arhiva: 05/01/2006


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Sinestezia: cum e sa vezi sunetele si sa simti gustul formelor g
de doctors la: 05/01/2006 16:45:00
<a href="http://news.softpedia.com/news/sinestezia-cum-e-sa-vezi-sunetele-si-sa-simti-gustul-formelor-geometrice-ro-15835.shtml">sinestezia: cum e sa vezi sunetele si sa simti gustul formelor geometrice?</a> - un fenomen ciudat ofera o fereastra catre felul in care functioneaza gandirea [<a href="http://news.softpedia.com// ">stiri softpedia</a>]/ as vrea sa aflu parerea voastra despre acest fenomen.ati intalnit persoane avand asemenea capacitati senzoriale?ati prefera sa fiti unul dintre ei?
8 comentarii
modifica
sentimente
de just an angel la: 05/01/2006 14:42:00
oare stim de multe ori ce simtim?oare ne putem exprima cu usurinta senimentele?oare stim ce vrem de la viata,dar in aceeasi masura stim sa si oferim in schimbul a ce ni se ofera?sunt multe intrebari si raspunsuri care uneori ma macina,care uneori as vrea sa le pot exprima in cuvinte,dar cum am mai spus nu pot…sentimentele sunt foarte greu de exprimat in cuvinte,dar in unele cazuri in care suntem siguri de noi,stim sa cerem,stim sa spunem cu usurinta:da vreau asta sa fac,vreau asta sa mi se ofere…dar cand e vorba de sentimentele exprimate in dragoste de multe ori ne este greu sa stim ce vrem…sa stim sa cerem ceea ce ni se cuvine,dar sa si oferim in aceeasi masura./ uneori te simti singur  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Concurs Halo castigat de un pusti de 7 ani
de doctors la: 05/01/2006 14:02:00
<a href="http://news.softpedia.com/news/concurs-halo-castigat-de-un-pusti-de-7-ani-ro-15852.shtml">concurs halo castigat de un pusti de 7 ani</a> - deci se poate! [<a href="http://news.softpedia.com// ">stiri softpedia</a>]/ copii minune sunt peste tot,au fost si vor fi de-a pururi.ce facem cu ei:le incurajam talentele,riscand sa-i fortam fizic,psihic,intelectual,emotional,sau nu?
2 comentarii
modifica
Teama vs. curaj
de Shtevia la: 05/01/2006 09:02:00
credinta si curajul sunt un mod de viata. / astazi as dori sa vorbesc despre procesul care va trece din starea de teama si indoiala catre starea de curaj si credinta./ / nu este un lucru care sa poata fi realizat peste noapte. este ca orice altceva in viata. este o calatorie plina de incercari si obstacole, si momente cind trebuie sa mergi in directie opusa inainte de a putea pasi iarasi inainte. este o calatorie ce te solicita sa dai ceea ce ai mai maret in tine si sa te bazezi pe lumea spirituala care te inconjoara. este, de fapt, calatoria vietii tale./ / si astfel, tot ce este nevoie sa faci este sa-ti traiesti viata, dar in minte cu telul de a infrunta direct orice teama, si sa cau  ...continuare .
1 comentariu
modifica
VAI DE MINE!
de alex porc la: 05/01/2006 08:14:00
uite asta suntem cu toţii,/ nici mai mult nici mai puţin decât / o grămadă de rahat/ pusă deoparte de la repoluţie/ pentru avocatlipsă./ vai de mine!/
2 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...