arhiva: 30/01/2006


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Familia - celula de baza a societatii
de angelis la: 30/01/2006 19:53:00
familia este celula de baza a societatii./ daca celula este bolnava si societatea este bolnava./ societatea romaneasca poate fi luata de exemplu./ cate celule sanatoase ati cunoscut?/ prin sanatate putem intelege: armonie, compasiune, cinste, corectitudine, intelegere, iubire fara pretentii, fara reprosuri, fara compromisuri, etc./ voi cum vedeti toate acestea?/ care ar fi solutiile de insanatosire a celulei si implicit a societatii?/ nu simtiti nevoia de a trai intr-un mediu sanatos?
1 comentariu
modifica
Exista egalitate intre femei si barbati?
de doctors la: 30/01/2006 18:14:00
<a href="http://news.softpedia.com/news/egalitate-sau-inegalitate-intre-femei-si-barbati-ro-17087.shtml">exista egalitate intre femei si barbati?</a> - si daca da, e bine sau rau? [<a href="http://news.softpedia.com// ">stiri softpedia</a>]/ oare in viata toti suntem egali chiar in conditia in care fiecare dintre noi este un unicat din punct de vedere biologic?
3 comentarii
modifica
A simtii ca cei cu care lucrezi te considera inferior lor
de mioras la: 30/01/2006 15:39:00
am hotarat sa ma inscriu pe acest forum, azi, datorita faptului ca sunt curioasa sa stiu cum reactioneaza lumea, ce atitudine preia si cum se autoapara si adapteaza ( daca este cazul) omul la urmatoarea situatie:/ - esti angajat inr-o firma care "se respecta", lucrezi ca parte dintr-o echipa destul de mica. lucrezi si trebuie sa suporti in fiecare zii o peroana care se crede mult mai cultivata, elevata si importanta decit tine. bineinteles ca stii ca acest lucru nu este adevart si ca nu ai sa-i dai tu educatie imbecilului.... asti practic in situatia in care te calca pe nervi, te irita, te sacaie, se comporta ca un badaran si magar, nu are nici un pic de bun simt, si nu face altceva decit sa  ...continuare .
9 comentarii
modifica
Stie cineva sa spuna "NU!" ?
de dan potwich la: 30/01/2006 14:30:00
sunt furios. frustrat. ca majoritatea./ pare ca nimeni nu vrea sa vada sau nu-i pasa. nu de furia si frustrarea mea. de tot ce ne indobitoceste pt. ca nu stim, nu vrem sau pur si simplu pt. ca nu ne cunoastem dreptul de a spune nu!/ imi vine acum in minte o scurta dar semnificativa scena din "ferma animalelor" cand porcul cel rau striga cainii, iar acestia il scot afara pe porcul cel bun si il omoara, cel rau luindu-i locul la conducere./ unde a fost acel spontan si sanatos nu! al tuturor in momentul in care era nevoie?! un simplu nu! la momentul oportun nu le-ar fi schimbat vietile atat de tragic precum a urmat. / durerea mea este ca noi suntem la fel./ e cineva constient? stie cineva des  ...continuare .
30 comentarii
modifica
Se invata cu timpul
de Shtevia la: 30/01/2006 12:47:00
dupa un anumit timp, omul invata sa perceapa diferenta subtila intre a sustine o mana si a inlantui un suflet si invata ca amorul nu inseamna a te culca cu cineva si ca a avea pe cineva alaturi nu e sinonim cu starea de siguranta, si asa, omul incepe sa invete ... ca saruturile nu sunt contracte si cadourile nu sunt promisiuni, si asa omul incepe sa-si accepte caderile cu capul sus si ochii larg deschisi, si invata sa-si construiasca toate drumurile bazate in astazi si acum, pentru ca terenul lui "maine" este prea nesigur pentru a face planuri ... si viitorul are mai mereu o multime de variante care se opresc insa la jumatatea drumului./ si dupa un timp, omul invata ca daca e prea mult, pana  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Taverna din gara
de bluecip la: 30/01/2006 07:59:00
ungher pictat cu chipuri zbarcite/ lumina zgarma umbre adanci in riduri/ sterse de personalitate - fete mate si uitate/ melodie taraganata pe disc de ace zgariata/ priviri scurse-ntr-un pahar usor si acru/ fum... stins in scrum de tuse seaca/ odaie fara drum si fara ..."pleaca".
1 comentariu
modifica
Galben
de anaa la: 30/01/2006 01:36:00
/ cu o pagină nescrisă, cu o aşteptare nesfârşită şi cu o amintire viaţa ar fi completă. libertatea dezamăgirii nu reuşeşte să spulbere iluzia pietrificată şi ochiul meu, închis de când mă ştiu, de când mă ştiam sau de când alţii mă ştiu, închis rămâne./ Într-o grotă a uitării, ochiul, hoţ de întuneric, nu cutează să topească o bucată de lumină în care să se înece. nu văd, dar aud. Şi am auzit că lumea e galbenă. dimineaţa, cu roua care şterge schiţa timidă a unei zile cu clipe adevărate, e galbenă, căci lumina a găsit-o. Şi lumina e galbenă şi interzisă mie aşa cum uitarea e interzisă morţii. mă târăsc din zi în no  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Galben
de anaa la: 30/01/2006 00:51:00
cu o pagină nescrisă, cu o aşteptare nesfârşită şi cu o amintire viaţa ar fi completă. libertatea dezamăgirii nu reuşeşte să spulbere iluzia pietrificată şi ochiul meu, închis de când mă ştiu, de când mă ştiam sau de când alţii mă ştiu, închis rămâne./ Într-o grotă a uitării, ochiul, hoţ de întuneric, nu cutează să topească o bucată de lumină în care să se înece. nu văd, dar aud. Şi am auzit că lumea e galbenă. dimineaţa, cu roua care şterge schiţa timidă a unei zile cu clipe adevărate, e galbenă, căci lumina a găsit-o. Şi lumina e galbenă şi interzisă mie aşa cum uitarea e interzisă morţii. mă târăsc din zi în noa  ...continuare .
comenteaza!
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...