arhiva: 01/10/2006


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
SSt mata...
de sarsilovici la: 01/10/2006 22:14:00
sst urmaresc mata..../ sst urmarecs mata cum joca chibritu..../ mai e ceva omenos....!!/ mai te uiti l ea si e bucurie!/ in ce sens ..?/ mai ea urmareste ideea, soarecele, ....../ mai hai sic,,,/ da intreb eu de ce mai vama ,,,,/ asa ca a fugit subectu....n-am s-au am da nu e loc...
4 comentarii
modifica
sculptorul
de dan carlea la: 01/10/2006 19:06:00
cu trosnet m-am rupt de prieteni la venire spre tine / încă de la piaţa rosetti îmi plăcea să-ţi adulmec privirea / autobuzul 311 tremura peste fluvii de şobolani albi, / strălucitori & vestitori de cataclisme triumfătoare/ când ne îmbrăţişam, 5 îngeri tip lascăr / suturau lumea ruptă în jurul nostru/ deseori mă enervai, îmi imaginam că te împuşc / şi la fiecare glonţ, / din albul tău femeiesc de zăpadă, îmi săreau paiete pe faţă / n-am înţeles niciodată de ce se aricea aerul / când îţi mişcai degetele/ ( îmi plăcea să cred că deşiri demoni travestiţi, / cu piercenguri în suflet, / ori cânţi la un pian de carne invizibilă şi temăto  ...continuare .
4 comentarii
modifica
Octombrie ...
de celdesubdush la: 01/10/2006 18:35:00
trăim/ mai mult / în aşteptare .../ căutăm/ întâmplări neîntâmplate/ irizează / ironic/ ochilor noştri miraţi .../ adesea / uşor plictisiţi/ scotocim/ după iubiri nesperate .../ pleopele oarbe/ stavilă sunt / pentru iubirea simplă/ de lângă umărul stâng .../ uneori/ obosim aşteptând/ cred/ că-i lucrul cel mai trist .../ decât o viaţă / de aşteptare/ mai bine/ aroma/ unei vieţi trăite/ sperând ...
3 comentarii
modifica
Din pura curiozitate
de anisia la: 01/10/2006 18:10:00
...impartasesc cu voi ce a spus dalai lama in mileniul care a inceput la 01.01.2001, chestiune ce mi-a parvenit pe email, si va intreb cu care dintre cele insirate mai jos sunteti de acord, cu care nu ... si de ce?/ / 1. marea dragoste si marile realizari implica un mare risc. / 2. cand pierzi sa-ti fie invatatura. / 3. urmeaza cele 3 r : respect pentru tine, respect pentru altii, responsabilitatea pentru toate actiunile tale./ 4. aminteste-ti ca atunci cand nu obtii ceea ce vrei este uneori minunata o lovitura de noroc. / 5. invata regulile astfel incat sa stii cum sa le incalci cum se cuvine. / 6. nu lasa o disputa nesemnificativa sa rupa o mare prietenie. / 7. atunci cand realizezi ca ai  ...continuare .
21 comentarii
modifica
Bezea
de moonwish la: 01/10/2006 17:34:00
dacă mi-ar fi spus cineva până nu de mult că îngerii nu ştiu să zboare, l-aş fi scuipat în faţă. În această lume plină de cruci şi pietre preţioase numai îngerii nu mai ştiu să zboare. de fiecare dată când ei vin să culeagă câte un suflet de care dumnezeu are nevoie, se despovărează de aripi. ce desagă asupritoare mai sunt şi aripile! În orice caz, după ce ele sunt luate în primire de noul proprietar, îngerul rămâne, ca şi dacia pe care o păstrează unchiul în garaj în spatele unei bijuterii. rănile care rămân pe spate nu se vindecă niciodată şi nici nu cresc alte aripi în locul celor părăsite. imaginează-ţi că într-o vară câinele tău ar n  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Jurnal de indragostit
de moonwish la: 01/10/2006 17:32:00
luni / azi l-am luat pe iubitul meu de pe raft şi am încercat să-l scot la plimbare puţin. eram în ajunul de crăciun şi afară erau vreo 35 de grade şi totuşi lui îi era frig. a început întâi să tremure, apoi pielea i se zbârci asemenea celei de copil îngrozit, buzele începură să-i învineţească, iar pleoapele rămâneau din ce în ce mai mult închise, lipite. mi-am dat seama că nu se simte prea bine aşa că l-am dus înapoi în casă, l-am spălat, l-am aranjat şi l-am pus din nou în locul binemeritat. muşchii au început uşor să se destindă, doar fălcile îi mai erau încleştate. probabil frigul e de vină. l-am întrebat dacă doreşte ceva şi atunci mi-am  ...continuare .
1 comentariu
modifica
criticului meu
de nuul la: 01/10/2006 12:51:00
obisnuiesc sa-mi gadil degetele.ba cu mana stanga,ba cu dreapta,le despart,le rasfrang cu gandul in alta parte de parca..de parca le-as face loc printre noi,iubitule.nu-ti zic niciodata iubit...stiu.de parca ar fi o scena si le-as da la o parte,plina de indemanare,sa plece o data,sa ne lase sa jucam.dar sunt zile in care le pictez cu ceata sau le proptesc in asa fel incat luna sa se uite in oglinda,pe unghiile mele.oare are loc luna?daca le unesc poate ca incape...si daca imi impreunez mainile...se vede si mai bine luna.cand te ating vine luna pe tine.esti plin de luna,iubitule.stiu,niciodata nu-ti zic iubitule.le mai ting,cateodata,cand sunt singura.a venit toamna...cad frunzele pe degetele  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Motiv
de coldman la: 01/10/2006 12:29:00
ca sa te iubesc, fa-mi cadou un ceas moale.numai asta m-ar putea scoate din starea acrilica in care ma aflu.si numai asa te-as putea iubi. din nou. limbile lui sa fie albastre, la fel de moi, triste de la atata aratare acida a timpului. culorile ce curg de pe pereti in lipsa secundelor sa-i fie curea. si numai pentru asta te-as mai iubi. in rest, tablouri expirate ale vietii...dar asta!... ... da, da, asa ceva ar fi ca o ultima capodopera inainte de mersul in patru labe printre stelele chinuitoare. inainte de a lasa planta asta fara scapare in ghearele fara de timp ale izotopilor rezultati din polenul asasin al florilor gigantice presarate la rascruci de meridiane zadarnice si paralele frante  ...continuare .
4 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...