arhiva: 26/10/2006


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Mr. Cafeneaua 2006 - Spectacolul
de Honey in the Sunshine la: 26/10/2006 15:04:00
in numele cdgbi dau startul mult asteptatului mr. cafeneaua 2006, concurs de mare anvergura si popularitate in spatiul virtual (pe cuvant!).../ toti cafegiii sunt invitati sa participe, iar regulile sunt aceleasi de anul trecut:/ -participant este oricine raspunde la intrebarile propuse de cdgbi / -termenul de inscriere este de o saptamana de la publicarea conferintei/ -concurentii vor fi votati de intreaga societate cafegista printr-un poll/ marele castigator va primi un fabulos premiu-surpriza din partea cafegistelor organizatoare. se vor acorda deasemenea premii de participare si mai ales - noutatea acestui an - concurentul cu cele mai multe nominal  ...continuare .
320 comentarii
modifica
Taina
de Bachelorette la: 26/10/2006 14:36:00
ia-ma de cap ca sa-mi soptesti/ cuvinte fara sens.fara ecou in piept./ ma sugrum in taina si astept se vina/ piele peste piele ochi peste ochi/ buza-n buza./ ma chinui sa inteleg de ce./ azi curg fluidele peste sani/ se topeste ceara-n dinti./ scutura-ma.. de idei/ arunca-ti arcul de azur/ peste bolta mea cereasca. / zvacneste-n mine/ prinde-ma-n suspine/ coboara-ma.inalta-ma./ ia-o.
5 comentarii
modifica
Am facut un bine! Mi-am batut joc de mama prin asta?!!!
de sarsilovici la: 26/10/2006 13:08:00
nu am idee cat de mult interes ridica subiectul asta de vreau sa-l 'umplu de sange ' da incerc totusi.../ acum un an am facut un bine cuiva imprumutandu-i o suma de bani destul de mare. pe momentam spus ca e de treaba omu si a sa-mi dea banii inapoi repede. dar nu a fost asa./ mai demult am imprumutat un bun prieten cu o suma pe care tot dupa un an si dupa o cearta mi i-a dat inapoi./ am mai patit facand asa cate un bine, ajutand pe unul pe altul si ca finalitate am obtinut ba vorbe pe la spate, ba foarte putina consideratie.../ concluzia pe care eu o vad e ca am fost foarte bleg...am crezut in oameni si vorba ceea cunoscuti..../ pana si soramea dupa ce am ajutat-o cu n chestii si m-am bagat  ...continuare .
13 comentarii
modifica
Altruism? Egoism?
de Cri Cri la: 26/10/2006 12:44:00
se simtea devastator vinovata. toate gesturile lui frumoase, respinse din ce in ce mai nepoliticos ajunsesera sa o loveasca. se zbatea in neputinta de a-l face sa inteleaga, de a nu sti cum altfel decat ranindu-l. dar simtea ca se pierd amandoi in relatia care nu aducea nimic niciunuia dintre ei. alta iesire nu era, asa incat, intr-o zi, ii izbucnira pe buze toate "nu"-urile inabusite pana atunci. vroia sa incheie. sa rupa orice legatura./ de sub tresaririle lui la atingerea cuvintelor crude, tot un "nu":/ -nu vreau. nu pot sa te las sa dispari din viata mea./ -dar eu nu mai pot continua asa. vreau libertate./ -iti dau. poti face orice, accept pe oricare altul sau oricati, nu te ating... dar  ...continuare .
116 comentarii
modifica
Amintiri din liceu-Tocurile
de kidu la: 26/10/2006 10:16:00
stateam...asta e tot ce faceam...era una din acele pauze de 10 minute,plictisitoare,repetativa pe la ora 18 intr-o vineri seara...afara..ploua..ma supara gandul asta cei drept pt/ ca aveam planuri pt weekend...asa imi trebuie..mi-am impus sa nu mai fac planuri insa nu reusesc..dc?pt simplu fapt ca imi place sa stau si sa visez spre viitor si sa imi impun sa fac si sa dreg pt ca in final sa realizez..nimic...asa se prevestea si acel sfarsit de saptamana..caci vremea nu parea sa se indrepte..sincer nu stiu cum se face ca mi-au trecut prin minte at pe moment toate aceste ganduri,dar cert e ca ele m-au impins sa ies din clasa obosita ..obositoare..pe sala..la unul din acele geamuri enorme dintre  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Babe's back in town
de rembrandt la: 26/10/2006 06:49:00
când ne-am întâlnit prima oară/ i-am dus cadou un dicţionar multilingv/ - ştiam că-i plac carţile groase –/ şi un pacheţel de la mama/ cu chestii de femeie/ / desigur/ am făcut dragoste aproape o oră / într-o singură poziţie desigur/ apoi am vorbit despre/ cannabis sativa/ numărându-ne / unul altuia aluniţele de pe spate/ / dimineaţa după ce a plecat/ m-am dat cu toate cremele ei de peau sèche/ m-am spalat cu periuţa ei de dinţi ba chiar/ i-am spart ceşcuţa de ceai/ din care chipurile nu bea niciodată/ o ţinea suvenir de la un fost iubit care/ din cauza sesiunii nici nu apucase / să i-o tragă/ / când s-a întors de la lucru/ prima zi  ...continuare .
5 comentarii
modifica
Captiv
de Bachelorette la: 26/10/2006 00:46:00
ma prind de-un brat la cotitura umbrei/ inca mai vad lumini pe geam./ spirala-n scari e o clepsidra./ mai curge timp usor la mezanin./ venea un trup cu scartaieli de fibra/ si ma taram captiv pe sub o treapta;/ simteam mirosul fin de clorofila/ era o carte, poate.. in coperta./ un corp solid cladit in piatra/ ascunde fumul unui timp;/ acolo-i zice biblioteca/ si vin studentii...vin cu chin./ ramas fixat plonjand miscari gresite/ ma scutur si 'ncerc sa imi revin./ captiv la cotitura umbrii pe spirala/ ascult un fosnet trist de foi./ inghit in sec poate-o sa-mi treaca/ placerea de-a ramane'n corpul 2./ / / / / / / / / ma uit in umbra
6 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: