arhiva: 21/10/2006


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
conteaza?
de mika_ela81 la: 21/10/2006 23:31:00
ce zi e azi? de fapt nu conteaza in ultimul toate sunt absolut la fel...monotone, gri, fara culoare...simt cum viata trece pe langa mine, si nu pot sa o apuc de guler si sa strig: "-hey dar eu nu am nici un rol?nu pot sa spun nimik?pe mine m-a intrebat cineva daca vreau sa traiesc?" / prosti ar spune cineva...da poate sau poate nu...traim intr-o lume indiferenta, lipsita de caldura umana si cruda, in care fiecare poarta cate o masca si ceea ce e ciudat e ca schimbam masca des, azi suntem indiferenti maine nemultumiti si tot asa...nimeni nu mai e sincer, toti trec prin viata indiferenti si nepasatori, insa nu mai conteaza in curand totul o sa se termine cum a inceput simplu si usor............  ...continuare .
7 comentarii
modifica
Cine conduce lumea (2)
de Paianjenul la: 21/10/2006 20:53:00
...foaie verde de fistic/ haideţi să vă spun... nimic... (...nu eu... autorul citatului care urmeaza...)/ / "there are things we know that we know./ there are known unknowns. that is to say there are things that we now know we don't know. but there are also unknown unknowns. there are things we don't know we don't know. so when we do the best we can and we pull all this information together, and we than say well that's basically what we see as the situation, that is really only the known knowns and the known unknowns. and each year, we discover a few more of those unknown unknowns"/ donald rumsfeld, february 12, 2002/ press conference at nato headquarters, / brusse  ...continuare .
12 comentarii
modifica
vase comunicante
de alex andra la: 21/10/2006 18:40:00
îţi pun în ochi căutătura mea de dimineaţă/ şi visele de peste noapte/ îmi pun mai sus de rotundul rotulei/ fustă de mătase/ şi îmi potrivesc paşii pe urmele paşilor tăi/ îmi ies din fire / mă anulez mă bifez mă rodez/ mă înregimentez în sistemul tău lingvistic şi osos/ mă strecor printre şirurile tale finite / îţi dau tihna mea contra neliniştilor tale/ îţi iau numele, istoria, lumina şi mi le pun pe chip/ mă împovărez cu apăsarea, nepăsarea, coşmarurile tale/ te uşurez de aluviunile privirilor/ de resturile zilei/ de gesturile neînsemnate/ trecem uşor din unul în altul/ cum ziua trece în noapte/ şi noaptea se petrece în zori/
15 comentarii
modifica
O imagine a maturitatii
de Ovidiu Scarlat la: 21/10/2006 16:12:00
eram azi in masina si am vazut un copil mic care ii spunea mamei sale tot ce vedea, “am ajuns la gara”, “pe aici trece trenu’”, “pe aici merge autobuzu’”, “uite gara” etc./ cu trecerea timpului ajungem sa nu mai spunem tot ceea ce vedem. lucrurile sunt descoperite deja, nu trebuie sa mai spunem “uite un bloc turn”. este o dovada de maturitate./ acest algoritm de gandire (daca e bine spus) se poate aplica pe toate laturile vietii. cred ca este o dovada de maturitate cand cineva stie sa taca, sa nu spuna tot ce vede. si nu ma refer acum la ascunde niste lucruri care trebuie spunse dar sunt multe lucruri care nu aduc nici un folos daca sunt spunse./ sa analizam puti  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Toamna ...
de celdesubdush la: 21/10/2006 15:45:00
galben...cald/ din gutui coborând/ la fereastră/ e toamna.../ galben...auriu/ soarele strălucind/ mai trist...mai stins/ galben...stins/ frunze amestecate/ sub paşi/ tristeţi strivite.../ subtil/ parfum de trecut/ şi parfum de amintire/ o viaţă uitată/ de om/ printre frunze.../ doar vântul/ şi toamna.../ iar şi iar...
comenteaza!
modifica
SLAB vs PUTERNIC
de GEORGI_GORGI la: 21/10/2006 10:23:00
am citit undeva prin cafenea ca sentimentele ar fi slabiciuni (era pus in paranteza, ca o explicatie, deci imi cer scuze daca am inteles gresit)! adica, sa spui cuiva ce simti ar insemna ca ii arati cat esti de slab sau ca acolo ai avea un punct slab... si daca eu as spune ca din contra, sa poti spune cuiva ca-l iubesti/urasti, sau ca nu-ti convine ceva la el/ea ori ca nu poti trai fara el/ea, e o dovada de mare forta interioara!! incearca sa spui unui prieten ca nu-l poti ajuta pentru ca nu ai chef in acel moment s-o faci!! vezi cat de slab te vei fi simtit! daca nu e asa si pe la voi, va rog sa ma contraziceti!!
5 comentarii
modifica
unde este bine?
de scarlete la: 21/10/2006 10:00:00
unde-s mai multi bani, de-a face?/ unde-i omul iubit?/ unde-i mai usor de-a intelege lumea?/ unde ne putem exprima, bine?
comenteaza!
modifica
Mereu din nou
de Bachelorette la: 21/10/2006 02:09:00
iubiri traite in momente/ un soare vechi zambind pe o alee/ rapit de vis, baiatul din nou cere/ un san curat umplut cu miere.
7 comentarii
modifica
Barca
de Bachelorette la: 21/10/2006 02:06:00
valuri fara sunet ca-ntr-un clopot/ rugaciuni in barca de cuvinte/ albastrul mort din ochiul unui peste.
3 comentarii
modifica
Nud
de Bachelorette la: 21/10/2006 02:04:00
condeiul ratacit pe o planseta/ in in buze, ochi, coapse si piele/ surprins de-un iris amorez.
9 comentarii
modifica
Contur
de Bachelorette la: 21/10/2006 01:46:00
ropot de cuprinsa prea-tacere/ strigat mut, sirop de azalee/ rup stele fara trup.
comenteaza!
modifica
Bucatei de cer
de Bachelorette la: 21/10/2006 01:31:00
cele mai frumoase lacrimi se nasc din cer, / cresc din trup si mor din inima./ le auzi clipocind, si te miri/ le vezi siroind si te-ntrebi/ le simti topite si le creezi templu./ templul tau e inchis acolo, de unde se nasc ele/ si traiesc./ un templu din piatra construit de vremuri pagane./ incrustat, insemnat, ciuruit...dar se darama./ nu-l cunosti e inchis, izolat.daca iubesti e moartea ta./ s-ar putea sa cada piatra cu piatra, s-ar putea sa-l ridici / si mai maret.o fortareata.o temnita.un blestem./ acolo se ridica cruci.mormintele celor ingropati, iubiti./ dar acum il privesc din afara./ ma mir caci le vad cazand: piatra cu piatra./ ma-ntreb caci ma vad pierzand.maretia de roca./ ma topesc  ...continuare .
2 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...