arhiva: 31/01/2006


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
numele
de cactus la: 31/01/2006 23:45:00
ce sa faci cu numele meu?/ oare cactusii poarta nume?/ primeste gandul/ primeste zambetul/ adus de vant/ la ce bun sa stii zodia?/ sa alegi tepii buni de cei rai?/ primeste caldura / primeste bucuria./ asteapta imprevizibilul/
comenteaza!
modifica
O vorba
de cactus la: 31/01/2006 23:19:00
a mai venit un val/ de amintiri/ involburate,/ spuma de timp/ udand pietrisul/ inimii mele./ o vorba doar / si a adus/ dorul de tine/
comenteaza!
modifica
Simt
de cactus la: 31/01/2006 21:13:00
imi simt palmele/ grele de ganduri…/ ating pieptul usor/ si gandurile curg prin degete/ direct in inima./ uneori, insa inima/ nu le primeste/ si raman/ agatate de degete/ pana cand va apare/ o alta inima/ sa le ia in ea../
comenteaza!
modifica
Despre o noua religie.
de yutiroe_1234 la: 31/01/2006 20:27:00
stie cineva cu ce se mananca treaba asta new age. se vorbeste des despre asta in cercurile intelectualiste despre asta. dar deocamdata nu am vazut nici un lider new age care sa puna public probleme ale acestei religii. nu cumva este doar un curent filosofico religios si atat_?/ yutiroe
3 comentarii
modifica
A schimba imaginea stereotipa a amerindienilor,va intetreseaza?
de jim la: 31/01/2006 18:33:00
buna ziua tuturor!/ sunt francez de origine amerindiana(siux/lakota) din dakota de sud, rezerva pine ridge. in urma multiplelor discutii cu prieteni romani, am decis sa vin in romania in februarie(10-19) pentru a descoperi tara voastra( altceva decit dracula end co). si, pentru ca din cite mi-au spus prietenii, imaginea amerindienilor in romania este tot cea a hollywood-ului din anii 60, am decis sa fac o conferinta pentru a vorbi unpic despre poporul meu, indienii din cimpii si o expozitie de produse artizanale pe care le fabric( coliere, bratari, cercei, obiecte de decor da si cu diverse semnificatii spirituale./ pentru a realiza aceasta conferinta as avea nevoie de ajutorul vostru caci dat  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Karma Câinelui de Foc
de arthur la: 31/01/2006 18:24:00
În urmă cu câteva ierni, poate chiar la vremea aceasta, intr-un final de gerar, cu zapada puţină şi frig cât încape./ l-am zărit tremurând mic şi alb, în dreptul unui capac de canalizare din curtea fabricii. parcă ar fi vrut să-mi spună ceva dar nu îndrăznea să se apropie. mi-a părut rău că nu aveam să-i dau ceva de mâncare. am păstrat un colţ de pâine de la masă şi l-am chemat să i-l dau. nu a îndraznit să se apropie. i-am lăsat pâinea jos, pe canal şi m-am îndepărtat. timid, căţeluşul meu a prins în gură bucata de pâine şi a fugit cu ea. / povestea s-a repetat zilele următoare...Îi cumpăram biscuiţi,îi mai păstram câte un colţ de pâine dar  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Am plecat
de LikeIdiot la: 31/01/2006 16:26:00
am plecat/ / asa ma simt eu acuma acum cand creierul meu se lichefiaza iar toata aceasta vascozitate din cutia mea craniana incepe sa caute un loc de scapare si care si gasete acel loc de scapare prin fosele mele nazale si incepe sa se impregneze incet pe covor iar apoi sa patrunda incet intre rosturile de parchet ca apoi sa-si piarda incet din proprietatea de lichid intr-o pasta tare de parka creierul meu incearca sa acopere acele goluri dintre bucatile de parchet si reuseste sa le umple incetul cu incetul astea vor fi singurele goluri pe care le va reusi sa le acopere caci, golurile vietii mele n-au fost niciodata umplute si mai rau acuma m-am ales cu inca un gol in viata mea fizica go  ...continuare .
comenteaza!
modifica
dreptatea lui Dumnezeu
de cezarok2 la: 31/01/2006 12:41:00
poate nu este interesant.e un subiect trist care nu atrage, dar care exista.ideea mi-a venit citind "va considerati norocosi?"./ se refera la persoanele handicapate,care au nevoie de insotitor permanent (handicap locomotor compinat cu incapacitatea gandirii si bolile mintale).pe langa acesti copii pedepsiti de dumnezeu (de ce?) sunt pedepsiti si parintii (si chiar fratii).aceste familii nu pot avea o viata sociala normala,sunt marginalizati de societate.exista varianta internarii in sanatorii speciale,dar ce parinte si-ar lasa copilul in acele conditii mizere?bolnavii psihici sunt batuti si batjocoriti sedati fiind,iar ceilalti tinuti intr-o mizerie crancena,grabindu-le moartea.cum poti la  ...continuare .
