arhiva: 29/01/2006


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Un maidanez ucide un om
de wirespot la: 29/01/2006 22:30:00
nu situ daca am reusit sa aleg o categorie buna pentru mesajul asta cred ca sint pe apropae pentru ca e totusi o problema ce tine de oameni mai mult decit de animale. am vazut in searea asta la stiri in timp ce ma aflam in vizita la niste cunoscuti un caz complet stupid unui biet om care s-a trezit atacat de un ciine si nu s-a ales doar cu muscaturi ci de data asta a fost omorit<!--break--> (i-a sectionat o artera)./ mi se pare o intimplare complet prosteasca si ma ingrozeste stupizenia situatiei din care s-a pierdut o viata de om. vecinii au asistat neputinciosi cum si-a dat duhul in fata lor. ma intreb daca totusi nu se putea face ceva orice ca sa nu se ajunga aici. unii prieteni au zis c  ...continuare .
48 comentarii
modifica
Şterşi de timp
de anaa la: 29/01/2006 22:00:00
/ dacă aş vrea ca tu să mă atingi aş fi imposibilul; dacă aş vrea ca mereu ochii mei unşi cu lacrimi uscate să îngenuncheze primii în faţa eşecului aş fi posibilul; dacă aş vrea să fiu aş timpul./ acum, la cumpăna dintre două iluzii deşarte, m-aş transforma în cupa din care tu să sorbi suprema fericire, în agonia de dinaintea morţii din care tu să te îmbeti de suferinţă, în bătaia de inimă şi suflarea păcătoasă care mă împuţinează pe mine, timpul. buzele îmi sunt inundate de dulceaţa cuvântului “iertare” şi în locul unde judecătorul suprem m-a condamnat la viaţă, în biserică, îmi recit poezia sufletului. câteva clipe nu mai respi  ...continuare .
5 comentarii
modifica
Ce cadou ati refuza?
de clody la: 29/01/2006 21:58:00
unii oameni aplica principiul : " un cadou nu se refuza" . altii considera ca un cadou i-ar obliga la un fel de compensatie. cateva scurte exemple: un om care poate avea de toate prin propria munca accepta cadou o casa sau o masina si nu i se pare nefiresc; un profesor refuza in cadou de craciun de la un student; eu cumparasem un cadou , dar mi s-a spus de catre persoana care ar fi trebuit sa-l primeasca, ca nu trebuie sa ne facem cadouri (era o aniversare), si am ramas cu cadoul. / eu cred ca o femeie nu poate refuza niciodata florile. ce nu poate refuza un barbat n-am descoperit inca. :)/ ce cadouri nu ati refuza voi (si femei si barbati)? ce cadouri ati refuza si din partea cui?
66 comentarii
modifica
Doare… să visez
de anaa la: 29/01/2006 21:56:00
/ Îmi cert sufletul; il cert că visează; visurile dor. lumânarea care imi frige inima e iluzia. dar ceara se topeşte si acolo unde odată pâlpâia o lumina, e întuneric. doare. oftez. condamnată să port blestemul realitatii, deschid ochii. orfană de fericire, în straturile de beznă caut o rază evadată, nu soarele, nu... doar o rază. e noapte. si e lună. În jurul meu disting obiecte. puţine. un pahar cu viaţă din care nu pot să mă imbăt. un ceas, mereu înainte. mă împiedic de un eşec. răstorn paharul şi viaţa este repede absorbită de pământul crăpat de sete. ce înseamnă o scânteie în focul purificator al iadului? nu ştiu de unde am venit, pentru c  ...continuare .
