arhiva: 17/10/2006


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Nu mai e timp...
de rita david la: 17/10/2006 22:47:00
a coborat iarasi limba mare a ceasului / ce ticaie nervos / in coltul stang al inimii mele / ma doare coloana stand in picioare la coada timpului/ nici nu stiu/ si nimeni nu vrea sa-mi spuna/ daca mai apuc si eu din produsele expirate ale fericirii/ care se dau pe sub mana/ la jumatate de pret./ "sunt bune", zice o batrana din fata mea./ "eu am luat anul trecut o dragoste compensata/ si nu ma mai doare capul de atunci!"
10 comentarii
modifica
FEtita mea are tezaurismoza
de mirela P la: 17/10/2006 16:54:00
fetita mea a fost diagnosticata de tezaurismoza la timisoara.a mai vazut un anunt in care se zicea despre aceasta boala si rog sa mi se dea mai multe informatii<deasemeni as dori sa aflu unde a fost diagnosticatcopilul. astept raspuns la adresa de email sau la nr de telefon 0729077359
comenteaza!
modifica
Inteligenta spirituala
de Shtevia la: 17/10/2006 16:21:00
psihologii au definit “inteligenta spirituala “/ inteligenta spirituala, asa cum o definesc psihologii, este strans / legata de implinirea unei nevoi profunde a fintei umane – accea de a / simti ca totul are un rost. dezvoltarea ei este insasi garantia sanatatii psihice, spun psihologii. ea reprezinta insa doar o modalitate de a reuni intr-un cadru stiintific concepte pe care yoga le cunoaste si le dezvolta de milenii. / in prezent majoritatea oamenilor isi cunosc coeficientul de / inteligenta, celebrul iq. angajarea in unele domenii de activitate este / conditionata de existenta unui anumit nivel al iq-ului. in curand, vom putea sa ne calculam si coeficientul de inteligenta spiritu  ...continuare .
2 comentarii
modifica
SANGRIA
de deadcow la: 17/10/2006 11:05:00
sangria este o bautura racoritoare asa ca nu este esential ca vinul sa fie unul vechi sau pretentios. recomand cabernet sec. (pret 14ron)/ se aseaza vinul intr-un recipient , se adauga zaharul si se amesteca.se storc portocalele iar piersicile se taie in cubulete (in jur de 6 pe fruct) si se arunca in recipient alaturi de cojule de portocala./ daca nu sunteti in sezon folositi mere verzi in loc de piersici./ pont : nu folositi suc de portocale. / pentru o reteta mai picanta se adauga 50ml cognac si 50 rom/ se consuma foarte rece./ distractie placuta!
comenteaza!
modifica
FRICA DE OGLINDA
de picky la: 17/10/2006 09:18:00
sau teama de oglindire? fie ea oglinda venetiana sau ordinara. sau chiar vitrina. oglinda virtuala, oglinda interioara, oglinda la propriu, oglinda mincinoasa sau oglinda care deformeaza./ de fapt ambientul e o suma de oglinzi. uneori iti plac, alteori refuzi sa le privesti. unele iti sunt varate cu de-a sila sub ochi./ oglinzi, oglinzi si iar oglinzi .../ ce reflecta apele lor ?
509 comentarii
modifica
dacă vreau eu, e vineri
de Radu Herjeu la: 17/10/2006 09:14:00
azi e vineri./ de fapt e miercuri/ dar pentru mine e vineri,/ aşa simt eu, că e vineri/ şi de la stânga la dreapta/ şi invers/ ce să fac eu c-o miercuri?/ cineva mi-a spus într-o zi/ că poate fi vineri ori de câte ori vreau eu/ şi-azi e vineri.../ vinerea se nasc fluturii şi mor oamenii/ sau invers, depinde din ce parte a săptămânii vii/ s-ar putea ca pentru tine să fie luni,/ s-o iei mereu de la capăt/ între noi sunt două oceane de singuratate,/ o sâmbătă şi-o duminică/ jumătate de abis ţie, jumătate mie/ jumătate de măr mie, jumătate ţie/ se uită şeful chiorâş la mine,/ iar vrei să trăieşti mai puţin astăzi?/ e vineri, domnule/ am şi eu dreptu  ...continuare .
16 comentarii
modifica
si totusi masonii........
de inlucesco la: 17/10/2006 03:38:00
ce ne trebuie pentru a deveni un bun mason..../ ce suntem, daca nu suntem.....masoni?
9 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: