arhiva: 02/01/2006


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Ce se intampla cu un barbat care e intr-o relatie de mult timp?
de Alexxia la: 02/01/2006 20:41:00
ce se intampla cu un barbat care e intr-o relatie de mult timp?/ de ce ar vrea el sa incerce si altceva?/ raspunsuri de genul diversificare si curiozitate - nu e cazul - pentru ca in cazul asta ar lua o tipa pt o noapte (si nu neaparat una usoara)./ de ce ar putea un astfel de tip sa cunoasca o fata cu care sa nu vrea (cel putin aparent) doar sex, sa incerce sa o cunoasca, sa o analizeze, sa poarte discutii de ore intregi si nimic altceva....../ si chiar la intalniri sa nu faca nimic ci doar sa discute, banalitati si nu numai si totusi nimic altceva......./ dar cumva e posibil ca un barbat intrat intr-o relatie care dureaza de ceva ani sa-i fie teama ca si-a pierdut indemanarea in a mai cucer  ...continuare .
34 comentarii
modifica
Un pas către nicăieri
de casi la: 02/01/2006 18:59:00
o altă zi…în fugă către serviciu, iau o revistă din teancul trist de la poarta căminului. acum e prietena mea…nu mai merg singură. străbatem drumul impreună, calcând frunzele de pe jos. acelaşi drum, care parcă mi se pare altfel în fiecare zi…cel puţin pentru moment. magazinul cu haine scumpe pe care îl admir în fiecare zi, imaginându-mă zâmbind şi probând în oglindă acele lucruri…băruleţul in care ma vâd bând o cafea şi privind în ochii la care visez…ajungem la metrou, unde oamenii inundă locul. trebuie să ne ferim de trecătorii ce par a fi traşi de aţe invizibile către destinaţii bine stabilite…/ ajung la serviciu şi ea stă cum  ...continuare .
4 comentarii
modifica
Fericire relativa
de mihaela stroe la: 02/01/2006 13:32:00
buna cititorule.acum in prag de an nou privesc cu incredere inainte si cu tristete uinapoi.sunt trista datorita greselilor facute a faptelor bune nefacute ....din cauza discutiilor nepurtate din lasitate,a necalauzirii celor mai slabi ca mine.recent am purtat o conversatie cu un ateu convis care cere in permanenta dovezi si demonstratii ale existentei lui dumnezeu. am incercat sa-i prezint ceva din filozofia teologica pe care am reusit sa o cunosc dar nu a inteles nimic ceea ce m-a dus cu gandul la steinhardt care spunea ceva de genul:"daca dumnezeu nu exista si eu am crezut...nu am pierdut ninic dar daca dumnezeu exista si eu nu am crezut atunci am pierdut totul" si am apelat la liberul  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Michael Ende
de Sofia06 la: 02/01/2006 07:34:00
este un prozator neamt, autor al romanelor "momo" si "poveste fara sfarsit" (the neverending story), care sunt printre cartile mele preferate. l-a mai citit cineva pe ende? nu pare sa fie cunoscut in romania, desi ambele carti mentionate au fost traduse in romana. / "momo" este destul de scurta si se citeste usor. "poveste fara sfarsit" a fost ecranizata, dar n-am vazut filmul. / pentru iubitorii de "stiati ca...": 'momo' in limba japoneza inseamna 'piersica'. :) totusi asta n-are legatura cu cartea lui ende.
1 comentariu
modifica
Vis nuclear
de Pablo B la: 02/01/2006 06:07:00
vis nuclear/ / se-apropie o iarna nucleara./ ne va răci de tot, pe toţi, pe veci,/ Îi simţi de-acum fiorii, stând în casă,/ prins între ziduri de secunde reci./ / războiul rece a trecut, rânjind,/ urmat acum de cel nepăsător/ ne-a încuiat în buncăre: soldaţii/ unei noi ere fără vis sau zbor.../ / aerul îl respiri condiţionat/ În ritm cu miile de piepturi seci/ ascunse sub beton ca armatura/ unei societăţi de capete-dovleci!/ / in buncărul high-tech decomandat/ stai după monitor şi-ţi plângi de milă./ alienat ceri sfaturi psihopate/ pentru o personalitate-uşor labilă/ / dar va veni seringa salvatoare!/ ii vei zâmbi ca iarba primăverii./ te va dopa cu  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Fără ruşine
de Pablo B la: 02/01/2006 05:39:00
fără ruşine/ am ochelari cu filtru de ruşine,/ văd viaţa in nuanţe de maro./ nu zic c-acum mă simt cu mult mai bine,/ ci că nu mă mai simt "de dincolo"./ nu îţi mai văd figura pastelată/ şi nu mă mai întreb de ce-i aşa,/ de ce te uiţi la haina-mi demodată/ zâmbind... jenată de prezenţa mea./ nu mai înţeapă degetul ironic/ cu care-mpung, în silă, toţi ai tăi/ nu mai sunt stimulat să mor, sau dornic/ să îmi muşc limba, sau să-nghit noroi./ prin ochelarii noi văd că nu-s singur/ se-ntâmplă rar, dar mai văd câţiva/ ce-aleg să poarte griuri, nu pasteluri;/ nefericiţi, dar sinceri că-s aşa./ de mic ne-ai ars pe-obraz cu fierul roşu/ stigmatul  ...continuare .
1 comentariu
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: