arhiva: 14/01/2006


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Credeti ca un om se poate schimba?
de AndreiB la: 14/01/2006 23:55:00
r. iubeste pe toata lumea. sau, macar, incearca. nu dintr-un sentiment latent de vinovatie, sau vreun complex de inferioritate, ci pur si simplu pentru ca e capabila de foarte multa iubire, este o fire pozitiva, se bucura de ce descopera in toate persoanele din jurul ei. / nu toata lumea o iubeste pe r. unele persoane sunt suspicioase: prea e mereu vesela, "cum poate fi la fel de prietenoasa, si cu mine, si cu cei care pe mine ma calca pe nervi?!", e ipocrita, se baga-n seama! insa acele persoane care nu se poticnesc in astfel de meschinarii, si ajung s-o cunoasca pe r., vor fi rasplatite pentru asta. cu r. nu poti fi decat sincer, pentru ca si ea e sincera cu tine. nu sta sa-si cantare  ...continuare .
7 comentarii
modifica
povestea
de Scarlet la: 14/01/2006 18:50:00
as vrea ca soapta ta,/ sa cada calda/ pe tampla mea cea alba./ si dintr- o alta lume,/ o poveste sa-mi invii,/ din ce a fost si nu va mai fi./ de-atunci cand tu iubite/ imi spuneai "iubita mea!"/ si te luptai sa-mi birui / neancrederea./ tu erai sisiful / care ma dorea,/ ai fi putut avea orice,/ dar mai putin dragostea mea./ si te-ai lovit/ de-atatea ziduri reci,/ de am crezut/ ca dragostea si patima/ ai sa le seci./ ca te iubeam/ nu am stiut de la-nceput,/ doar cand te-am regasit:/ erai gol,ud si mut./ de-atata dor / chiar si cuvintele ti-au tacut./ am cazut atuncea/ la piciorul tau,/ incercand cu lacrimi/ sa spal ce-a fost rau./ sa ma ierti iubite,/ nu mai pot sa-ti cer,/ ca-ti  ...continuare .
comenteaza!
modifica
din vina ta...
de andleia la: 14/01/2006 18:14:00
sambata seara, ma plimb... eu cu mine... si cu tine in gand... cu tine de mana.../ simt nevoia sa te sarut, sa te strang in brate in fiecare clipa, sa stiu ca inca n-am pierdut ce e mai frumos in viata mea... / pe tine.../ sa te pot iubi... sa te am mereu cu mine... in gand... in suflet... langa mine.../ tu esti jumatatea mea.../ sau poate ca nu esti... / asta nu conteaza... / conteaza ca esti singurul care ma face sa traiesc... nu traiesc pentru tine... traiesc din cauza ta... / aproape ca si cum as zice ca nu traiesc ca sa mananc, ci mananc ca sa traiesc... / deci, e intr-un fel vina ta.../ e vina ta ca eu azi simt mai mult decat a simtit o lume in atatia ani de existenta.../ e vina ta ca i  ...continuare .
4 comentarii
modifica
neata...
de andleia la: 14/01/2006 18:08:00
ti-am zis 'neata'... era seara si te-ai trezit dintr-o data, in bratele mele, atat de adanc infipt in mintea mea rece si uitata.../ ti-am zis 'neata'... ti-am zambit in miez de noapte ca sa te pot saruta, salbatic, la lumina becului care aproape se stinge.../ ti-am zis 'neata'... si te-am strigat pe nume... / pentru ca tu esti dimineata mea...
comenteaza!