15 comentarii
modifica
Un punct...
de anaa la: 29/01/2006 21:52:00
/ nu pot să visez că sunt prea lucid; nu pot să dorm că sunt prea visător; nu pot să gândesc că sunt prea adormit. / gândul îmi fuge din amintire în amintire. nimic nu-l atinge. sunt sufletul pierdut alintat de moarte, sunt setea umezită cu un potop. o dorinţă: să fiu speranţă; speranţă pentru inima biciuită cu funia noduroasă de deziluzii. două dorinţe: să fiu lumină pentru ochiul promis întunericului şi apoi să-l închid. trei dorinţe: să mă nasc, să râd şi să mor; toate doar într-o clipă. o singură dorinţă: să fiu un punct. să fiu un punct inexistent. o singură părere de rău am: orice individ cu o gumă mă poate şterge. dâra roşie  ...continuare .
comenteaza!
modifica
(gol) ... asa ma simt
de muselk la: 29/01/2006 19:47:00
"am asteptat sa zbor fara sa pot avea aripi,m-am bucurat de cel mai marunt amanunt ce mi-a deschis/ ochii si mi-a luminat fruntea"...cateodata,avem nevoie de astfel de cuvinte,de astfel de idei,pentru ca suntem vlaguiti.suntem / tristi,avem nevoie de o alinare,de un zambet,de orice ne-ar putea reda energia si speranta.starea noastra de spirit ne aduce in pragul/ unei depresii.............fraze foarte comune,triste,asa-i?dar noi nu ne constientizam vina, at cand cadem in acel abis al propriei fiinte si ne/ adancim crezand ca vom scapa teferi,vom putea relua ce am lasat neterminat.probabil ,pentru unii ar fi inoportun ca in aceste momente sa mai constientizeze ceva,/ si cu atat mai putin,propri  ...continuare .
1 comentariu
modifica
CARNAL vs SPIRITUAL
de andra7 la: 29/01/2006 17:26:00
carnal vs spiritual/ / / cum nu am gasit nici o reactie la textul publicat de mine “catre spirit”, mi-am zis in sinea mea acelasi lucru pe care il simt de multa vreme. ne-am pierdut gustul pentru filozofic, ne-am indreptat spre un concret care ne doare si mai tare. cautam mai mult tot ceea ce tine de material,de trup, de tot ce e carnal si visam la entuziasmul de altadata. ma intreb de ce./ filozofia a cazut in derizoriu, iar oamenii care o practica la fel. in fapt, nu cred ca mai exista filozofie in viata actuala. iar daca ea exista,e bine pozitionata undeva deoparte intr-un colt stingher.ar fi cineva sa ma contrazica? sincer, as fi bucuroasa, pentru ca as  ...continuare .
3 comentarii
modifica
poezie
de bogdanjaga la: 29/01/2006 14:57:00
sumar/ / apas cu incredere./ misca sau mi se pare, unde/ chipul se lasa tensionat de/ neincrederea mea, acolo/ caut./ regele si regina s-au certat, doamne/ asta e de retinut.
1 comentariu
modifica
poet
de alex boldea la: 29/01/2006 12:35:00
epigramist nu
4 comentarii
modifica
descatusat
de Roman Haduch la: 29/01/2006 12:30:00
pentru inceput aduc dintre faldurile memoriei o poezie simpla pe care o ofer celui care o va citi primul dupa mine <gandul bun si optimist / nu te lasa sa fi trist/ toata viata ta sa fie/ un prilej de bucurie/ si orisicare loc / sa ai parte de noroc / >/ poezia este din folclorul romanes de peste ocean si a fost adusa la inceputul democratiei , cu avionul , acum , tu, o primesti pe cale electronica / cu prietenie roman haduch/ p.s. nu uita sa transmiti toate cele bune celor dragi din casa ta pentru ca, imparat sau om de rand , fericit este cel (cea) care este fericit la el acasa , respectiv la ea acasa./
4 comentarii
modifica
Tacerea doare
de imhotepa la: 29/01/2006 08:44:00
tacerea doare!/ te uiti la ea cum moare/ si al ei spirit rebel/ cu dintii de otel/ te musca napraznic/ si totul-ti pare groaznic,/ esti singur in lumea ei/ si urli,fugi,iti ies scantei/ dar tot degeaba../ te-ncojoara,te doboara/ si n-are cum sa nu te doara!
4 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: