arhiva: 28/01/2006


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Analogie
de gabriel.serbescu la: 28/01/2006 22:17:00
¨mana intinsa care nu spune nici o poveste nu primeste nimic¨/ filantropica-nae caranfil / una dintre imaginile comune cotidianului occidental este cea a cersetorilor. fara a avea pretentia de a oferi o clasificare pertinenta a acestora, pentru ca nu ma slujesc de date sau studii empirice, as indrazni insa sa-i impart in cateva categorii:/ 1. homeless - persoane marginalizate, fara nici o propietate in posesiune, dorm si traiesc pe strada. traiesc evident, din mila publica, cele cateva bunuri le transporta de colo colo in vehicole improvizate. hrana le este asigurata cel mai adesea de catre asociatii umanitare sau centre de intrajutorare./ 2. entertainers - persoane care  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Va fi sau nu va fi
de gabriel.serbescu la: 28/01/2006 20:51:00
intre multitudinea subiectelor de interes incerc sa strecor si eu o dilema care a chinuit mintile iluminatilor si nu numai. / aceasta dilema e cauzata de expresia ¨secolul xxi va fi un secol religios, sau nu va fi deloc¨, ce apartine scriitorului si politicianului andré malraux./ secolul xxi tocmai ce l-am inugurat, au trecut 6 anisori deja, si atunci ne ramane sa ne intrebam: ce se proiecteaza la orizont?
62 comentarii
modifica
amestec
de cactus la: 28/01/2006 19:33:00
am amestecat lumina si apa,/ frunte si inima./ am amestecat lumina fruntii / cu raurile inimii/ si din stropii luminosi/ am creat iubire
1 comentariu
modifica
Ce credeti ca inseamna monotonia in iubire si cum apare ea?
de Amun la: 28/01/2006 12:23:00
simnt cum incepe o noua scena in iubirea mea si nu e chiar placuta. e vorba de monotonie. nu stiu exact cu ce a inceput doar vreau sa se termine. intr-un fel e un strigat de ajutor acest mesaj, e o incercare de a gasi o usa, o scare. pe scurt help(ajutor)!
1 comentariu
modifica
Romanii din tzara vs. diaspora
de Cassandra la: 28/01/2006 12:13:00
in cafenea scriu deopotriva cei din diaspora cit si cei ramasi in tzara, in romania. cum ii priviti cei din romania pe cei din diaspora, si invers?
135 comentarii
modifica
Despre necunoaştere
de arthur la: 28/01/2006 08:58:00
nisipul îmi ascunde paşii/ scufundaţi printre valuri/ neumblate cărări / ale dorinţelor/ de-o secundă/ te adulmec/ cu nările îngheţate/ de prea multă / depărtare de tine/ Şi necunoaştere/ văzul,auzul, mirosul/ s-au topit ca un nor/ din clipa aceea/ Încremenintă/ În pendula sufletului./ două porţi de rai/ s-au deschis / preţ de un sărut/ pe o carte poştală/ fără destinatar./ la umbra visului meu/ te-ai transfomat/ În cea mai seducatoare/ formă de iubire/ epistolară./ palpabila mea viziune/ asupra tacerii / ce orbitează platonic/ are privirea uitată / În amurg/
16 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...