modifica
eresuri
de aldenis la: 14/01/2006 13:48:00
eresuri/ / / nu stiu de crezi ca nu am somn gindindu-ma la tine/ seara de seara, clipa de clipa, zi de zi,/ se succed alene prin fata ochilor/ imagini in care tu apari rizind,/ si nu pot decit sa ma bucur caci/ trecusera veacuri de cind n-ai mai zimbit./ si esti atit de frumoasa cind lasi pe buzele-ti rosii/ sa poposeasca surisul acesta strengaresc/ uitind de tot ce te-nconjoara,/ uitind de griji , uitind chiar si de tine,/ si nu-mi doresc decit sa vina iarasi clipa/ cind surizind sa-ti amintesti cumva de mine./ nu stiu de crezi ca nu am liniste visindu-te pe tine/ cu ochii larg deschisi in plina zi,/ cind pasii ma poarta fara voie prin locuri/ in care imbratisarea ta invie/ faci  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Salariile din Educatie majorate conform intelegerii
de doctors la: 14/01/2006 13:05:00
<a href="http://news.softpedia.com/news/salariile-din-educatie-majorate-conform-intelegerii-ro-16221.shtml">salariile din educatie majorate conform intelegerii</a> - cresterile de salarii vor fi efectuate diferentiat [<a href="http://news.softpedia.com// ">stiri softpedia</a>]/ pentru marirea indemnizatiilor parlamentarilor nu este nevoie de declansarea unei forme de protest,totul se desfasoara cu mult entuziasm.de ce pentru salariatul de rand ar fi cu totul altfel?
1 comentariu
modifica
Aproape 60% din profesorii englezi vor sa foloseasca jocurile pe
de doctors la: 14/01/2006 12:56:00
<a href="http://news.softpedia.com/news/aproape-60-din-profesorii-englezi-vor-sa-predea-ore-de-jocuri-de-calculator-ro-16286.shtml">aproape 60% din profesorii englezi vor sa foloseasca jocurile pe calculator in predarea lectiilor</a> - lumea civilizata este inca departe [<a href="http://news.softpedia.com// ">stiri softpedia</a>]/ credeti ca metoda respectiva ar putea fi aplicata si la noi?
1 comentariu
modifica
InGeRi PierdutZi
de lamania la: 14/01/2006 12:21:00
era una din zilele acelea innebunitoare de vara caniculara pe care o poti intalni in tara noastra doar in dobrogea si baragan./ luni. o zi obisnuita, un inceput de saptamana ca oricare alta in constanta(orasul ingerilor ce-si pierd speranta)…/ cand s-a trezit alex era deja 11:25 a.m. "un tip destul de ciudat" ar fi caracterizarea data persoanelor de genul lui, venind din partea celor care nu-l cunosc. poate chiar era putin mai deosebit…un fel de cautator al propriei identitati in cele mai ciudate moduri si locuri cu putinta./ "ce caldura" se gandeste. "cre’ c-o sa ma duc sa fac o baie mai tarziu." si se indreapta spre bucatarie sa-si ia ceva de mancare. nu-i era foame./ fratele  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Istoria civilizatiei Terrei
de Tilda Csutak la: 14/01/2006 11:54:00
istoria civilizatiei pe aces pamant incepe in urma cu 500 milioane de ani. planeta noastra este o samanta stelara pe care au sosit forme de viata extreme de peste tot. aceste forme s-au combinat si au generat noi forme de viata apoi au parasit iarasi pamantul.fiecare forma de viata care s-a creat a trecut prin 5 nivele de cunoastere. actualmente noi fiind la nivelul 2./ aproape toate dovezile care vin din trecutul civilizatiilor avansate au fost scoase afara sau au fost ignorate. de exemplu noi avem o conexiune cu steaua sirius, despre care se cunosc foarte putine, dar care este eential pentru a intelege conditia noastra prezenta. cartea lui robert temple "misterele lui sirius" pre  ...continuare .
6 comentarii
modifica
Revenire
de andreea_sim la: 14/01/2006 10:20:00
pe drumul pecetluit de frunze moarte/ mergeam alene ca o vietate,/ ce drumu-i este cunoscut/ Şi mă-dreptam cu paşi ştiuţi,/ spre amintirea anilor trecuţi./ Şi din pereţii marilor cetăţi/ răsar fantasme ale trecutului,/ a voievozilor de altă dat/ veniţi ca să se-nchine/ icoanelor ce au pictat. /
comenteaza!
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: