arhiva: 15/10/2006


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
dorinta
de nadina la: 15/10/2006 23:19:00
hai sa ne intalnim la jumatatea drumului. / sa aruncam o punte de la mine pana la tine si inapoi si sa alergam cu ochii inchisi unul catre celalalt./ ai incredere ca te voi intalni si am incredere ca ma vei prinde./ nu vom trece unul pe langa altul, pentru ca te-am asteptat indelung si ti-am visat mirosul si gustul trupului, ti-am simtit cu mult inainte inima batand./ stiu ca esti acolo, ca ma astepti sa te astept./ si deja am locul meu, undeva in dorintele tale./ cand te voi vedea voi sti ca te-am gasit. / te cunosc de mult. esti in mine. fiecare puls te-a absorbit si te poarta infiorat prin locuri pe care nici eu nu mi le cunosc./ deci ma stii mai bine decat oricine./ suntem unul./ inchide  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Stationarea interzisa in Paradis
de Intruder la: 15/10/2006 22:08:00
de maine, / (ce e maine?) / nimeni nu mai are voie / sa se opreasca-n paradis. / deschidem televizoarele, / ne cufundam in fotolii / si rontaim ostii / caci trupul mantuitorului / ne satura pe toti / de mai bine / de doua mii de ani. / s-a adaugat o addenda / in scriptura / unde spune / ca nu mai avem voie / sa trecem prin rai. / ...si ce daca? / sfintii de ocazie / ne conjura / sa nu plangem. / lacrimile pot strica / echilibrul biologic. / pamantul fagaduintei / se va defrisa / de toata candoarea / acumulata-n timp; / apoi vom semana / cu totii, / pale de vant. / cel ce-a ridicat primul piatra / o sa fie recompensat / cu dreptul deplin / de-a corecta biblia / cu cerneala rosie / si  ...continuare .
7 comentarii
modifica
Pravalia cu cuie
de Intruder la: 15/10/2006 21:39:00
- buna ziua. / - buna ziua.../ - aveti cuie? / - da, avem. / - eu vreau niste cuie mici. / - avem toate marimile. / - le vreau pe cele mai mici, domnisoara. / - astea sunt.../ - asa mici?! / - asa! ati spus ca le vreti pe cele mai mici! / - da, dar nu stiam ca exista chiar asa de mici! / - atunci uitati-va la mostrele de-acolo si alegeti.../ - aha! sunt intr-o dilema...nu stiu pe care sa le aleg. / - la ce va trebuiesc? / - la un dulap...ma rog, n-are importanta! / - uitati, astea sunt putin mai mari. / - nu-s mai mari...sunt doar mai lungi! / - daca-s mai lungi, logic ca sunt si mai mari, nu? / - nu! vreau cuie ca astea mici-mici dar mai groase, domnisoara! / - cuie mici-mici dar mai groase  ...continuare .
6 comentarii
modifica
Decembrie '89
de marty la: 15/10/2006 21:10:00
ce credeti despre cei care au facut revolutia din decembrie '89 ?
22 comentarii
modifica
Timpul?
de P.B.SHELLEY la: 15/10/2006 20:53:00
stramina si pietrele murcoase / se invartesc si pivoteaza-n plasta/ frazbile toate si granchioase/ iar clipele te trec prin poarta vasta
7 comentarii
modifica
superficialitate.....previzibil sau nu
de andrakab la: 15/10/2006 19:25:00
as vrea si eu un raspuns: ce e cu adevarat superficialitatea ?? adica dak incepi sa vb din cand in cand despre moda, sa gesticulezi ca si cum ai avea fitze si sa iti ascunzi sentimentele ( slabiciuni, altfel) devii superficial in ochii celolrlalti?? poate tie iti place sa faci lucrurile acestea si au devenit un obicei, dar nu inseamna k esti ceva ce tu nu stii. si oricum lumea crede k pers superficiale sunt fericite, nui au nici o problema...dar nu e asa...adik eu poate am fost asa o perioada si a fost cea mai trista per din viata mea: nimeni nu te ia in serios si vezi cum lumea se schimba, si te schimbi si tu involuntar...aaaa si inca o intrebare;e bine sau nu sa fi previzibil?? ms
3 comentarii
modifica
Ceva nou
de andrakab la: 15/10/2006 18:57:00
ochii verzi vor mosteni lumea;/ unde-ti sunt prietenii acum?/ ei cauta pe alte drumuri, altceav./ si tu, pisica de argint impur,/ de ce sangerezi?/ trandafirul te doare, nu-i asa?/ matasea nu te imbraca suficient?/ esti l acapatul rabdarii.....-/ limita a ramas de mult in urma./ inveti in fiecare zi ceva nou: / florile si buruienile se incurca/ in blana-ti sintetica./ unde o sa fugi?/ cine te asteapta acolo?/ prea verde ti-e privirea / pentru lumea asta neagra./ / p.s. de ziua verde prea multa fericire nu s-a ales. lacrimi albastre au citit cuvinte goale. privirea se teme ca totul e o mare minciuna
comenteaza!
modifica
***
de moonwish la: 15/10/2006 16:45:00
eu nu mă ard niciodată. o fi pânzele de păianjeni de vină? o fi numele tău? o fi…o fi ceva. zâmbetele mele întârziate se regăsesc în anii ilustraţi de minotauri arctici. am şi uitat cum se aberează graţios. aceasta nu e lumea mea. e lumea noastră. nu-mi place. schimb-o. mai jos de atât nu se poate. lucrez la miezul nopţii pentru un centimetru cub de aur şi-l pierd şi pe acesta când mă întreabă iubitul meu cine sunt. aş bea doar bulele de la apa minerală. mi-aş frânge animalicul periplu prin mine. mă minunez privind o jucărie suferind de conjunctivită şi mă agită noţiunea de agitaţie. nu ştiu să pierd. mereu îmi spun că sunt prea tânără  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Marş
de moonwish la: 15/10/2006 16:40:00
era la vreo 2 metri în faţa mea. tot ceea ce visasem era la un efort şi-un zâmbet distanţă de mine. mi se încâlceau mâinile în exerciţiile de respiraţie, pentru că, vezi tu, mi-era atât de teamă să nu te mai zărească şi altcineva…să nu fii tot ceea ce îşi dorise şi altcineva. Învăţasem toată viaţa să aştept, iar acum că trebuia să ies din rutină mă temeam că îmi va plăcea prea mult şi voi fi mai îndărătnică în ceea ce priveşte întoarcerea acasă. evident, acasă trebuia să mă întorc singură. Ştii, e bine să nu-ţi ştie nimeni adresa; nu cred că ai vrea să te trezeşti cu o mizerabilă vâltoare de prinţi şi prinţese în penibila ta c  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Album de familie
de moonwish la: 15/10/2006 16:37:00
m-am întrebat mereu dacă viziunea sinelui ţine de experienţa celui de lângă mine. pe urmă, am întors capul în stânga şi în dreapta, ca un cetăţean model ce sunt, dar surpriză! n-am zărit pe nimeni. poate că mă găsesc într-un soi de nebuloasă conservatoare sau poate ar trebui să consult un doctor despre stările cu care sunt nevoită să mă confrunt în ultima perioadă. Încerc de destul de mult timp să îmi calc graniţele în picioare, să le strivesc aşa cum un picior de elefant subţiază o nucă…deşi nu reuşesc să văd ce ar avea elefantul cu nuca…la fel, nu văd ce legătură există între toate versiunile mele. sunt ele sau e doar o pală de aer re  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Chestii flausate
de coldman la: 15/10/2006 13:12:00
nu, nu va mirati, da, da, am irisii flausati.sunt discuri moi, colorate, cu aparenta de textura imblanita, cu fire scurte. porti scamosate catre suflet, care tin de cald luminii la intrare. si astfel privesc lucrurile, astfel ma uit printre obiecte si gasesc... chestii flausate./ */ am intalnit intr-o dimineata de toamna aburita un neuron. zacea somnoros intre ora 10.00 si ultimul meu gand catre tine, prin care te parasisem in sala de clasa. era flausat, moale. o flausare cu txtura grosiera, chiar. era foarte placut la pipait, impregnand in moment o stare de somnolenta perfect nepasatoare. poate ca murea, dar nici nu dadea semne de interes fat  ...continuare .
4 comentarii
modifica
Am greşit. Iartă-mă !
de alex andra la: 15/10/2006 12:31:00
greşim cu toţii, mai tot timpul, faţă de ceilalţi. o admitem cei mai mulţi în sinea noastră. (or mai fi şi din cei ce se cred infailibili, dar ăştia frizeaza patologicul şi ies din discuţie.) Întrebările mele sunt:/ - o admiteţi şi faţă de celălalt/ceilalţi ?/ - există situaţii în care nu recunoaşteţi că aţi greşit ?/ - există persoane faţă de care nu puteţi admite că aţi greşit ?/ - ştiţi / puteţi /vă este uşor / vă este greu să vă cereţi iertare ?/ - consideraţi actul de a cere iertare ca pe o atingere adusă "feţei voastre pozitive" , sau ca pe un lucru firesc, necesar ?
57 comentarii
modifica
O călătorie…ca în România,frate!
de Lexis la: 15/10/2006 09:09:00
o călătorie…ca în românia,frate!/ ei bine,subiectul pe care o sa îl tratez pe parcursul povestirii mele este transportul în comun. sâmbătă am stabilit cu un amic să ne întâlnim la o bere,că de…n-am mai mers şi noi demult la o baută./ plec pe la patru după-amiaza de acasă şi ajung bineînteles în staţia de maxi taxi (întârziasem şi am zis că o să ajung mai repede cu ăsta şi nu cu ratbul).m-am urcat eu …nu-ştiu-ce,puţin cam aglomerat,dar hai că nu e tocmai anglia, de ce să comentez asupra acestui fapt./ Şi mergem noi…mergem…şi se tot urcă lumea şi se urcă,fraţilor ăsta e momentul să vă zic că era insuportabil de aglomerat.femei cu copii  ...continuare .
7 comentarii
modifica
Momentul adevarului
de Lascar Barca la: 15/10/2006 00:37:00
acum citeva minute eram cu capul in jos,in pubela. cautam eticheta de pe sticla de vin...si mi-a venit ideia!:)))/ avem in viata momente cind ne dorim tare de tot sa spunem adevarul.de ce am facut asta?de ce am spus asa ceva?cum sa fac sa repar greseala?s-a suparat pe mine?ce n-as da sa-i pot spune adevarul!ce bine era daca.../ apelez la curajul sau,mai sti,la inconstienta voastra:))/
89 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...