentru cei care vor sa "trade", cat si pentru cei ce vor sa investeasca pentru termen lung./ deci, aici sper sa gasiti raspunsuri la eventualele intrebari pe care s-ar putea sa le aveti despre acest domeniu. / eu am inceput sa "trade" si in acelasi timp sa investesc "long" de prin 1989. am avut norocul sa fiu "pregatit" in acest domeniu de un prieten drag de-al meu, care din nefericire a avut ghinionul sa se afle la locul nepotrivit, in momentul nepotrivit pe 9/11./ deci, happy trading, si hai sa facem ceva bani:))
831 comentarii
modifica
Fenomen paranormal
de Valeriu Cercel la: 09/09/2005 19:43:00
s-a petrecut un fenomen paranormal,/ (fiinca aşa au unii ghinion !)/ de au ajuns printr-un miracol în spital,/ doi buni amici, vasile şi ion:/ cu-o sears înainte s-au cinstit/ ca de-obicei, la cârciuma din sat/ Şi dupa ce s-au bine…cherchelit,/ spre casa împreuna au plecat;/ da’ cum au dat în uliţa cea mare,/ prin bezna aratând ca o naluca,/ de undeva, un câine le apare/ scapat de la vecini, printr-o uluca,/ apoi, e doar rutina ce-a urmat,/ o cursa prin hârtoape şi noroi,/ Şi nimeni pân’ acum nu s-a mirat,/ ca-n mod normal, se-ntâmpla celor doi;/ da’n noaptea aia, lucru chiar bizar,/ cei doi cheflii fugind cu disperare,/ ca într-un vis teribil, sau coşmar,/ s  ...continuare .
comenteaza!
modifica
A fi sau a nu fi "tigan"
de 1octav la: 09/09/2005 17:28:00
rezumat: argumentatie pentru inlocuirea etnonimului "tigan" cu cel de rom / romniţă / persoana de etnie roma / ca urmare a numeroase discutii polemice cu prieteni si cunoscuti despre oportunitatea folosirii termenului de "tigan", m-am hotarat sa scriu un editorial care sa insumeze toate argumentele mele in favoarea renuntarii la denumirea de "tigan" pentru a-i desemna pe membrii etniei rome si pentru a "transa" aceasta problema odata pentru totdeauna. prietenii mei nu foarte "politically corect" spun urmatoarele: "dar asa le zice de sute de ani, de ce sa le spunem acum altfel? … corect este tigan, chiar si ei isi spun tigani ! acum 100 de ani nu exista cuvantul asta, rom… schimbarea a  ...continuare .
13 comentarii
modifica
Katrina si rasismul
de Daniel Racovitan la: 09/09/2005 16:39:00
tema de discutie pe care v-o propun e urmatoarea:/ katrina a scos la iveala rasismul autoritatilor americane?
45 comentarii
modifica
"Concurenta"in invatamant
de doctors la: 09/09/2005 15:55:00
cand eram eleva(inainte de revolutie)concurenta era ceva mai acerba intre noi-examenele erau examene,la scoala puteai fi lasat mai usor corigent sau repetent.acum aceste lucruri au cam devenit tabu,deoarece disparitia a unuia sau mai multor elevi implica disparitia de clase si implicit de posturi didactice.o fi rau sau o fi bine?
21 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...