8 comentarii
modifica
Un japonez a fost ucis in centrul capitalei de un caine comunita
de picky la: 31/01/2006 11:28:00
<a href="http://news.softpedia.com/news/un-japonez-a-fost-ucis-in-centrul-capitalei-de-un-caine-comunitar-ro-17207.shtml">un japonez a fost ucis in centrul capitalei de un caine comunitar</a> - muscatura a sectionat artera femurala [<a href="http://news.softpedia.com// ">stiri softpedia</a>]/ din pacate , la noi de regula, se pun cateva intrebari din oficiu. unele imbecile, altele ridicole. de exemplu :/ 1. cine a-nceput, cainele sau japonezul ?/ 2. ce cauta japonezul in romania ?/ 3. ce cauta japonezul la acel moment in locul respectiv ?/ 4. n-a fost cumva o reglare de conturi ?/ 5. nu era mai bine sa nu recurga la violenta si sa foloseasca calea amiabila ?/ 6. de ce avea japonezul  ...continuare .
4 comentarii
modifica
Propunere de concurs
de a399 la: 31/01/2006 05:42:00
concurs avand ca subiect anecdotica culturii romanesti / propunere:/ deoarece foarte multe lucruri legate de limba si cultura romaneasca risca sa ramana uitate, propun un concurs care sa reaminteasca aspecte mai putin cunoscute ale limbii si istoriei romanesti, un concurs care sa starneasca interesul celor care participa nu numai prin ineditul intrebarilor si raspunsurilor corecte ci si prin partea anecdotica. concursul va consta din cateva serii de cate 10 de intrebari la care sunt asteptate raspunsurile corecte si indicarea bibliografiei cand e cazul. / pentru exemplificare:/ intrebare:/ din ce limba si in ce imprejurari istorice a patruns in limba romana cuvantul “misto”?/  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Irina
de klaudiu la: 31/01/2006 04:07:00
/ Îmi amintesc o casă de cărămidă/ şi o alee lungă, coborând către o curte întunecoasă/ în care iarba necosită se ridica în august/ până la genunchi. revăd acolo corpul irinei,/ prăbuşit printre scaieţi, gângănii, tufe de cimişir – şi lumea/ încetinind lent,/ în ritm cu freamătul pieptului ei, până la o/ părăsire totală. surâzând extatic./ am în minte glezna aceea subţire (doar puţin înroşită/ de bareta sandalei)/ şi pulpa albă, aproape cântând,/ înfiorată de vântul stârnit din senin./ au trecut aproape doi ani./ este vară din nou, un anotimp copleşitor/ ce îmi dictează şi cea mai simplă mişcare./ trupul ei s-a împlinit între timp  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Omul de afaceri japonez nu a fost ucis de un caine maidanez.
de epimeteu la: 31/01/2006 01:23:00
<p>/ eu cred ca omul de afaceri japonez nu a fost ucis de un caine maidanez. singurii caini antrenati sa sara la jugulara, la abdomen, la organele sexuale si la pulpa in zona arterei femurale sunt cainii de lupta. cunosc foarte bine cainii maidanezi - daca tipi un pic la ei, o iau la goana cu coada intre picioare. nu sunt genul sa atace un om.. cu atat mai putin sa-l omoare. nu s-a intamplat niciodata un astfel de caz. de ce am crede ca tocmai acum s-a intamplat pentru prima oara? <\p>/ <p>/ nu e mult mai plauzibila ipoteza ca japonezul a fost atacat de un caine de lupta? ca a fost de fapt.. asasinat? cine sa aiba interesul?.. poate daca s-ar scotoci in "afacerile" cetateanului japonez s-ar a  ...continuare .
1 comentariu
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...