arhiva: 29/10/2006


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
aoleu ce amestec de ganduri fara sens...
de eusiatat la: 29/10/2006 22:46:00
sunt anumite discutii tipice pe care le-am sesizat si care au inceput sa ma scoata din sarite de la o vreme./ primul exemplu care imi vine in minte, este atunci cand mergi undeva in vizita si mananci tort, exista cel putin o persoana care sa afirme:"e bun tortul ca nu e gretos".apoi toamna cand e pe sfarsite si ne gandim sau discutam despre iarna aceesi sintagma o aud mereu -"au anuntat ca o sa fie o iarna grea" aidoma vara - "vara o sa fie caniculara" si privim asa cu un soi de teama, anticipand in imaginatia noastra rapida ce trai vom duce.in fine, nimic grav,ne luam cu alte treburi si uitam.iarasi daca ploua sau e foarte cald, sau mai stiu eu ce, exista aceeasi plangeri la adresa celor de  ...continuare .
7 comentarii
modifica
..ganduri din mine
de flavie la: 29/10/2006 20:48:00
..ma privesc si nici macar nu ma mai recunosc..ne schimbam fara ca macar s-o stim..ciudat../ ..e ciudat sa scrii despre atat de multe si totusi sa-ti fie greu sa-ti scrii sufletul../ ..vi s-a intamplat vreodata,doar pentru o fractiune de secunda,sa nu stiti cine va priveste in oglinda?/ ..uneori,nu simt nimic.alteori,simt prea mult..vreau moderatie..putem?
4 comentarii
modifica
Desfatare
de Jaros la: 29/10/2006 18:47:00
sorb pocalul cel dulceag, / ma scufund acum in transul / ca un mos venind pribeag / ce-l apuca neajunsul./ ma infrupt cu tot din el / si apas cu simt tactil, / apucand de menestrel / ca un tauras viril./ dezradacinez pamantul, / vana imi zvacneste tare / si pornesc cu tot avantul / in abis involburare./ indepartez pelinul / din pocalul istovit, / apucandu-ma delirul / de dorinta implinit./
4 comentarii
modifica
Din mine...
de Clerik la: 29/10/2006 18:22:00
am asteptat tarziu, pierdut in ceata noptii un semn pe care, poate, stiam ca nu-l voi primi… am trecut demult pe cararile pe care sunt acum, asteptand sa rasara soarele la miezul noptii. e tarziu... prea tarziu. e tarziu sa-mi arat ranile soarelui si sa ma rog sa m-i se vindece... e tarziu sa privesc la cer si sa-mi caut iertarea... aici am cazut, dureros, din nemurirea mea... aici mi-e condamnarea si osanda. am incercat apoi sa scrijelesc lacrima pe brazda pamantie... cu irisul. si pamantul a sangerat...in amintirea ta. nu am fost acolo unde trebuia, nu am facut ce trebuia facut. dar am ales sa fiu eu insumi, in propria-mi contrazicere. am vazut apusul unei mari zile, credeam ca nu se va m  ...continuare .
17 comentarii
modifica
Ce credeti?
de cristinelu la: 29/10/2006 17:59:00
ma tot gandeam deunazi: disparitia caruia din simturile mele mi-ar fi mai usor de suportat? ca la auz n-as renunta... ca n-as mai putea auzi muzica, soaptele, injuraturile soferilor in trafic. vazul nu l-as da pentru ca nu vreau sa renunt la culorile toamnei, la chipul persoanei dragi, la florile de primavara, la jocul celor doi catei din parc... mirosul...oare cum ar fi sa nu mai simti parfumul acela imbatator care costa 350 ron pentru 100 ml si pe care il vrei atat de tare? oare cum ar fi sa nu mai simti mirosul cozonacului facut de bunica sau al sarmalelor buuuune de la craciun? sau mirosul acela amestecat din autobuzele supraincarcate in zilele de vara? in ceea ce priveste gustul...de ce  ...continuare .
5 comentarii
modifica
Viata
de anette la: 29/10/2006 17:04:00
/ daca traiesti in ada fel incit nimeni san u-di aminteasca de tine, vei muri singur si chipul tau va muri odata cu tine ./ motto :/ viata trece si ne trecem / cum trec toate pe pamint / ai pe linga toate trecem/ observindu-le trecind / dar nu fie spuse-ntreacat / relele ce s-au trecut/ nici prin cap sa nu ne treaca / sa le trecem la trecut/ a trai !ce inseamna acest verb ?probabil a vietui, dar viata stimata audienta este un adevarat dar de la dumnezeu, pe care din pacate nu toti o pretuiesc.ca sa-i stii pretul nu e neaparat sa fii un filosof, e nevoie da acumulezi toate gindurile launtrice si sa-ti concluzionezi o anumite definitie./  ...continuare .
