arhiva: 10/01/2006


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Sistemul mintilor deschise
de bagherra la: 10/01/2006 22:32:00
linii si puncte/ pe cuvintele cu noima/ am desenat aseara,/ cand ma plictiseam prin carti/ ce ziceau cu exclamari marunte:/ nu trageti linii!!!/ nu puneti puncte!!!
comenteaza!
modifica
Pe furis
de bagherra la: 10/01/2006 22:30:00
prin padurile de fag,/ alergai copil descult,/ catre moara de pe rau,/ ce-ti adapostea iubita./ si te astepta cu drag/ prin frunzisul amarui/ ca sadati iubirii frau,/ doi nebuni, ai nimanui.
4 comentarii
modifica
Un epilog posibil...
de celdesubdush la: 10/01/2006 13:58:00
diana ... adina ... cristina ... ce fel de iubiri au fost cele pe care le-am trăit alături de fiecare dintre ele? căutări nesfârşite mi-au purtat paşii prin preajma lor şi încă trec pe drum alături de femei frumoase, inteligente, pasionale, căutând-o pe ea .../ ce fel de om sunt? ele ar şti să spună mai bine ... dacă s-ar apuca într-o zi, într-un efort comun, să scrie o poveste despre „celdesubdush”. sau poate nu ... să mă fi cunoscut deajuns pentru a putea să facă asta?/ trăiesc oare pentru mine sau pentru alţii? Într-un scenariu de viitor, cum arată oare destinul meu ...?/ ... după-amiezi anoste într-un apartament rece şi impersonal unde toate lucrur  ...continuare .
17 comentarii
modifica
avant la lettre de sezon
de Dragos Bora la: 10/01/2006 13:30:00
mai toti am auzit de motanul arpagic al / anei blandiana, motan domiciliat pe strada ei, unde/ se si intamplau toate, prin 1988. ;-)/ sau, ma rog, in 1988 am aflat de ele, de la/ editura ion creanga./ am rasfoit o carte a copilariei, 'smalturi', de doina salajan, editura ion creanga bucuresti 1979 si iata/ ce poezie am regasit./ grijile zilei/ azi, cind am deschis frigiderul/ inauntru era numai gerul!/ o promoroaca batrina/ peste-un strop de smintina./ si o floare de gheata/ in loc de dulceata./ ne gindiram cu totii-n ce chip sa/ ne razboim cu mare-ne lipsa,/ dupa care hotariti si in graba/ ne apucaram de treaba./ suzi fugari prin gradina/ o gaina vecina./ ... ... .../ d  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Despre cuvinte
de ereb ed fek la: 10/01/2006 12:29:00
am gasit de curand, intamplator acest site si zelul prticipantilor m-a convins ca e un loc unde merita "sa-ti pierzi" timpul. am ezitat inainte de a ma hotara sa scriu si eu pt ca talentul meu lasa de dorit in comparatie cu ce am citit aici. dar timid, iata-ma-s!/ autorii unei carti numita "dimineata magicienilor, introducere in realismul fantastic", vorbeau printre altele despre saracirea limbii (nu va ganditi la prostii desi autorii cartii sunt francezi). ei sustineau ca vocabularul ar trebui nu doar imbogatit ci si educat, sau reeducat daca vreti, in concordanta cu elevarea constiintei. astfel ei propuneau cativa termeni cum ar fi "iura" sau "iubura"./ iura=sentiment contradictoriu,  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Sarabanda pe cord deschis
de Intruder la: 10/01/2006 12:19:00
si intra nebunul.../ rascoleste prin materie cenusie/ danseaza o sarabanda pe cord deschis/ cerseste tigari si rabdare/ rupe florile din parc/ isi cauta cuvinte tampite/ cara galeti cu apa / sa se apere de seceta ce va veni. / deschide geamuri s-auda tramvaiele, / huruitul destinului sa-l auda.../ stati la locurile voastre, nu-i cutremur!/ desface-n bucati timpul altora/ si-l pierde pentru ca/ buzunarele-i sunt rupte. / candva a avut si el o ratiune/ candva a avut si el un cuvant de spus;/ le-a ratacit cand s-a dus la un meci/ sau la chioscul de ziare/ sau intr-o cabina de telefon/ sau poate in ziua aia de 17/ cand s-a jucat de-a avioanele/ in spatele blocului.../ cine mai st  ...continuare .
10 comentarii
modifica
ULTIMA ERECŢIE
de alex porc la: 10/01/2006 06:43:00
ia-mă şi spânzură-mă/ cu şireturile care mereu mi se dezleagă./ sau spânzură-mă cu/ dragostea ta atotbiruitoare,/ sau cu jurnalul tău intim,/ cu puţină muzică,/ sau, eventual, cu un spectacol,/ o piesă de teatru/ cu noi doi personaje principale,/ cu nojiţele de la opinci,/ cu o brichetă „zippo”,/ cu un amant,/ cu un curcubeu daltonist,/ sau cu grijă.
3 comentarii
modifica
ninsoare
de Prophet_slim la: 10/01/2006 00:56:00
probabil fac o greseala/ ca umblu in pielea goala/ prin viscol si prin ninsoare/ de parca nimic nu doare/ si nu simt al ei inghet/ si nu vad ca eu inghet./ dar parca zaresc ceva../ o naluca ce venea/ dar ea s-a oprit acum/ sta la margine de drum/ si deodata apoi dispare/ eu ma duc in cautare/ si m-apuc-o disperare/ ca nu vad nici o carare../ sunte se-aud in zare/ sunete din departare/ dar se-aud slab tare/ si-acum vad ca n-am scapare/ naluca ma vrea mort, oare?/ sau sa-mi dea o viata noua/ in lumea-n care nu ploua./ (01.15,10,01,2006)/ / /
comenteaza!
modifica
capriciu
de Prophet_slim la: 10/01/2006 00:54:00
iarna alba a venit/ peste tot ea s-a cernit/ peste vai si peste munti/ peste inimi, peste frunti/ peste noi, cei mici, marunti/ peste tot ce ne-nconjoara/ chiar de nu e prima oara/ si nici ultima se pare/ cand vine cu o urare/ si pleaca vertiginos/ arunca totul pe jos/ si incepe si dezgheata / ca apoi trecand la viata/ sa se trezeasca natura/ caci acum ii vine tura/ si sa traiasca furtuna/ pentru a muri intruna./ (01.01,10,01,2006)/
comenteaza!
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: