arhiva: 04/01/2006


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Vanzatorii de noapte
de neia la: 04/01/2006 21:56:00
deconectati de adevar, mult prea exfoliati de fapte, vin cu sclipiri de vise in par.../ vanzatorii de noapte./ descurajati de mantuiri si alte fructe roz si coapte, descrie vise si iubiri.../ in magice si stranii soapte./ desperecheati de infinit si spanzurati in asteptare aduc in lume, / plini de of,/ o intrebare..../ de ce se face ziua noapte? si cand lumina e pustie, prin care zdrentuite soapte,/ se face noaptea sa mai vie?/ descuamand apusul de secretul zilei, trec prin spuza de gandiri a lumii…/ se-nghesuie in randuiala filei... / si se hranesc din amagiri, nebunii!/ judecati-va putinta de a va jertfi prin fapte/ voi, simpli vanzatori de noapte.../ / /
comenteaza!
modifica
copacul vietii mele
de Lady Allia la: 04/01/2006 20:25:00
dincolo de cer si pamant esti tu/ cel mai batran copac al vietii mele/ ti-ai infipt radacinile iubirii/ si ai ramas/ impotriva a tot/ a vantului care a vrut sa te culce,/ a soarelui care a vrut sa te ofileasca,/ a fulgerelor care au vrut sa te nimiceasca,/ a timpului care a vrut sa te alunge,/ impotriva a toate ai ramas.../ si radacinile tale au devenit mai puternice,/ iar dragostea se vede pe fiecare frunza,/ se aude in fiecare fosnet,/ rasare mai frumoasa cu fiecare mugur,/ straluceste prin fiecare floare/ si dainuie prin seva sufletului tau frumos/ in care mereu ma vad numai pe mine
2 comentarii
modifica
romîni sau moldoveni?....
de roshky la: 04/01/2006 17:48:00
hmm.....ar trebui,cred,sa incep cu faptul ca locuiesc intr-o tara vecina cu romania...republica moldova. putini care aud shi shtiu unde se afla pe harta europei..din pacate../ cautam ceva mai devreme informatzii pe net..shi am dat de acest site..care,ca multe altele,mi-a atras atentzia. shi nu prin faptul ca este minunat shi are subiecte de discutzii extraordinare...ci prin simplul fapt: sunt prezente discutziile "pur romaneshti",sa le spun asha. / shi nu o spun cu o oarecare ura,ci cu parere de rau...cu toate ca suntem un popor shi "ar trebui" sa avem aceeashi limba..nu vezi nici un "moldovean" sa se dea cu parerea pe astfel de site-uri..suntem mult prea inhibatzi...shi chiar ne este rushine  ...continuare .
19 comentarii
modifica
Ce-ar trebui...
de Simonapain la: 04/01/2006 15:36:00
ce-ar trebui.../ / ce-ar trebui sa fim...ca sa fim uniti pentru totdeauna?am putea fi o picatura/ de apa dintr-un ocean...dar s-ar evapora,am putea fi o raza de soare...dar vine / noaptea si dispare,am putea fi o floare...dar pana la urma se ofileste si moare./ chiar nu putem fi ceva etern?!ce zici am putea fi noi doi si o singura inima / pt amandoi?noi doi vesnic iubindu-ne am putea fi chiar vesnicia...am putea fi ceea/ ce suntem...doi indragostiti!/ / / mereu aceeasi,/ <cineva>
comenteaza!
modifica
Visa sua, un sfat va rog!
de elenam la: 04/01/2006 14:58:00
am nevoie de un sfat poate ma puteti ajuta: sotul meu este project manager la o firma romaneasca de software. cel mai mare client al lor este o companie americana din iowa. colaborarea intre cele 2 companii a inceput cu 2 ani in urma iar pt 2006 au proiecte f importante, de aceea s-a ajuns la concluzia ca sotul meu ar fii mult mai util daca ar lucra direct pt compania americana si nu din romania. / in noiembrie sotul meu a obtinut o visa sua b1/b2 iar in decembrie 2005 a si fost in vizita la client pt 7 zile. / aceasta companie urmeaza sa-i faca o oferta de job in curind. pentru ca proiectele sunt importante sotul meu vrea sa accepte jobul si isi doreste sa merg si eu cu el. eu am terminat as  ...continuare .
7 comentarii
modifica
Ati intrebat vreodata un copil :"Ce e iubirea?"
de clody la: 04/01/2006 14:06:00
curiozitatea mea porneste de la o intamplare de asta-vara. eram in tren cu mai multi adulti si 2 copii, de 4 si de 7 ani. ca sa treaca timpul, jucam un joc: fiecare propunea un cuvant si ceilalti trebuiau sa-i dea o definitie, nu cea din dictionar, ci doar ce ii sugera cuvantul./ am intrebat atunci:"ce e iubirea?" si am primit cel mai sincer raspuns cu putinta de la niste copii:"pai eu iubesc pe cine ma iubeste si are grija de mine". / ati intrebat vreodata pe copiii din jurul vostru ce inteleg prin iubire? credeti ca pe masura ce crestem si ne maturizam ne indepartam mult de gandirea de copil despre iubire?
7 comentarii
modifica
Iubim oamenii sau ideea de iubire?
de clody la: 04/01/2006 13:31:00
v-ati dorit vreodata atat de mult sa iubiti incat vi s-a pus pata pe o persoana care nu merita nici macar sa mergi pe strada cu ea? oare iubim persoane sau ideea de iubire?
104 comentarii
modifica
Si am ramas cu mana intinsa...ca a regelui Lear
de Devillsocks la: 04/01/2006 02:58:00
lasa-te purtata de simfonia aceasta de stralucire.opreste-te pentru o clipa sub clarul acesta de luna,care odata ne-a vegheat si ne-a pecetluit juramintele de iubire./ stai doar o clipa si aminteste-ti de noi, aminteste-ti de mine,de fagaduintele tale,si lasa capul tau pe pieptul meu sa plece,sub raza ochiului meu bland si negrait de dulce,iar pieptul meu prin pieptul tau sa bata,asa…uniti…odata si inc-o data.sa be iubim o vesnicie,ca doi copii ce suntem,de fericire si iubire,intreaga lume sa o umplem./ iar peste ani si nai de-acum ,cand ceasu’ a sa ne vie,sa ne iubim cat pana acum si inc-o vesnicie…/ cu dragoste pentru tine…/  ...continuare .
3 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...