22 comentarii
modifica
LUCEAFARUL CALAUZA MEA
de CARMEN P la: 29/10/2006 16:36:00
da doamne pe pamant / o ploaie doar cu stele/ sa pot eu sa-mi aleg/ frumoasa dintre ele./ sa-mi fie ea luceafar, / sa-mi fie invatator,/ sa-mi fie el la greu,/ al meu indrumator./ si a inceput dodata/ o ploaie pe pamant,/ cu stele mii si calde/ si un luceafar blan./ uimita le privesc,/ cum cad, incetisor,/ si atunci cand ma lovesc/ ma incalzesc usor./ si sufletul meu simte/ o mare alinare,/ mie mie dat sa vad / steaua mea calatoare./ eu o privesc acum, / e chear in fata mea/ ea sa oprit din drum,/ vrea sa-mi spuna ceva./ usor ea imi sopteste,/ caci pe vecie vrea/ la mine sa ramana / doar in inima mea./ sa ma calauzeasca,/ pan’la sfarsitul vietii,/ sa nu o dau afara/ sau pe mana triste  ...continuare .
7 comentarii
modifica
Atat de firesc...(pentru Aniast)
de rita david la: 29/10/2006 15:25:00
este anotimpul pentru creatie/ vreau sa simt cum tictac-ul universului/ imi deseneaza cu secundarul/ in pantec,/ raspunsul la toate confuziile mele./ timp peste timp.../ paralelismul a doua vieti/ ce este tot una / cu semnul intrebarii,/ cu semnul exclamarii/ cu semnele imprastiate pe retina mea/ ca o harta a iubirii.../ stiu ca doar astfel voi sti a citi/ prima pagina a religiei inimii mele.../ astept prima ninsoare/ cu doua respiratii/ ce urca coloana infinitului/ atat de firesc!/
10 comentarii
modifica
Cheeky Girls vs. Mircea Cărtărescu???? Tre’ să glumeşti…
de Lexis la: 29/10/2006 08:52:00
Şi na că am ajuns şi aici , la subiectul care mă enervează şi frustrează în acelaşi timp.românul e creativ domn’le…e foarte creativ ! / am observat că sunt foarte multe persoane cu talente în diferite domenii cum ar fi: pictură,literatură,muzică etc.Întrebarea mea e următoarea : cum se face că nu îi cunoaşte nimeni? ca să vă dau un exemplu , toată lumea ştie cine sunt cheeky freaky girls alea,nu?hai să fim sinceri , ce poţi să vezi la tipele alea?? să mă lămurească cineva că eu sunt cu dopurile în urechi numai dacă le aud numele, deşi slavă domnului că nu s-a mai auzit nimic de ele (pfiu!).să le luăm pe rând,fizic nu ar trebui să se pună discuţ  ...continuare .
7 comentarii
modifica
Flatulatii (parodie dupa "Dilema" de George Toparceanu)
de Rudy Himself la: 29/10/2006 08:27:00
nu mă duc la doctor pentru consultaţii,/ nici la revoluţii, căci doar "emanaţii"/ vor ieşi cu bine din aceste faze.../ (nu deschid nici geamul, când miroase-a gaze!)/ când eram "studinte" pe la medicină,/ m-au zvârlit afară pentru o băşină,/ astăzi, pentru mine totu-i foarte clar:/ o să-mi ţin băşina trasă în iţar./ m-am ghidat, ca tontu', dup-o axiomă:/ "banii au culoare, însă n-au aroma"/ deşi pe babacu', daltonist de fel,/ mama îl miroase c-are bani la el./ cumpăr des popcoarne şi agăţ prinţese,/ Însă câte una, delicată, bese,/ iar problema asta mi-este ne'nţeleasă:/ cum de bese-n public si nu bese-acasa?!/ i-am cerut vecinei să dea mai încet  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Stiu, fane pofticioase ma confunda(sonet-parodie)
de Rudy Himself la: 29/10/2006 08:22:00
stiu, fane pofticioase ma confunda/ cu johnny depp, in vise calcinate,/ rosind abscons, le deflorez pe toate/ cand sani lascivi si grobieni abunda./ eu nu ratez barsanele bogate/ ce contul gras ezita sa-l ascunda/ si de le prind, virgine, o secunda,/ le las cu zgaiba-n sus, desferecate./ imperial, nivelul se ridica,/ cand vad atatea morse imprejur/ imi vine chef, pe loc, de "una mica",/ as evada pe coasta de azur,/ acolo unde legea nu se-aplica,/ cu o marmota sa mai dau un "tur"./ poezia parodiata:/ din zăcăminte pietre se confundă/ de adrian munteanu/ din zăcăminte pietre se confundă./ se convertesc în piscuri calcinate./ vâscos mercur se-ncheagă ferm din toate/ Şi sulf d  ...continuare .
comenteaza!
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...